Wki

Hoe maak je een wild paard te vangen

Als het gaat om een ​​paard, wild of binnenlandse vangen, heb je een veel betere kans van het dier vangen als je handelen en denken als een wild paard. Door het handelen en denken van de manier van een wild paard, je nabootsen haar lichaamstaal om te communiceren met het, waardoor het paard een beter begrip van wat je probeert te zeggen.


Merk op dat dit verwijst naar wild als in moeilijk te vangen, niet mustang.

Stappen

Hoe maak je een wild paard te vangen. Wees kalm en bedaard.
Hoe maak je een wild paard te vangen. Wees kalm en bedaard.
 1. 1
  Wees kalm en bedaard. Paarden zijn gevoelig voor gevoelens van mensen, en als ze het gevoel dat je bang of nerveus zijn, zullen ze hetzelfde als jij, bang of nerveus te worden.
 2. 2
  Loop langzaam naar het paard, en vermijd staren recht in hun ogen, omdat een roofdier zal een paard staren in de ogen. Praat rustig en rustgevend en voorkomen dat een plotselinge beweging, die het paard kan schrikken. Indien mogelijk, zijwaarts lopen: dit is een niet-bedreigende houding.
 3. 3
  Als je dicht genoeg bij het ​​paard, langzaam, maar stevig compliment het paard en vertel ze over al hun goede eigenschappen om ze te laten voelen meer rust om je heen. Langzaam inch je weg naar het paard! Als je dicht genoeg waar je kunt aaien, langzaam uw hand uit met de vingers bij elkaar (niet uw hand uit met uw vingers gespreid, want dit kan het paard de indruk dat je een wild dier te geven!) En druk de hals. Huisdieren zijn nek zachtjes, terwijl kalm en sussend praten.
 4. 4
  Laat het paard ruikt je hand, dus het kan je te leren kennen.
 5. 5
  Als u hebben gekregen om het paard te kennen, langzaam zet een halter op zijn kop, terwijl nog steeds in gesprek om het zachtjes.
 6. 6
  Ook kunt u het paard voorzichtig benaderen en dep het op de rug dan glijden je hand omhoog naar het hoofd van het paard. Als het paard laat je deze actie doet dan kan je gewoon schuif de lasso over de paarden hoofd.

Tips

 • Maak een poging om de lichaamstaal van een paard te bestuderen. Dit zal u toelaten om te begrijpen hoe paarden met elkaar communiceren in de kudde.
 • Gebruik natural horsemanship. Het doel van natural horsemanship is om het paard te vertrouwen. Als u bereiken voor het hoofd van het paard en hij trekt terug, forceer jezelf niet op hem. Haal je hand en wacht een moment voordat u het opnieuw probeert. Uiteindelijk zal het paard zich realiseren dat je niet probeert om hem te kwetsen, en hij laat je hem halster.
 • Oud inheemse trick-als u toegang tot een ander paard hebben, haal de bovenste laag van zijn kastanjes. Dit zijn de patches ieder paard heeft aan de binnenkant van hun benen. Wrijf de kastanjes op je handen om de geur te dragen aan uw huid. Worden bovenwinds van het paard op uw aanpak en de geur van "paard" kan helpen je dicht genoeg om daadwerkelijk te kunnen om het paard te raken. Opmerking - tenzij u precies weet hoe u veilig het paard "ruiken" krijgen zonder verwonden het paard, niet gaan afpellen elke lagen van alles.
 • Verberg het halster achter je rug en breng het langzaam uit naar de wilde paarden te vangen.

Good luck!

Waarschuwingen

 • Het is ok als je wilt breng iemand mee, voor de veiligheid en hulp, maar voorkomen dat het brengen van een heleboel mensen. Dit kan het paard schrikken en zal provoceren het om weg te lopen.
 • Veulens kunnen zijn lief en schattig, maar handhaven van een veilige afstand van hen. Hengsten zullen hun nageslacht te beschermen ten koste van alles en zal niet aarzelen om toevlucht te nemen tot dodelijke methoden.
 • Wilde paarden zijn zeer agressief en je zou een aantal dingen die je doet betreuren.
 • Wees gewaarschuwd als er een komt in de buurt van een merrie en haar veulen. Die merrie zal alles doen om haar veulen te beschermen als ze voelt het in gevaar. Als het wordt schoppen, bijten, of zelfs bellen voor hulp van andere leden van de kudde!
 • Hoeft het paard niet verleiden met elk eten. Dit kan ertoe leiden dat de andere paarden om agressief te worden, die een kans voor u om te worden verwond kan bieden.
 • Wilde paarden zijn net als herten, ze gemakkelijk bang, ongeacht wat het is.
 • Paarden zijn zeer sterk. Zij normaal gesproken weegt meer dan duizend kilo. Paarden kunnen je vermoorden met een schop, en een misstap van uw kant kan je vertrapt. Wees heel erg voorzichtig!
 • Wilde paarden zijn alleen dat, wilde. Tenzij je eigenlijk bezit dit paard, probeer dan niet om het te vangen.
 • Hoeft het paard niet benaderen van achter of direct voor.
 • Benen paarden 'zijn erg kwetsbaar, dus het is sterk aangeraden om te voorkomen schaden hun benen of het creëren van een situatie waarin ze schade kunnen toebrengen aan hun uiteinden, dwz het maken van een plotselinge beweging en het paard stappen in een gopher gat.
 • Weet waar particuliere gronden zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Halter en touw (breng een ander, voor het geval)
 • Geduld-en veel van!