Wki

Hoe maak je een wasmachine pluizenfilter maken

Als uw wasmachine uitmondt in een bad of de gootsteen, kunt u zien dat pluisjes van de stoffen wordt gevangen in de afvoer. Om een ​​goedkope en relatief langdurige plukselval dat zal besparen op toekomstige sanitair rekeningen en overflow knoeit maken....

Stappen

Hoe maak je een wasmachine pluizenfilter maken. Sla de plastic netzakken van fruit, kaas, noten, enz.
Hoe maak je een wasmachine pluizenfilter maken. Sla de plastic netzakken van fruit, kaas, noten, enz.
 1. 1
  Sla de plastic netzakken van fruit, kaas, noten, enz.
 2. 2
  Knip alles van papier of doek, als die dingen zullen schimmel.
 3. 3
  Als beide uiteinden van de tas zijn nu open, sluit het ene uiteinde door te rijgen een twist gelijkspel of een dunne draad, of verdubbeld tandzijde in en uit ongeveer 1/2 inch uit elkaar vervolgens bundelen zodat het verzamelt dicht op elkaar. Draai of knoop af.
 4. 4
  Rijg een andere langere draad etc door het andere uiteinde los en zet het om het uiteinde van de buis die uitmondt in de gootsteen, deze omhoog te trekken een paar centimeter. Span je draad of floss.
 5. 5
  Zorg ervoor dat de buis zal niet genoeg rekken tot aan de afvoer te blokkeren, of eventueel uw gootsteen zal overstromen.

Tips

 • U kunt ook gebruik maken van het voeteneinde van panty. Je hebt meer overlap materiaal aan de bovenkant, zodat ze niet afglijden, of afblazen van de waterdruk, en verstoppen je afvoer. Ook, omdat ze zijn zeer rekbaar, houd ze kort, want zij zullen uitstrekken tot in uw afvoer verstoppen. Ze moeten ook een beetje vaker worden veranderd.
 • Wil je dit 2-4 keer per jaar veranderen, om sanitaire redenen.
 • De efficiëntie van dit filter zal toenemen als pluisjes begint te worden opgesloten.

Waarschuwingen

 • Als je dit afvoersysteem, weet je dat alles wat de gootsteen verstopt zal ertoe leiden dat uw gootsteen te overstromen, tenzij u een zeer grote wastafel. En het hele punt is om dat nu of in de toekomst te voorkomen.
 • Als u nog niet gebruikt uw wasmachine voor meerdere dagen, kan het filter een geur hebben wanneer je het opnieuw gebruiken. Een spray van lysol of bleekwater lost meestal dat.


Tip: Maak een rubberen kraag uit een oude rubberen afvoerslang, auto kachelslang enz. van dezelfde of een iets kleinere diameter ten opzichte van de afvoerslang aan op de wasmachine afvoerslang om heel goed te houden de plastic netje om te voorkomen dat komende uit en verstopping van de afvoer. Snij een 1-2 inch slanglengte. Maak een gleuf loodrecht op de afgesneden einden. verzamelen van het open uiteinde van de maas zak over het einde van de afvoerslang. Open of scheiden de gleuf in de kraag en plaats over het uiteinde van de afvoerslang met het netje ingeklemd in het midden. Indien er geen ruimte in de spleet, maakt de kraag uit een iets kleinere diameter slang of scheren enkele slang door de gleuf. Moet een klein gat in de sleuf zijn om de verzamelde gedeelte te dekken en stevig zijn plaats te houden wanneer nauwsluitend, maar niet te strak beveiligd met ten minste een typische slangklem die spant met een schroevendraaier. Resultaat: vrijwel geen kans te komen uit en stoppen van de wastobbe. Rubberen kraag beschermt het netje doorgesneden wordt door de slangklem (s).