Wki

Hoe maak je een slang koken

Of u verse slang vlees heb gekocht op een markt waar de slang is een populair gerecht, of je hebt een slang zelf gevild specifiek voor het diner, zult u niet een slang vlees recept in de gemiddelde kookboek vinden. Snake is ergens tussen kip en vis in textuur en smaak, en kan worden gedaan om lijken beide. Dit artikel zal een recept dat ook geschikt is voor zonnebaars, zodat de resulterende vlees zal doen denken aan een klein meer vis te schetsen.

Ingrediënten

 • 1 slang, verkregen uit een betrouwbare bron of een vertrouwde omgeving, te voorkomen het risico van het eten van een slang die een vergiftigde knaagdieren heeft gegeten
 • 1 doos van maïsbrood mix
 • 1/2 c
 • Splash zwarte peper
 • 1/2 "olie (afhankelijk van de grootte van de pan)

Stappen

Hoe maak je een slang koken. Koel het karkas zo spoedig mogelijk.
Hoe maak je een slang koken. Koel het karkas zo spoedig mogelijk.
 1. 1
  Koel het karkas zo spoedig mogelijk. Het kan ook worden ingevroren. Integriteit van het vlees blijft intact, en de verkleuring van de huid is onaangetast.
 2. 2
  Huid van de slang. Snijd de kop, strip uit de huid, en verwijder de ingewanden van de dode slang.
 3. 3
  Spoel het vlees en snijd het in stukken met een scherp mes of gevogelte scharen. Voeg de sneden tussen en onder dezelfde hoek als de ribben te snijden de ribben. Als de ribben worden gescheiden, kunnen zij moeilijk van het vlees te verwijderen nadat het is gekookt. Sommige mensen verkiezen om te genieten van de kant-en-klare slang stukken in zout water voor een dag of twee om alle resterende bloed of "wildachtige" uit het vlees te verwijderen.
 4. 4
  Dompel de segmenten in een beetje eiwit (melk zou ook doen) voordat baggeren ze in een peper en zoete maïsmeel mix (of maïsbrood meng met wat extra zwarte peper). Schud het overtollige.
 5. 5
  Verhit ongeveer 3/4 "(2cm) van koolzaad, plantaardige of arachideolie in een zware koekenpan heel warm. Voeg de slang stukken een voor een om te voorkomen dat het schrappen van de temperatuur in de pan te snel. Gebruik tang te houden uw vingers weg van de zinderende hete olie, let op gevaarlijke ploetert, en gebruik een scherm als nodig is om een puinhoop te voorkomen Draai de slang stukken net als de slagman begint te golden draaien -. tegen de tijd dat het begint te bruine de slang wordt gaar. Er is niet veel vlees op de botten en de spieren zijn dun en mager.
 6. 6
  Laat ze uitlekken en afkoelen. Verwijder de slang stukken voordat ze helemaal klaar zijn - ze zullen blijven om te koken na verwijdering uit de pan - en zet ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
 7. 7
  Serveer je gebakken slang beetjes warm, en zorgen voor servetten - dit is fingerfood. Begeleiden met de meeste alles wat je zou serveren met gebakken vis.
 8. 8
  Eet de slang vlees. Er moet een lijn van spier vanaf beide zijden van de wervelkolom, het is het dikste stuk vlees op de slang lichaam. De ribben zijn vrij stevig aan de wervelkolom, dus schraap je tanden over hen stevig aan de rest van het vlees van de ribben te verwijderen.

Tips

 • Snake vlees krijgt het grootste deel van de smaak van de manier waarop het wordt gekruid en bereid. Bereidingswijzen gebruikt voor kip zal produceren slang die smaakt naar kip.
 • Overkoken (die kan worden gezien in deze foto's) zal resulteren in de slang vlees proeverij gebakken, maar het krijgen van het precies goed zal resulteren in een nootachtige smaak.
 • Als je nog steeds heb meer slagman, hakken wat groenten, dompel ze in het eiwit en / of melk, baggeren in beslag, en bak.
 • Je kunt ook gewoon de vloeistof te mengen in het beslag en bak hush puppies.

Waarschuwingen

 • Was je handen als je zou bij het hanteren van elke vorm van rauw vlees.
 • Het is illegaal om verschillende soorten slangen (vooral giftige degenen) te doden. Sommige zijn beschermd door de federale wet, en je kan gevangenisstraf gezicht als je een beveiligde slang te doden.
 • Eet de kop van de slang, omdat daar het gif is gelegen als de slang toevallig een giftige species. Het lichaam van een slang geen gif bevat en is veilig voor consumptie.
 • Vergeet niet om de slang te koken ten minste 144 graden Fahrenheit om alle bacteriën te doden.
 • Als jacht naar slangen in het wild voor deze of andere recepten gebruiken uiterste voorzichtigheid en zorg.