Wki

Hoe maak je een T-shirt te versieren door te snijden

Zijn uw gewone oude T-shirts te saai? Gebruikt u al uw verf om t-shirts te versieren? Probeer het decoreren van uw shirts door snijden. Haal uw project gestart met deze stappen.

Stappen

Hoe maak je een T-shirt te versieren door te snijden. U kunt gebruik maken van een scherp mes of schaar.
Hoe maak je een T-shirt te versieren door te snijden. U kunt gebruik maken van een scherp mes of schaar.
 1. 1
  U kunt gebruik maken van een scherp mes of schaar. Een mes is gevaarlijker, maar kan een precieze snit vertrekken. Schaar zijn veilig, maar kunnen verlaten onregelmatige randen als ze niet van goede kwaliteit of saai.
 2. 2
  Strek het t-shirt over een snijplank, een stuk hout, of ander materiaal dat niet door uw snijden zal worden beschadigd.
 3. 3
  Als je te laten meeslepen, dan kunt u altijd een mouwloos onder het shirt als er te veel huid laat zien.

Het snijden van de hals

 1. 1
  Veranderen de hals van uw t-shirt. Het snijden van de kraag is een snelle en eenvoudige manier drastisch veranderen het uiterlijk van uw overhemd. Hier zijn een paar suggesties.
 2. 2
  Snijd een boothals. Boothals kragen run breed en ondiep op zowel de voor-en achterkant van het shirt, het blootstellen van de toppen van de schouders zonder dompelen te ver onder de sleutelbeenderen. Zorg ervoor dat u voor het shirt te blijven genoeg van de schouder te verlaten.
 3. 3
  Snijd een v-hals. Nadat je afgesneden van de geribbelde, kraag, snijd een V-hals aan de voorkant van het shirt (evenals de rug, als je wilt).
 4. 4
  Snijd een lieverd hals. Een lieverd cut begint smal aan de zijkanten van de nek en fakkels uit een beetje. Bij het bekijken van een hemd van voren, moet de onderzijde van de hals lijken op de top van een hart, met twee zeer lichte convexe bochten en een inkeping tussen hen.
 5. 5
  Snijd een one-shoulder hals. Waardoor er voldoende stof op een schouder om het shirt houden, doe een scherpe diagonale snede aan de voorkant en achterkant van het shirt, het verwijderen van de kraag en de meeste van de andere schouder.

Snijden de mouwen

 1. 1
  Maak bezuinigingen op het t-shirt mouwen. Leg het shirt plat, front facing. # * Als u wilt dat uw bezuinigingen zijn diagonaal (beginnend groot en krijgen mager, of vice versa) lay-out van een liniaal op de mouw in een hoek.
 2. 2
  Gesneden secties ongeveer zo breed als je pink, het stoppen van de snede wanneer u de liniaal geraakt. Wees voorzichtig - als je snijd secties te breed, zullen de mensen niet in staat zijn om uw ontwerpen te zien. Te klein, en ze zullen versnipperen en desintegreren snel.
 3. 3
  Blijven tot aan de kraag. Als u wilt, kunt u blijven maken bezuinigingen helemaal tot de schouders tot de kraag van het shirt.

Het snijden van de rug

 1. 1
  Vouw de t-shirt in het midden zodat de zijkanten zijn naar boven en naar beneden. Overeenkomen met de naden langs de zijkanten van het shirt om dit te doen. Zorg ervoor dat de onderste en bovenste mouwen zijn uit het pad van uw schaar.
 2. 2
  Gebruik een liniaal om een diagonale ontwerp. Ook hier kunt u een liniaal leggen onder een hoek met een schuin of uitlopende look te bereiken.
 3. 3
  Gesneden secties ongeveer zo breed als je pink, het stoppen van de snede wanneer u de liniaal geraakt. Pinkie-breedte is ongeveer gelijk qua zichtbaarheid en duurzaamheid.
 4. 4
  Draai de bezuinigingen. Houd uw T-shirt naar beneden en strek de rug, zodat uw secties los een beetje. (Je kunt gewoon ruk de zijkanten van het shirt, of trek op iedere afzonderlijke sectie om het los te maken.) Nadat u dit doet, zal de horizontale uiteinden rollen en een meer uniforme uitstraling.
 5. 5
  Weven de bezuinigingen. Om extra flair toe te voegen aan uw back design, kunt u "weave" de secties die u zojuist uitgesneden om een ​​gevlochten blik op de zijkanten van de open profielen te creëren. Leg je shirt uit voor u, zodat de schouders van het T-shirt staan ​​bovenaan. Grijp je tweede cut-out koord, trek het onder de top, of de eerste, touwtje, trek het dan terug over de eerste snaar. Het moet opnieuw in "tweede reeks" positie, maar met de zijkanten lus over de eerste snaar. Neem de derde snaar, trek het onder de tweede strip en trek het terug over, het creëren van dezelfde lussen. Doe dit helemaal naar beneden de achterkant van het shirt tot je doorgelust de laatste string. Snijd de laatste reeks in het centrum, en bind af aan iedere kant met een halve knoop, het houden van de lus van het koord boven het te beveiligen.

Het snijden van de bodem

 1. 1
  Kies een ontwerp. Bepaal hoe u de onderkant van de T-shirt om te kijken. Hier zijn een paar mogelijkheden.
  • Bijsnijden het shirt, zodat de bodem raakt uw laatste rib. Je kunt dragen het shirt reeel zijn of zet een tanktop eronder.
  • Snij een diagonale lijn. Beginnend vier of vijf centimeter boven de huidige bodem van het shirt, gesneden in een diagonale lijn, zodat uw schaar zijn dicht bij het origineel zoom tegen de tijd dat ze de andere kant te bereiken.
  • Maak een tie-up bodem. Snijd vier of vijf centimeter boven een van de zijnaden. Bind de twee hoeken je samen hebt gemaakt in een vierkante of oma knoop aan de onderkant van het shirt iets optillen. U kunt dit doen op een of beide zijden.
  • Voeg retro franje. Leg het shirt plat. Snijd de gestikte "zoom" gedeelte aan de onderkant van het shirt door te beginnen aan de ene kant en het snijden van een horizontale lijn over. Daarna, snijd "fringe" rondom de bodem door te snijden tot ongeveer drie of vier centimeter (of zoveel als je wilt). Het werk zal sneller gaan als u ervoor zorgen dat uw schaar snijden van de voor-en achterkant van het shirt op hetzelfde moment. Voor extra verfraaiing, bind een niet aan de "top" van de rand (waar het voldoet aan de uncut shirt), schuif wat kralen op de streng, dan binden een andere knoop aan de onderkant om ze te beveiligen.

Het snijden van de zijkanten

 1. 1
  Voeg gesnipperde bezuinigingen. Zoals je zou kunnen hebben voor de mouwen of achterkant van het shirt, doe een versnipperd blik op de zijkanten. Leg het shirt plat en front-facing. Snijd zowel de voor-en achterkant in ongeveer pink-sized porties. Strek de draden dunner en meer uniform te maken. Vast een liniaal in een hoek te begeleiden je snijden als je een flared of hellende effect wilt.
 2. 2
  Knip diamanten. Leg het shirt plat en front-facing. Aan elke kant, knip een reeks driehoeken (groot of klein, uw keuze). Wanneer je het shirt aan, krijg je een reeks van diamanten loopt langs de zijkant te zien. Leg een centimeter of twee tussen elke driehoek bij het snijden. (Voor meer uniforme diamanten, gebruik maken van de hoek van een doos om u te begeleiden.)

Tips

 • Praktijk op een oud t-shirt je niet van veel zelfs dat als je rotzooi op je zal niet te verstoren.
 • Kijken in tijdschriften, in winkels en op straat naar de manieren meisjes dragen hun shirts. Worden de armen gesneden? Het is er een diepe V-hals? Kijk om je heen, en als je een stijl wees niet bang om de persoon te vragen, of proberen te repliceren.

Waarschuwingen

 • Met behulp van saaie schaar zal de bezuinigingen ongelijke en grillige maken.
 • Niet snijden jezelf!