Wki

Hoe maak je een trillende wasmachine repareren

Wanneer de timer verandert van wassen / spoelen te draaien, en de wasmachine begint te schudden, rammelen, en bump, is het tijd om beide niveaus de machine goed, of opnieuw in evenwicht brengen van de kleding in de trommel. Hier zijn enkele tips voor het doen van elk.

Stappen

Hoe maak je een trillende wasmachine repareren. Zoek uit wat de reden van het schudden tijdens het centrifugeren.
Hoe maak je een trillende wasmachine repareren. Zoek uit wat de reden van het schudden tijdens het centrifugeren.
 1. 1
  Zoek uit wat de reden van het schudden tijdens het centrifugeren. De oorzaak is meestal ofwel een slecht uit balans lading, of een slecht genivelleerd en het opzetten machine.
  • De balans van de lading kleren door het openen van het deksel, en te kijken of er veel meer aan de ene kant van het roerwerk dan de andere, en als dit het probleem, hen rond bewegen, sluit het deksel, start de centrifuge, en let op de resultaten. U kunt proberen de herpositionering van de kleren in het bad iets meer als je oorspronkelijke inzet geholpen aanzienlijk.
 2. 2
  Proberen om de machine te kantelen of kantelen. Als het wiebelt als je dat doet, de stelschroeven op de basis van de machine mogelijk niet correct ingesteld, of op oudere machines, kan de schroefdraad worden ontdaan of verroest uit, waardoor ze te mislukken.
 3. 3
  Opnieuw rechtzetten uw machine en verzekeren het correct ondersteund. Dit gebeurt door knielen voor de machine, en het schommelen om te zien welke hoek lijkt te zweven, of niet in contact met de vloer. De stelschroef worden losgedraaid (rechtsom, indien gezien van boven), waarvan verlengt of de aanliggende worden ingeschroefd (verkort), zodat elke rijplaat in contact met de vloer.
 4. 4
  Gebruik een tang als de duimschroeven te strak om te draaien met je vingers, en het sproeien van de schroeven met een smeermiddel kan helpen, ook.
 5. 5
  Herstart je computer wanneer u hebt gecontroleerd of alle nivelleerschroeven zijn in contact met de vloer.
 6. 6
  Gebruik shims om de machine te dragen als de schroeven onbruikbaar geworden om wat voor reden (gebroken, ontdaan, of anderszins beschadigd). Vulplaatjes worden gemaakt van bijna elk veerkrachtig, duurzaam materiaal dat gemakkelijk kan worden gesneden, zoals schroot vinyl compositie tegels, rubber matten of zelfs margarine plastic deksels.
 7. 7
  Snijd een aantal shims, ongeveer 3 of 4 centimeter in de breedte, en stapel ze onder elke hoek waar ze nodig zijn, totdat de hoeken gelijk worden gesteund.
 8. 8
  Herstart de machine en observeer je de resultaten.

Tips

 • Wasmachines moeten worden opgezet niveau te kunnen functioneren, dus het gebruik van een kleine torpedo, timmerman waterpas, of andere middelen om dit te bereiken zal helpen.
 • Versleten schijf bevestigingsmateriaal kunnen ook trillingen veroorzaken bij oudere wasmachines, in welk geval, zullen deze stappen het probleem niet verhelpen.
 • Lossen alle inhoud uit de machine voordat het werken aan het, indien mogelijk, om het gewicht van het te verlagen.
 • Iemand om de machine te houden, of iets vinden om wemelt het met terwijl stelschroeven.
 • Vóór het kantelen van de machine, controleer de watertoevoer slangen, de afvoerslang en het netsnoer om te controleren of er genoeg speling om schade te voorkomen.

Waarschuwingen

 • Loskoppelen van de macht is altijd een goed idee voor alle werkzaamheden aan een elektrisch apparaat.

Dingen die je nodig hebt

 • Slip joint tang, vice grip tang, of een kanaal te vergrendelen verstelbare tang.
 • Spirit of torpedo niveau.