Wki

Hoe maak je huisdier een hond

Vraag je je af hoe je huisdier een hond? Bent u soort bang dat de hond je zou bijten? Volg deze stappen, tips en waarschuwingen en je zult niet gebeten door een hond.

Stappen

Hoe maak je huisdier een hond. Vraag aan de eigenaar.
Hoe maak je huisdier een hond. Vraag aan de eigenaar.
 1. 1
  Vraag aan de eigenaar. De hond ziet er misschien vriendelijk, maar als je niet weet wat de hond is er geen manier om te vertellen hoe het reageert op vreemden. Indien de eigenaar geeft u speciale instructies die verschillen aan degenen vertelde hier, volg ze. Vraag de eigenaar waar ze graag geaaid worden.
 2. 2
  Als de hond lijkt ontvankelijk voor kinderboerderij (niet grommen, springen en geen staart tussen de benen), houd dan uw hand voor de neus van de hond met de achterkant van je hand blootgesteld aan de hond, losjes gekruld bijna een vuist (dit zal je vingers te houden van zijn gebeten).
 3. 3
  Laat de hond snuffelen je hand. Als de hond kijkt naar je (weg van je hand) moet je veilig zijn om je hand te openen met de palm naar de hond en vingers verlengd.
 4. 4
  Als de hond toont nog steeds geen teken van agressie, langzaam beroerte de honden nek net onder de kaak.
 5. 5
  Als je succesvol op dit punt zijn geweest, mag u uw hand over de rug, of verplaatsen naar de kroon, en zachtjes krassen op je vingers op daar.
 6. 6
  Wees ervan bewust dat sommige honden zijn 'head-shy' en houden niet geaaid bovenop het hoofd. Ook sommige honden een hekel hun achterpoten-ends geaaid. Elke grommen, staart naar beneden of plotselinge bewegingen te signaleren dat je nodig hebt om te stoppen met wat je meteen doet en sta stil. Geen plotselinge bewegingen van je eigen.
 7. 7
  Als je een "vriend" van deze hond, kan meer contact worden toegestaan, zoals buik wrijft of oor wrijft. Wanneer de hond je vertrouwt, kunt u zelfs de hond wandelen.

Tips

 • Vraag de eigenaar waar te huisdier de hond als de hond niet graag in een bepaald gebied te worden aangeraakt.
 • Vraag altijd de eigenaar of het goed is voor het geven van elke hond een traktatie. Sommige honden hebben een gevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen, zoals gluten, die kan worden gevonden in minder dure behandelt.
 • Wees aardig voor de hond. Beweeg langzaam ten alle tijden en spreken in een zachte, rustige stem.
 • Vermijd het maken van plotselinge bewegingen, en let op tekenen van agressie.
 • Besteed aandacht aan de lichaamstaal van de hond. Als hij lijkt agressief, te stappen.
 • Honden moet je nooit bijten, zelfs als ze gewoon spelen. Dit is een training kwestie en mag nooit worden getolereerd. Als een van de tanden van de hond in contact komen met je, beweeg langzaam weg van de hond.
 • De beste manier om de hond te krijgen vertrouwen in je hebt is om de hond te voeden.

Waarschuwingen

 • Kijk uit als de hond eruit ziet alsof het gaat om u te bijten! Loop rustig en langzaam weg.
 • Nooit huisdier de hond als hij / zij eet of kauwen op iets. Sommige honden zijn beschermend van hun botten of speeltjes en kunnen aanvallen om te voorkomen dat u van het nemen van hun spullen.