Wki

Hoe maak je een verstelbare touw halster maken

Een touw halster is goed om te hebben voor runderen, schapen en geiten, en het is een absolute noodzaak om de boerderij en ranch. Het is veel goedkoper om een ​​verstelbare halter te maken dan te gaan en koop een paard halster van een feed op te slaan en uit te vinden het is niet de juiste maat voor de dieren die u nodig om het te gebruiken op.

Zelfgemaakte halsters zijn geweldig om te gebruiken om vee te onderwijzen, zoals runderen, schapen en geiten, om te leiden, om routine behandeling doen in dag-tot-dag-activiteiten, en om hen te bedwingen wanneer nodig. Een halter lage kosten de producent toelaat om extra's te maken te plaatsen rond de hoeve waar en wanneer dat nodig is.

Stappen

Hoe maak je een verstelbare touw halster maken. Selecteer een 12 'tot 15' (voet) (3.
Hoe maak je een verstelbare touw halster maken. Selecteer een 12 'tot 15' (voet) (3.
 1. 1
  Selecteer een 12 'tot 15' (voet) (3 0,6 m tot 4,5 m) lengte van half-inch (1,27 cm) drie-stranded touw. Elk type van touw, van katoen tot nylon zal werken. Echter compositie afhankelijk van de sterkte nodig vereiste duurzaamheid, en kosten. Kleinere touw dat is 1/4 "tot 3/8" (6,35 mm tot 9.52mm) diameter geschikt en geiten.
 2. 2
  Finish een uiteinde van de door het kloppen, klemmen met een ferrule, dompelen, of warmte-behandelen. Merk op dat de methode die u kiest is afhankelijk van uw wensen en het soort touw dat wordt gebruikt. Falen om het touw uiteinden eindigen zullen resulteren in rafels en un-legt.
  • Tijdelijk af het andere uiteinde van het touw met tape of string.
  • U moet een te vormen in dit verband na het halster is voltooid.
 3. 3
  Markeer een punt met je hand ongeveer 12 tot 15 inch (30 cm 0,5 tot 38cm) van de opgeklopte eind van het touw. Raadpleeg deze lengte als het korte uiteinde van de kabel. De overblijvende lengte is de lange kant.
 4. 4
  Plaats het korte eind aan uw rechterhand en het lange eind aan uw linkerhand. Pak het touw op de 12 "tot 15" (30,5 cm x 38cm) teken tussen uw duim en twee vingers (voor en midden) van beide handen.
  • Scheid uw rechter-en linkerhand met ongeveer 2 "(5 cm) uit elkaar.
  • Draai het touw met je rechterhand en tegen de klok in met uw linkerhand. Dit zal de strengen van het touw tussen je handen te openen.
 5. 5
  Isoleer een van de open strengen met uw duim en wijsvinger van je linkerhand. Gebruik uw rechterhand om de opgeklopte einde van het korte uiteinde van het touw te voegen onder de streng opening totdat de lus gevormd heeft oog opening van ongeveer het dubbele van de diameter van het touw.
 6. 6
  Plaats het touw, zodat de ogen lus is aan uw linkerhand met het korte uiteinde wijst naar 3:00 en het lange uiteinde wijst naar 06:00. Pak het oog lus en de enkele streng die dwars over het korte uiteinde van het touw tussen je linker duim en wijsvinger.
  • Met je rechter duim en wijsvinger, pakt het korte uiteinde van het touw op een punt in de buurt van het oog lus.
  • Draai het oog-lus en korte uiteinde van het touw met je handen totdat u hebt geïsoleerd twee strengen tussen de rechter duim en wijsvinger.
 7. 7
  Gebruik uw linkerhand om het lange eind van het touw van onder naar boven onder en door deze twee strengen voegen.
  • Trek hem helemaal door tot er geen speling. Als je het goed hebt gedaan tot nu toe, zal een kant van de lus tonen drie onderdelen liggen soepel side-by-side. Dit is belangrijk omdat deze moet zodanig tegen het dier het gezicht.
 8. 8
  Met het oog lus in uw recht, greep het korte uiteinde van het touw tussen je linker duim en wijsvinger ongeveer 2 inch (5 cm) van de opgeklopte einde. Twee centimeter verder van de opgeklopte einde, pakt u het op dezelfde manier in je rechterhand (je handen moeten uit elkaar 2 centimeter, de links die het dichtst bij het korte uiteinde dan rechts).
  • Open de strengen door te draaien met de klok mee met je rechterhand en tegen de klok in met uw linkerhand.
  • Wanneer de strengen breed worden geopend, duw je handen samen. Dit zal ertoe leiden dat de strengen te knikken en vouwen dan, de vorming van drie.
 9. 9
  Line deze drie lussen in orde en werken een scherp houden van dezelfde diameter van het touw in de lussen. Gebruik uw rechterhand om het lange eind van het touw meegenomen in de lussen, te beginnen bij het dichtst bij het oog lus. Verwijder de stok van de ene lus op een moment als je het lange eind van het touw door hen gerund.
 10. 10
  Voer het lange uiteinde van de kabel naar en door het oog van de lus. Hiermee is het halster!
 11. 11
  Permanent eindigen het lange eind van het touw halster op de manier die u kiest. Overweeg het maken van een kroon knoop aan het einde, want een kroon knoop en terug splice creëert een handig handvat.
  • Gebruik niet een varken ring tot het einde af, omdat het kon vangen en scheur de huid van je hand.

Tips

 • Plaats altijd het halster over het dier zodat het oog lus is aan de linkerkant. Op deze manier leiden u van links.

Dingen die je nodig hebt

 • 12 'tot 15' (voet) (3,6 m tot 4,5 m) touw
 • Scherpe stok dezelfde diameter als touw