Wki

Hoe maak je een slang vasthouden

Slangen zijn verbazingwekkende wezens, maar houdt men kan een beangstigende ervaring zijn voor sommige mensen. Omgaan ze op dezelfde manier waarop je omgaat iets harige kan een slang schrikken (en eventueel uit te lokken een aanval). Terwijl de beste manier om te leren hoe je agressief, wild en / of giftige slangen te gaan is in persoon van een ervaren professional, zal dit artikel u helpen te leren hoe op te halen en het bezit van een tamme slang die wordt gebruikt om mensen.

Stappen

Hoe maak je een slang vasthouden. Kondig uw aanwezigheid.
Hoe maak je een slang vasthouden. Kondig uw aanwezigheid.
 1. 1
  Krijg wat hulp. Als de slang is dan 6 meter lang, zult u een andere persoon nodig hebt daar. Vele doden en gewonden worden veroorzaakt door een persoon probeert een grote slang te behandelen, als de slang wordt bang, kan het vernauwen, en je zal iemand anders om hulp te krijgen van het uit moet. Als je kleiner dan gemiddeld bent van gestalte, zelfs niet omgaan met een 4-5 ft slang op uw eigen.
 2. 2
  Was uw handen voordat u uw slang. Als u enige vorm van geur op je dat de slang kunnen aanzien voor voedsel, kon je een voeden reactie te krijgen. Slangen zijn niet erg helder en als je hand ruikt uw huisdier hamster dan kunnen denken dat het een sappige lekkere hamster.
 3. 3
  Kondig uw aanwezigheid. Je wilt niet om de slang te verrassen wanneer je te bereiken in om het op te rapen, dus gebruik een combinatie van geluid en aanraking te laten de slang weten dat je er bent. Tik voorzichtig de kooi en op zoek naar een tong flick aan dat de slang zintuigen iets te geven. Vervolgens zachtjes aanraken lichaam van de slang (niet het hoofd).
  • Dit zorgt er ook voor dat de slang wakker is. Het is een goed idee, hoewel, om een slang te behandelen in een tijd van de dag waarop het is lusteloos.
  • Vermijd het hanteren van een slang die net heeft gegeten of op het punt te werpen.
 4. 4
  Til de slang. Slip ene kant ongeveer 1/3 van de weg naar beneden de slang lichaam en beginnen om het langzaam omhoog. Leg je andere hand onder de laatste 1/4 van de slang om zijn gewicht volledig te ondersteunen. Als het een constrictor slang, het is waarschijnlijk wikkel zijn staart om je pols en onderarm, laat hem dit doen. Maar zorg ervoor dat het niet spoel rond beide handen, je nek, of je borst.
 5. 5
  Voorkom plotselinge bewegingen. Als je houdt van de slang, kunt u rond te bewegen, gewoon doen zo langzaam te voorkomen verrassende het. Blijf kalm en ontspannen. Slangen als een warme plaatsen, zodat ze wel zou willen kruipen onder en rond je shirt. Als je slang probeert te kruipen op een deel van je lichaam waar je niet wilt gaan, of als het probeert af te klimmen van je, schuif je hand onder de slang en de positie van zijn lichaam.
 6. 6
  Houd kinderboerderij kort. Slangen zijn geen sociale dieren. Honden en katten die zich bezighouden met de gemeenschappelijke verzorging zie kinderboerderij als normaal en een binding ervaring. Een slang ziet anders kinderboerderij. Langdurige behandeling kan stressvol zijn voor hen. Houd uw kinderboerderij sessies om 10-30 minuten per dag is het beste. Als je de slang houdt te veel, dan zal die gestrest.
 7. 7
  Breng uw slang om zijn kooi door langzaam laten zakken in. Laat het uit te gaan van uw handen om een bijkantoor of de kooi vloer op zijn eigen. Zet de deksel als je klaar bent, want slangen kunnen groot zijn ontsnapping kunstenaars.
 8. 8
  Was uw handen weer. Reptielen kunnen dragen ziektekiemen die niet veilig zijn voor de mens, zoals salmonella. Onmiddellijk je handen wassen als je klaar bent de behandeling van uw slang.

Tips

 • U kunt laat je slang ruikt u met zijn tong. Je moet niet bang van. Het is hun manier van "proeven" u en u te herkennen.
 • Snake handling is makkelijk en leuk, maar voor je eerste ervaring is het beste om iemand je laten zien. Het reptiel specialist bij uw plaatselijke dierenwinkel of een andere liefhebber, of zelfs iemand van een lokale herpetologische of reptiel club. Gebruik een zoekmachine op internet om een ​​buurt te vinden.

Waarschuwingen

 • Vermijd het aanraken van slangen die je niet kent, of die niet gewend zijn aan mensen. Elke slang kan gevaarlijk zijn als bange, ongeacht uw niveau van ervaring. Heb een slang niet aanraken, tenzij je toestemming hebt van de eigenaar te hebben.
 • Probeer niet om de slang te grijpen door het hoofd.
 • Kijk niet te dicht bij het hoofd van een ongetemde slang. Slangen erkennen het hoofd en de ogen van een potentiële predator en kan worden opgeschrikt en toeslaan als je kijkt naar hen te nauw. Een slang kan heel verschillend reageren op dat in de buurt van uw hoofd (wanneer gedrapeerd rond uw nek) in tegenstelling tot zijn direct staarde.
 • Zuig nooit een agressieve slang zonder de juiste opleiding en instrumenten.