Wki

Hoe maak je een toilet te vervangen

Het vervangen van een toilet is niet noodzakelijk een taak voor een professionele loodgieter. Veel Do It Yourself mensen kunnen nemen aan dit project en met de juiste tools en planning, vul het snel en correct.

Stappen

Hoe maak je een toilet te vervangen. Zie bronnen en citaten over hoe de huidige wc verwijderen.
Hoe maak je een toilet te vervangen. Zie bronnen en citaten over hoe de huidige wc verwijderen.
 1. 1
  Zie bronnen en citaten over hoe de huidige wc verwijderen
 2. 2
  Voor het installeren of opnieuw installeren van ELKE wc moet je slang te keren met een oude handdoek verslaafd aan snake: Run slang uit de kom naar beneden, haak deze om een oude handdoek, trek slang back-up. Dit verwijdert mysterie voorwerpen die per ongeluk kan zijn gedaald in toiletpot tijdens de vervaardiging of het gebruik van de geschiedenis, met inbegrip van plastic picknick lepels. Door deze eenvoudige stap bij het ontdekken van mystery blokkade punt, je favoriete wc kan opnieuw worden geïnstalleerd en u kunt de nieuwe terug te nemen naar de winkel.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de oude kast flens intact. Als het niet, koop een reparatie ring bij het ophalen van de nieuwe wax ring voor het toilet. Als uw toevoerleiding is een "slang" soort nu is het tijd om deze te vervangen door een nieuwe gaas bedekt versie. Het gaas kan bespaart u een grote schoonmaakbeurt als de standaard slangen zijn veel meer kans om te barsten.
 4. 4
  Plaats de nieuwe flens bouten in de sleuven van de kast flens, aan weerszijden. Nieuwe flensbouten een plastic "ring", die de flensbouten plaats houdt op de juiste hoogte indien nodig. Als u niet beschikt over een kunststof ring set inclusief het is een kleine investering in geld om nieuwe dat je kunt besparen veel tijd en moeite te kopen.
 5. 5
  Installeer een nieuwe wax ring aan de onderkant van de toiletpot, de platte kant naar de wc. Er zijn ook aansluitingen zonder was beschikbaar die zeer nuttig zijn als de vloer onder het toilet is oneffen of als je kan hebben om het toilet later verwijderen en opnieuw installeren.
 6. 6
  Verwijder de doek uit de kast ring / bodem pijp.
 7. 7
  Goede tip: Tijdelijk plek twee 12 "lange stokken 3/4" dik voor en de achterkant van de kast flens.
 8. 8
  Plaats de toiletpot recht naar beneden op de tijdelijke stokjes over de nieuwe flens en bouten zonder comprimeren van de wax ring.
 9. 9
  Verwijder de twee tijdelijke stokken om het toilet om precies naar beneden vallen op hun plaats.
 10. 10
  Op het toilet zitten en draai het een beetje om ervoor te zorgen dat de wax ringen alle gebieden. Niet het toilet terug tillen. Het was zegel wordt verbroken en zal moeten worden vervangen.
 11. 11
  Plaats ringen over de flens bouten, vervolgens met de hand draai de moeren van de flens bouten. Gebruik een sleutel om de moeren draaien andere halve draai. Niet te vast of loopt u het risico het kraken van de porselein.
 12. 12
  Als de tank-bowl seal (bekend als de spud pakking) is uitgedroogd vervang deze dan door een nieuwe afdichting.
 13. 13
  Plaats het reservoir terug in de kom. Plaats pakkingen op de bouten en de hand-draai de moeren onder de tank. Gebruik een sleutel om een ​​andere halve slag draaien. Niet te vast of loopt u het risico het kraken van de porselein.
 14. 14
  Op tegelvloeren gebruiken ceder of plastic shims naar het toilet te stabiliseren.
 15. 15
  Er zijn wat problemen met de kwaliteitscontrole met toiletten in China gefabriceerd zijn. Enkele nieuwe toiletten hebben onzichtbare lekken die niet zichtbaar zal zijn tot het apparaat is gevuld met water en mogen niet gebruikt instellen om te bepalen of er sprake is van kwel. Het kan u veel werk bespaart later om de tank te vullen zonder het inschakelen van de watervoorziening. Spoelen en vullen een paar keer en wacht een tijdje om ervoor te zorgen dat er geen van deze ontdekte lekken voordat je door de moeite van het aansluiten van de watertoevoerslang, voor velen het moeilijkste deel van het werk. Een connector zonder wax zal ook dit proces veel makkelijker als ik vastbesloten mijn nieuwe wc lekte.
 16. 16
  Opnieuw installeren van de waterleiding en zet het water op.
 17. 17
  Spoel het toilet en controleer op lekken.
 18. 18
  Kalefateren rond de basis van het toilet. Wanneer breeuwen niet kalefateren helemaal in de rug te laten lekken om af te sluiten als het moet gebeuren.

Tips

 • Hoe weet je wanneer het tijd is om een ​​toilet te vervangen? Een chief indicator is wanneer de tank of de kom van het toilet is gebarsten. Dit is niet herstelbaar en de post moet zo snel mogelijk worden vervangen. In de tussentijd zet het water.
 • Een andere reden die zou kunnen aansporen vervanging van een toilet is een vast object. Als er iets per ongeluk door de wc gespoeld en is volledig vast (zoals een speeltje, haarborstel, tandenborstel enz., het toilet zal moeten worden vervangen.

Waarschuwingen

 • NIET CONNECTORS VAST TE VEEL MET PORSELEIN! TIGHTENING het te veel kan leiden tot barsten VAN PORSELEIN!
 • Plaats ALTIJD een lap in de wc-afvoer stapel terwijl u werkt. Hiermee wordt voorkomen dat explosieve riool gas ontsnappen in uw huis (samen met de schadelijke geur van ongezuiverd rioolwater). Verwijder altijd de lap voordat je er bij neervalt de kom op de wax ring.

Dingen die je nodig hebt

 • Schroevendraaier (meestal platte kop)
 • Stopverf mes of andere schraper
 • Metaalzaag
 • Verstelbare moersleutel
 • Spons en emmer
 • Wax ring (vaak verkocht met flens bouten als een kit)
 • Flensbouten (vaak verkocht met wax ring als een kit)
 • Kalefateren
 • Een lap aan de stok in de rioolbuis
 • Sommige sticks of deuvels