Wki

Hoe maak je kaas met succes op te slaan thuis

Het resultaat van 4 jaar onderzoek, trial and error, en praten met kaas-makers om de beste manier om kaas thuis te behandelen vinden.

Stappen

Hoe maak je kaas met succes op te slaan thuis. Alvorens te kopen, zorg ervoor dat het pakket is goed verpakt en verzegeld, en dat de kaas binnenkant aantrekkelijk uitziet.
Hoe maak je kaas met succes op te slaan thuis. Alvorens te kopen, zorg ervoor dat het pakket is goed verpakt en verzegeld, en dat de kaas binnenkant aantrekkelijk uitziet.
 1. 1
  Alvorens te kopen, zorg ervoor dat het pakket is goed verpakt en verzegeld, en dat de kaas binnenkant aantrekkelijk uitziet. Vermijd elke kaas die droge of verkleurd ziet, als de verzegeling kan worden gebroken of kopen van een servicebalie van mensen die hun kaas kennen. Controleer de datum frisheid op de verpakking voor verse kazen. Als je ze mee naar huis:
  • Verse kazen moet koud worden gehouden, in hun originele verpakking, en snel geconsumeerd.
  • Haal alle andere kazen onmiddellijk. Plastic wrap verstikt kaas.
  • Wrijf het oppervlak van alle, maar wit, grijs, Bleu, en gewassen korst kazen met olijf-, koolzaad of andere bakolie. Wrijf alleen de snit gezichten van de Witte, grijze en Gewassen schillen. Bleu zal zichzelf beschermen.
 2. 2
  Houd kaas in een afgedekte container in de koelkast op een schone, droge, licht verfrommelde papieren handdoek of twee, waardoor een beetje ademruimte. Soortgelijke kazen samen opgeslagen, zolang ze niet aanraken. U kunt plastic singels, of de matten die ze gebruiken te rollen sushi, te stapelen in lagen en nog steeds laat het luchtruim te gebruiken.
 3. 3
  Wanneer schimmel begint te vormen, zal het de olie en niet de kaas te consumeren, gewoon afvegen of afspoelen in lauw water. Droog, wrijf met verse olie en slaan zoals hierboven in een schone container met schone handdoeken.
 4. 4
  Houd gewassen korst, blauw, smaak en witte korst kazen in aparte containers vermenging te voorkomen.
 5. 5
  Als het voor een paar dagen, zal een oversized hersluitbare zak met een verfrommelde handdoek doen. Zorg ervoor dat u contact minimaliseren zodat het kan ademen.
 6. 6
  Indien opgeslagen zoals hierboven en ingewreven met olie, kunnen grotere brokken van halfharde en harde natuurlijke kazen te houden voor maanden. Veeg alle schimmels om de paar weken als het vormt. Na een paar behandelingen, zal schimmel vertragen of ophouden te groeien als uw container heeft genoeg handdoeken om te genieten van overtollig vocht. Verander de handdoeken en wassen container vaak.

Tips

 • Tupperware ™ maakt een grote container voor de opslag van kaas. Kijk voor de een riep de Fridgesmart ®, het heeft een gegroefde bodem, zodat je niet hoeft te de kaas op alles, en twee gaten voor ventilatie aan de zijkanten zitten. U kunt ook gebruik maken van wegwerp Ziplocs ™ door het doorboren van de zijkanten met een paar gaatjes aan elke kant. zowel ventilatieopeningen geopend voor het opslaan van kaas, met een wattenstaafje gedrenkt in azijn vastgesteld op de achterkant van de container, zal het alle schimmels die groeien in het houden van uw kaas die veel meer verse verzamelen.
 • Dienen altijd alles maar verse kazen op kamertemperatuur: neem ze uit koeling voor een paar uur voor het opdienen. U kunt bedekken met een schone vochtige doek om het langer uithouden, de condensatie optreedt als een soort koelvloeistof.
 • U kunt speciale kaas matten te krijgen en op maat gesneden van beide Glengarry Cheesemaking Supply in Canada, of Fromagex in Canada ook, of van New England Kaas maken Supply, of gewoon gebruik maken van de bamboe sushi matten op maat gesneden, zolang je ze houden schoon te maken.
 • Elke koelkast is anders, dus je zal moeten spelen met je partner om te zien hoeveel handdoeken of gaten je hebt totdat je het precies goed, maar iedereen zal vragen waar u uw kaas te kopen, ook al zijn ze zo mag hebben gedaan bij de dezelfde winkel, zal het dat veel beter zijn!

Waarschuwingen

 • Keeping kaas en middelen neiging te regelmatig vangen schimmel vroeg frisse lucht reinigen van de container en het veranderen van de handdoek en van tijd tot tijd tegen de zwaartekracht draaien van de kaas. Maar de resultaten kunnen worden geproefd binnen een paar dagen van goede opslag!
 • Houd alle oppervlakken te reinigen en voorkomen dat besmetting van uw kaas met andere rauwe voedingsmiddelen op snijvlakken of door morsen. Als dat zo is, gewoon wassen in lauw water, droog en op te slaan als hierboven.
 • Wanneer de schimmel begint te groeien zal de olie consumeren voordat de kaas. De down-side is dat het maakt de olie ranzig, die u erg ziek kan maken. Schimmel zal niet de kaas giftig maken, maar het maakt het gewoon slechte smaak.

Dingen die je nodig hebt

 • Ruim plastic containers of Ziploc zakken
 • Schoon droog keukenpapier
 • Een kalender te helpen herinneren
 • Milde spijsolie als pure olijfolie