Wki

Hoe maak je een stroomonderbreker te installeren

Vaak de meest intimiderende onderdeel van elektrische werk, de installatie van een stroomonderbreker in de meeste woonwijken soort elektrische panelen hoeft niet gevaarlijk te zijn. Hier zijn een aantal eenvoudige, stapsgewijze procedures om het veilig te doen.

Stappen

Hoe maak je een stroomonderbreker te installeren. Schakel de stroomtoevoer naar de elektrische paneel.
Hoe maak je een stroomonderbreker te installeren. Schakel de stroomtoevoer naar de elektrische paneel.
 1. 1
  Schakel de stroomtoevoer naar de elektrische paneel. Zoek de Dienst Disconnect of Main stroomonderbreker in het paneel, en ingesteld op de stand "Uit". Deze stroomonderbreker waarschijnlijk de grootste waarde en zich ofwel aan de bovenkant of onderkant van het paneel. Indien dergelijke stroomonderbreker die in het paneel, is het waarschijnlijk in een ander paneel in het gebouw, of op de meter socket behuizing. Kijk voor andere paneel (s) aan de stroomonderbreker nodig vinden.
 2. 2
  Controleer de stroomonderbreker arrangement voor ongebruikte locaties. Bijzondere aandacht besteden aan niet-gebruikte ruimten aan de boven-en onderkant van het deksel. Sommige fabrikanten van elektrische panelen hebben verwijderbare knock outs of platen op deze locaties, maar het paneel zelf ontbreekt bepalingen een stroomonderbreker monteren. Simpel gezegd: Vertrouw niet op de cover alleen al de mogelijkheid om circuits toe te voegen aan het panel te bepalen - controleer de bus bar.
 3. 3
  Verwijder de klep van het elektrische. Verwijder bevestigingsmiddelen terwijl een helper ondersteunt de cover, trek dan meteen uit het paneel.
 4. 4
  Test het paneel om de macht. Gebruik een tester of meter ingesteld op de hoogste AC spanningsbereik (120 Volt minimum) beschikbaar, en controleren op de aanwezigheid van de macht door het aanraken van een sonde naar de grond of neutraal (de balk die naakt of groene en witte draden aangesloten heeft - of de bar dat gewoon wit of gewoon naakt of groene draden heeft aangesloten). Raak de andere probe aan de schroefklem van een stroomonderbreker die een zwarte, rode of blauwe geïsoleerd draad verbonden heeft. Als 120 (of meer) volt wordt aangegeven, wordt het paneel nog steeds gevoed. Indien de Dienst Disconnect of Main stroomonderbreker in dit paneel, zal het altijd geven macht op de terminals die zijn aangesloten kabels. De output van de Main of dienst verbreken wanneer zich in het paneel, wordt aangesloten op de bus-bar. De bus bar mag geen stroom aanwezig te zijn bij de stroomonderbreker is uitgeschakeld. Testen bij de Dienst Disconnect of Main stroomonderbreker wordt afgeraden in verband met deze "schijnbaar tegenstrijdige 'informatie. Ga niet verder als de stroom aanwezig is op een andere dan de Dienst Disconnect of Main stroomonderbreker stroomonderbreker, totdat de stroomvoorziening is uitgeschakeld.
 5. 5
  Zoek een ongebruikte ruimte boven, onder of tussen bestaande automaten. Een enkele paal of een enkele breedte stroomonderbreker zal aa enkele 120 volt circuit (of in het geval van een "tandem breaker" of "halve breedte breaker" het zal zorgen voor twee 120 volt circuits - geen 240 volt circuit), terwijl een dubbele paal of dubbele breedte stroomonderbreker zal zorgen voor een 208 of 240 volt circuit. Vergelijk deze locatie goed naar de dekking die eerder werd verwijderd. Het is zeer belangrijk dat het deksel bepalingen blootstellen van de nieuwe stroomonderbreker door verwijdering van het metaal twist-out (s). Als er geen twist-out (s), moet de stroomonderbreker zich naar een andere plaats in het paneel.
 6. 6
  Selecteer de juiste stroomonderbreker. Het label panel zal een lijst van alle goedgekeurde stroomonderbrekers voor de installatie. Afwijken van de lijst is een code overtreding en vides goedkeuring moet elke UL, FM of andere listing service's. Typisch, de enige breakers mogen worden geïnstalleerd zijn van dezelfde fabrikant van het paneel - zelfs als ander merk breakers zijn gelabeld als "toevallen (merknaam hier) panelen". In het Europa, Canada en andere landen, zou een enkelpolige zekering gebruikt worden voor een 120 volt circuit en een dubbelpolige zekering voor een 240 volt circuit. De breker moet van ampacity die niet groter is dan het circuit dirigent waardering. Dit is typisch 15 ampère voor # 14 koper, 20 ampère voor # 12 koper en 30 ampère voor # 10 koperen geleiders of draden. Het codeboek moet worden geraadpleegd om maten voor andere circuits te bepalen. Klemmen van de breker's moet worden beoordeeld aan de leidingmateriaal overeenkomen; CU voor koper en AL voor aluminium. De grootte van de terminal moet groot genoeg zijn om de draad aan te passen. De noodzaak om de strengen draad aan op de passen te verwijderen is een indicatie van een fout ergens langs de lijn.
 7. 7
  Zoek de stroomonderbreker bevestigingspunten. De stroomonderbreker zal twee montage punten. Beide zijn mechanische contacten, een van die ook als de elektrische input contact. Beide contactpunten aan of zeer dichtbij de bodem van de stroomonderbreker.
  • De niet-elektrisch contactpunt op de schroef uiteinde van de stroomonderbreker. Daartoe wordt eerst ingeschakeld bij het installeren. Het contactpunt bestaat uit een clip, steun of tang en werkt met een ondersteuningsconstructie op het buitenste gedeelte van het paneel speciaal voor deze toepassing. De clip wordt gedrukt op en springt naar een verhoogde rail voor de Square D QO stijl (en anderen) breakers, The Square D HOM, Murray, GE en vele anderen gebruiken een beugel gegoten in het geval van een clip van het paneel te landen. Ten slotte is de tang type dat wordt gebruikt door een andere automaten lijnt gewoon met een gleuf in de rail.
  • Het elektrische contact aan de andere kant van de stroomonderbreker. Daartoe is voor het laatst ingeschakeld bij het installeren. Het contact mechanisme is vaak binnen de stroomonderbreker; gedeeltelijk zichtbaar door een sleuf of opening in de zaak. Het sluit nauw aan bij de bus bar (metalen ribben of tabbladen in het midden van het paneel) na de mechanische contactpunt is bezig geweest. Het elektrisch contact wordt vastgesteld wanneer de stroomonderbreker volledig is bezig de bus bar - eenvoudige neerwaartse druk is al het nodig is om volledig op zijn plaats.
 8. 8
  Zet de stroomonderbreker hendel in de stand OFF. De stroomonderbreker heeft 3 mogelijke posities, aan en uit en een mid positie wanneer AFGEGAAN. Duw de hendel naar de stand OFF tenzij UIT reeds.
 9. 9
  Installeer de stroomonderbreker op een lijn met de ongebruikte ruimte in het paneel. Kantel de stroomonderbreker zodat de mechanische contactpunt grijpt de draagstructuur (spoor, slot of klem). Eenmaal geactiveerd, draai de stroomonderbreker de mechanische contact roll naar het midden van het paneel - zorg ervoor dat de rail van het paneel steeds uitgelijnd met de sleuf of opening van de vermogensschakelaar case. Stevig op de stroomonderbreker oppervlak om ervoor te zorgen dat volledig is geplaatst. Hoewel het zal vereisen stevige gelijkmatige druk uit om te gaan zitten, moet het niet te worden gedwongen. Vergelijk het met andere eerder geïnstalleerde breakers.
 10. 10
  Sluit het circuit. Nadat u er zeker van de stroomonderbreker is nog steeds in de UIT-stand, sluit het circuit geleiders of draden aan de stroomonderbreker terminal (s), grond en neutrale bar klemschroeven. Gebruik geschikte oxide remmer bij het aansluiten van aluminium geleiders.
 11. 11
  Verwijder alle vreemde voorwerpen. Verwijderen, gereedschap, draad kladjes, etc. van de binnenkant van het paneel. Zoek en verwijder toevallige geleiders in het panel dat een kortsluiting kan veroorzaken wanneer de stroomvoorziening is hersteld.
 12. 12
  Installeer dekken. Breng het deksel omhoog om het paneel naar de nieuwe stroomonderbreker locatie om het deksel openingen vergelijken. Verwijder de metalen twist-out (s) op de juiste plaats. Plaats het deksel op het paneel om te controleren of de stroomonderbreker volledig heeft gezeten aan beide contactpunten. De stroomonderbreker dient een hoog punt niet onder de dekking. Verwijder het deksel en druk op de stroomonderbreker in het paneel als nodig is voor een goede dekking pasvorm. Zet de deksel op de elektrische paneel met de bevestigingsmiddelen.
 13. 13
  Test. Stond aan de zijkant van het paneel, te herstellen macht aan het panel door de Dienst verbreken of de Main op "Aan" en vervolgens de nieuwe stroomonderbreker op "Aan" Wis eventuele kortsluiting voordat u een reset uit als stroomonderbreker direct reizen. Controleer de juiste werking van het nieuwe circuit (licht, uitlaat, enz.) met een test licht of meter.
 14. 14
  Identificeer het circuit. Zoek circuit directory van het panel. Het zal vaak te vinden aan de binnenkant van het deurpaneel. Bepaal de stroomonderbreker locatie (of "circuit nummer") en schrijf een beschrijving van het circuit (type lading zoals "koelkast" of een locatie, zoals 'huiskamer') in de daarvoor bestemde ruimte. Zorg ervoor dat de directory bewerken als elke circuits werden verplaatst naar het nieuwe circuit te installeren.

Waarschuwingen

 • Spanningsniveaus zo weinig als 50 volt kan dodelijk zijn onder de juiste omstandigheden. De meeste residentiële elektrische systemen zijn 2-5 keer deze waarde. Sluit de stroom af wanneer het werken op circuits en nooit verder als onzeker of ongemakkelijk het uitvoeren van de bovenstaande stappen.
 • In de VS, 120/240 systemen (het type het meest vaak gevonden in een woning of woning) maken gebruik van een kleurcode voor de bedrading, Zwart, Rood, Blauw "hete draad" en Witte neutrale draden. Naast de 120/240 volt systemen die in residenties verschijnen, vele commerciële en industriële omgevingen hebben ook 277/480 systemen. Deze hogere voltage systemen gebruiken een ander kleurenschema om onmiddellijk de elektricien van de hogere spanning paneel. Het kleurenschema gebruikt voor deze systemen is Bruin, Oranje, Geel (denk "BOY") "hete draad" en Gray neutrale draden. Zorg ervoor dat nieuwe bedrading wordt in het juiste paneel geïnstalleerd.
 • Altijd staan ​​aan de kant van een elektrisch paneel bij het draaien circuit breakers "op". De hoeveelheid energie die wordt overgebracht is recht evenredig met de stroomsterkte waarde beoordeling van de stroomonderbreker. Terwijl een enkele paal 15 of 20 amp kortsluiting waarschijnlijk niet zou leiden tot katastrofisch schade, een dubbele paal 100 of 200 amp kortsluiting zeker kon. Staande aan de zijkant grotendeels neemt een persoon (hoewel niet volledig) "buiten schot kunnen".
 • Installeer een stroomonderbreker nooit in een paneel waarvoor zij niet is ontworpen. Veel automaten zullen fysiek passen in verschillende panelen, maar alleen die welke op het etiket van het panel zijn goedgekeurd voor gebruik. Gebruik van onjuiste stroomonderbreker veroorzaakt verlies van UL, Factory Mutual en alle andere "aanbiedingen". Het gebruik van niet-beursgenoteerde apparaten is een code overtreding en in extreme gevallen kan leiden tot ontkenning van een claim op de verzekeraar in geval van een verlies.
 • Voorafgaand aan het gebruik van een tester of meter, of ze werken door eerst te controleren op een bekende live-circuit. Als het apparaat niet goed aan te geven, niet gebruiken totdat gerepareerd of vervangen.

Dingen die je nodig hebt

 • Tang
 • Schroevendraaiers
 • Zaklamp
 • Spanningstester of Meter
 • Helper