Wki

Hoe maak je kindveilige een slaapkamer

kunnen zich verwonden kamer in een aantal manieren. De belangrijkste oorzaak van de schade in een slaapkamer voor voortvloeit uit kruipen uit de wieg, en ofwel vallen en verwonden zichzelf in de herfst, of kruipen uit de wieg en vervolgens toegang tot het zonder toezicht. kan ook klim op de commode, klim op hun, of andere stukken van de slaapkamer. Ze kunnen vallen of het dressoir naar beneden vallen op de top van hen, waardoor ernstige. zou ook kunnen klim naar de slaapkamer en vallen uit dan. Het is belangrijk om de slaapkamer van een kind zo veilig mogelijk te houden en zich bewust zijn van de mogelijke gevaren.

Stappen

Hoe maak je kindveilige een slaapkamer. Maak uw baby wieg veilig.
Hoe maak je kindveilige een slaapkamer. Maak uw baby wieg veilig.
 1. 1
  Maak uw baby wieg veilig. Als je het samenstellen van de kribbe, moet u ervoor zorgen dat het veilig is.
  • Let op de veiligheid bumpers rond de omtrek van de wieg en de kleine banden op hen. Die banden moeten in staat zijn om te duwen op en neer, dus zorg ervoor dat dit kan gebeuren. Ze niet binden aan een sport op de wieg om verplaatsing te voorkomen - zij moeten verhuizen, zodat de baby kan ze niet gebruiken als opstapje om op te klimmen en vallen uit de wieg. Omdat er zorgen over reguliere bumpers beperken luchtstroom in de wieg en het verhogen van het risico op wiegendood, de beste optie is om een ​​mesh bumper die zal pad de zijkant rails van de wieg gebruiken, maar zal het ook mogelijk vrije luchtstroom om de baby.
  • Verwijder de bumpers als uw kind groeit. Als je bezorgd bent over je kindje stoten hun hoofd, dit is zowel minder waarschijnlijk (als kind wat ouder weg kan bewegen) en het is ook het minste van twee kwaden in vergelijking met de schade die zou kunnen ontstaan ​​als de baby eruit valt.
  • Vroege klimmers onder twee jaar dienen een wieg tent geïnstalleerd. Dit kan voorkomen dat de vallen en verwonden zichzelf, of zelfs sterven, die helaas is opgetreden als gevolg van een dergelijke valpartijen. Houd het kindje in de kribbe, veilig en gezond. Als alternatief kunt u besluiten om de wieg te nemen naar beneden en zet de wieg matras op de grond of anders krijg je een peuter bed.
 2. 2
  Voorkom dat uw baby tegen verwondingen terwijl binnen de wieg. Zorg ervoor dat u een geschikte matras te kopen. Er zijn veel verschillende soorten matrassen die kunnen helpen bij de bestrijding SIDS, Sudden Infant Death Syndrome.
  • Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de wieg matras wordt geplaatst in de bovenste positie wanneer je je baby mee naar huis nemen uit het ziekenhuis. Dit maakt het gemakkelijk op je rug te maken wanneer u het nodig om de baby te bevrijden van de wieg en dan later als je hem of haar terug te zetten.
  • Om letsel te voorkomen wanneer je begint zitten, zorg ervoor dat de matras die wordt geplaatst helemaal naar beneden naar de onderste positie. Dit zal de baby te houden van vallen uit de wieg.
  • Wees bewust van waar de verkooppunten zijn in de kamer. Meestal ouders beseffen niet eens dat er een stopcontact achter de wieg totdat ze verhuisden die naar beneden matras op de onderste sport. Je baby heeft nu toegang tot het, dus zorg ervoor dat je een schuifdak over die uitlaat gezet.
  • Wanneer je baby slaapt, zorg ervoor dat er geen kussen, geen knuffels, geen speelgoed in de wieg. Dat alles moet worden in de wieg is een losse deken en je baby. Het kan lijken te gaan tegen uw wensen aan baby gezellig en knus te houden, maar het is belangrijker om je baby veilig te houden. Dit wordt sterk aanbevolen door de European Academy of Pediatrics om letsel te voorkomen.
  • Verwijder bungelende voorwerpen. Veel ouders willen naar mobiele telefoons of kippengaas over de wieg te hebben. Terwijl objecten zoals deze creëren mooie en stijlvolle kinderdagverblijven, zodra uw kind oud genoeg is om te grijpen en trek ze naar beneden, kunnen ze verstikking gevaar opleveren en kan zeer gevaarlijk zijn voor uw kind. Haal ze uit de wieg, en plaats ze in een ander deel van de kamer buiten bereik.
 3. 3
  Koop een babyfoon. aanschaf van een babyfoon is een must-have voor elke ouder als uw huis is groot genoeg dat je je baby niet kan horen van de ene kant van uw huis naar het andere. Dit stelt u in staat om bewust te zijn van wat uw kind doet wanneer je niet in de buurt van hen. Je zal in staat zijn om te horen als je huilt, en je zult in staat zijn om hem of haar direct bereiken. Als je in de wieg spelen en hebben een geweldige tijd en veilig, het is omdat je alle veiligheidsvoorschriften die in dit artikel hebt gevolgd. Door dit te doen, je niet in elke vorm van gevaar, omdat een babyfoon kunt u uw baby laten spelen en genieten van gratis speeltijd in de wieg.
 4. 4
  Kies een goede babyfoon. De geluidskwaliteit is zeer belangrijk, en het bereik. Bij aankoop van een babyfoon, is het belangrijk om deze overwegingen volgt:
  • Zorg dat u uw aankoopbewijs te houden. Sommige monitors werken als een charme en anderen niet.
  • Je moet de best mogelijke audio.
  • Zorg ervoor dat het kanaal is ingesteld voor uw huis, omdat je misschien wel het oppakken van de frequentie van thuis uit uw buurman. Ze ook ophalen mobiele telefoon frequentie of vaste frequentie, zodat je nodig hebt om rekening te houden met dat.
  • Als uw monitor niet werkt als je het mee naar huis, verander gewoon het kanaal op je eigen vaste lijn en vervolgens op uw babyfoon vaste lijn.
  • Beoordelen hoe ver je het beeldscherm kunt nemen. Werkt het met een van de monitoren zijn in de babykamer, en, zeggen dat je wilt om buiten op de veranda, werkt het helemaal daar?
 5. 5
  Zet de babyfoon op de juiste plek. De meest effectieve plek om een babyfoon is vlak bij de wieg, maar niet in de wieg; veel ouders maken die fout. Als je zit en een beetje ouder, zorg ervoor dat de babyfoon is niet binnen het bereik van uw kind, want als hij of zij te pakken krijgt van het, betekent dit dat hij of zij kan ook toegang tot de elektriciteit, de batterijen, en kan lijden aan een brandwond of schok. Het is fijn om overal de buurt van het kind, maar niet binnen de baby handbereik.
 6. 6
  Kindveilige de ramen. Als u woont in een multi-level huis, childproofing de ramen op de tweede of volgende niveaus is zeer, zeer belangrijk ervoor te zorgen dat uw kind niet valt.
  • Gebruik venster bewakers om kindveilig ramen. Deze komen in verschillende kleuren en kunnen overeenkomen met het ontwerp thema van de kamer. Wanneer u het kiezen van een raam bewaker, zijn zeker een die een noodsituatie vergrendeling is te vinden. Het is een noodgeval ontgrendeling zodat in het onwaarschijnlijke geval van een brand, in staat om eruit te komen je bent. Dan kunt u uw veiligheid grijpen ladder van onder het bed, gooi het uit het raam en iedereen is veilig.
  • Als u een een-level woning, of een enkel verhaal, kunt u gebruik maken van verschillende soorten window sloten om kindveilig ramen.
   • Er is een aluminium apparaat dat kan worden bevestigd aan de onderkant van het venster om kinderbeveiliging deze of
   • Gebruik een zuignap apparaat dat goed werkt met glazen schuifdeuren of gewoon grote fotolijst ramen, evenals kleine ramen. Deze kunnen worden gebruikt om kinderveilige double-hung en elk ander soort venster. Dit is een geweldige manier ook om het raam open te houden, misschien 3 1/2 inch (8,5 cm), zodat u een bries die in en uit, maar de stoppers zijn er om het kind te krijgen toegang te voorkomen.
  • Houd er rekening mee dat de schermen zijn niet de baby-proofing apparaten. Kinderen zullen uit het raam kijken en druk op hun gezichten tegen dat scherm en met hun kleine neus en handen, op zoek naar papa of hondje of wat anders te zien, in dit te doen, is het scherm gaat geven en het kind gaat vallen. Dus, denk niet van het scherm als een veiligheidsmaatregel kind onder alle omstandigheden.
 7. 7
  Zorg ervoor dat het dressoir kan niet vallen. zijn klimmers, en ze willen klim een ​​dressoir, een commode, elk stuk dat u ofwel in uw slaapkamer of in uw huis. Je moet ervoor zorgen dat dat meubilair blijft zetten, en dat het niet vallen op de top van hen, en aandrukken.
  • Installeer een meubel anker vallen bestaat, en ze kunnen veel verschillende types. Nylon daarvan zijn goed, want er is veel flexibiliteit, dus als de stoeterij is niet perfect, precies achter waar het stuk is, kan je het verplaatsen, en het is nog steeds veilig en zal niet vallen. Een ander groot ding is, als je bent, je gewoon verwijderen van het apparaat van de muur, en de deze op de te houden, verplaatsen naar uw nieuwe woning, en vervolgens te installeren op de nieuwe muur. Dit is een geweldige manier om de kinderen te beschermen tegen vallende meubels. Alleen niet vergeten - kinderen zal klimmen, dus je moet ervoor zorgen dat je gewoon voorkomen dat het gevaar en het ongeval.
 8. 8
  Zorg ervoor dat alle venster jaloezieën en gordijnen kwasten zijn volledig buiten bereik. Blinds en kwasten kan een gevaar voor verstikking uw kinderen poseren. Je moet ervoor zorgen zonwering en gordijnen koorden worden vastgebonden buiten het bereik van uw kinderen, met behulp van iets eenvoudigs als een blinde snoer klem. Het is een dollar of zo en kan direct naast uw gordijn worden geïnstalleerd. Het is heel snel, eenvoudig en iets wat je zelf kunt doen.
 9. 9
  Gebruik deurstoppers en houders op kind voorkomen van blessures. Kleine vingers geknepen in deuren de hele tijd. Producten zoals deurstoppers en houders deur kan een dergelijk letsel te voorkomen.
  • Krijgen ofwel een muis, of iets dat midden in de deurstijl kan worden geïnstalleerd, om de kinderen te houden van het krijgen van hun vingers geknepen, om te voorkomen dat ze het sluiten van de deuren op hun handen.
  • Wees er echter van bewust dat deurstoppen kan een gevaar opleveren. Als u rond uw huis kijken, zou u merken dat er voorjaar doorstops met de kleine kleine rubberen stop op het einde. Dat rubberen stop kan worden verwijderd en kunnen worden ingeslikt of verslikte door kinderen. Dus het is belangrijk om een enkel stuk deurstop installeren zodat de deur niet raken van de muur, maar is niet het stellen van een verwurging of verstikking gevaar voor uw kind.

Tips

 • Sommige gezinnen kunnen het zich niet veroorloven, of ervoor kiezen niet te hebben, een aparte, ingerichte slaapkamer voor hun baby / peuter. U kunt de wieg in uw eigen slaapkamer om 's nachts borstvoeding te vergemakkelijken, of u kunt uw baby te slapen met je gebruik van een veilig geïnstalleerd vangrail of "sidecar" wieg naast je eigen bed. In dit geval moet u kindveilig uw eigen slaapkamer met behulp van veel van de suggesties die op deze pagina.
 • Vanwege verstikkingsgevaar uit oudere kinderspeelgoed, wees voorzichtig in de timing van de verhuizing van een peuter / kleuter naar een oudere broer of zus in een slaapkamer te sluiten. Deze speeltjes kunnen zijn verstikking risico!
 • Merk op dat sommige ziekenhuizen en vroedvrouwen, vooral in Australië en Nieuw-Zeeland, raden wieg bumpers helemaal niet worden gebruikt. Zij kunnen een mogelijkheid van verstikking als de baby komt te zitten onder hen tijdens het slapen presenteren.

Waarschuwingen

 • Zoals altijd, zorg ervoor dat wat je gebruikt veilig is voor uw kind. Veiligheid is het allerbelangrijkste prioriteit bij childproofing een kamer.
 • Zorg ervoor dat alles is zacht en comfortabel in de kamer.