Wki

Hoe maak je een Tankless boiler installeren

Je zult jezelf dankbaar een miljoen keer meer dan voor het kiezen tankless verwarmen. Wees ervan bewust dat er een kleine vertraging voor het warme water te komen op uw armaturen en dat het geld opgeslagen in stand-by verlies wordt gecompenseerd door de hogere kosten van apparatuur, gasleiding, rookkanaal en materialen zullen zijn.

Stappen

Hoe maak je een Tankless boiler installeren. Het wordt sterk aanbevolen dat u speciale vakbond connector sets voor de watervoorziening die omloopleidingsmogelijkheid dienst te gebruiken.
Hoe maak je een Tankless boiler installeren. Het wordt sterk aanbevolen dat u speciale vakbond connector sets voor de watervoorziening die omloopleidingsmogelijkheid dienst te gebruiken.
 1. 1
  LET OP: Tankless boilers vereisen over het algemeen een grotere diameter gastoevoerleidingen, hoger voltage voeding (indien overweegt elektrische on-demand), dedicated - speciaal RVS rookkanaal (de zogenaamde categorie II, III of IV) of grotere diameter uitlaatsysteem. Lever deze dingen in overweging voordat u besluit om DIY.
 2. 2
  Het wordt sterk aanbevolen dat u speciale vakbond connector sets voor de watervoorziening die omloopleidingsmogelijkheid dienst te gebruiken. Dit zal zorgen voor eenvoudige, gemakkelijke de-kalken onderhoudsproces in de toekomst.
 3. 3
  Schakel belangrijkste inkomende waterleiding naar huis.
 4. 4
  Ontkoppel leveren lijn van oude boiler. Je zult waarschijnlijk een aantal water in de lijn, zelfs al is uw belangrijkste is uitgeschakeld. Plaats een emmer onder water bib om eventuele lekkages te vangen.
 5. 5
  Koppel warmtebron uit oude boiler als volgt: voor gas, (propaan) zorg ervoor dat de levering gesloten is (dit wordt meestal bepaald door de richting van de hendel om de klep zitten ofwel in dezelfde richting als de lijn "open", tegenover de richting van de lijn "gesloten"). Voor-en elektrische boiler, gewoon de stekker uit het stopcontact haalt.
 6. 6
  Als je eenmaal volledig zijn losgekoppeld van de oude boiler moet u het van zijn huidige parkeerplaats te verwijderen en zorg ervoor dat u met het volgens de wetten in het gebied waar u woont.
 7. 7
  Haal uw nieuwe Tankless boiler uit de doos en plaats alle hard-en instructiemateriaal bij de hand.
 8. 8
  Bepaal de locatie het meest geschikt voor dit toestel en zorg ervoor dat u hebt toegestaan ​​voor de goede vrije ruimte eromheen te voldoen aan alle nationale en lokale bouwvoorschriften.
 9. 9
  Monteer tankless verwarming aan de muur volgens de instructies van de fabrikant, en zorg ervoor dat je de juiste hebt gesteund zijn gewicht.
 10. 10
  Nu ben je klaar voor het aansluiten van alle aansluitingen.
 11. 11
  Als je gas, installeert ventilatiekanalen. Typisch tankless boilers vereist grotere rookkanaal of speciale RVS rookkanaal.
 12. 12
  Begin met de toevoerleiding (waterlijn).
 13. 13
  Vervolgens moet de warmtebron worden. Als uw boiler maakt gebruik van elektriciteit, steek de stekker in de muur. * Als uw boiler is gas, moet u voor het aansluiten van een gastoevoerleiding van de stub op de muur om de nieuwe boiler. Open de klep zodanig dat de handgreep in de richting van de lijn.
 14. 14
  Onderstaande fabrikant richtingen, licht de piloot op het gas boiler.
 15. 15
  Ga nu naar uw favoriete douche locatie en geniet van een eindeloze stroom van warm water. Al dat werk was zeker de moeite waard!

Tips

 • Als u een elektrische boiler gekocht, zorg ervoor dat het pluggen in een standaard stopcontact stroombron. Als het alleen is bedraad voor een andere spanning dan de netspanning (netspanning is meestal 100 V tot 240 V, afhankelijk van uw locatie) dan moet u een elektricien draad hebben die uitlaatklep voor u (tenzij u een elektricien zelf).
 • Zorg ervoor dat u over voldoende versterkers aan de tankless boiler werken, bovendien, het 3 mei circuits in uw circuit doos nodig.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig te lezen. Sommige eenheden vereisen de installateur worden gecertificeerd om het toestel te installeren om de garantie geldig te zijn. Ook sommige aardgas units vereisen een grotere toevoer en afvoer (lees grotere leidingen of groter elektrisch circuit) dan een gewone tank type boiler, die een loodgieter en / of elektricien te installeren zou vereisen.
 • Zorg ervoor dat u uw lokale sanitair en elektrische codes controleren voordat starten. Sommige gebieden een erkend loodgieter en / of elektricien alvorens werkzaamheden aan sanitair en elektrische systemen. Als u twijfelt, bel dan met de gemeente bouwverordening tenuitvoerlegging of nutsbedrijf.
 • Zorg ervoor dat uw waterdruk voldoende is voor een tankless systeem
 • Als je gas gebruikt als warmtebron voor dit apparaat moet u uw gas-verbinding testen door spuiten een voldoende hoeveelheid zeepsop op de vakbond en kijken voor bellen die een slechte verbinding en lekkage zou aangeven. Zet het gas onmiddellijk en open alle ramen en deuren tot volledige ventilatie is opgetreden. Zodra u de kamer van lekkende gas kunt u double-check de verbinding en het probleem op te lossen hebben ontruimd. Na reparatie aansluiting, opnieuw testen!