Wki

Hoe maak je een pak slaag te geven

Dus je hebt al besloten dat je gaat om uw kind te slaan, maar je wilt de algemene stappen moet u eerst weten? Lees dan dit artikel om te leren hoe je veilig kunt slaan. Het is belangrijk dat u rust en een zorgvuldige spanker zijn.

Stappen

Hoe maak je een pak slaag te geven. Zorg ervoor dat voordat je iets, dat u zich op dit plan te doen.
Hoe maak je een pak slaag te geven. Zorg ervoor dat voordat je iets, dat u zich op dit plan te doen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat voordat je iets, dat u zich op dit plan te doen. Beslissen of je ze wilt slaan of ze gewoon in plaats gemalen moet worden beslist voordat u de spanking te kondigen, dus zorg ervoor dat u zijn ingesteld op het, en zal in geen geval terug naar beneden van deze beslissing.
 2. 2
  Leg uit wat ze verkeerd hebben gedaan, waarom het verkeerd is, en welke betere keuzes die ze in plaats daarvan had kunnen maken. Dit moet een open gesprek waarin het kind vragen kunnen stellen om precies te begrijpen wat er van hem of haar wordt verwacht. Als spanker, is het belangrijk om altijd rustig en vrij van woede. Ook beslissen waar de spanking wordt toegediend. Deze plaats zou moeten zijn prive.
 3. 3
  Zodra u uw bestemming hebt bereikt, en zijn gekomen om een duidelijk inzicht, aan te kondigen dat het gevolg van de acties van het kind een pak slaag zal zijn. (Het kind zal waarschijnlijk een beetje boos en wrokkig. Ze kunnen ook een beetje zenuwachtig. Dit is te verwachten, en hoewel je moet begrip van deze reacties zijn, moet je ook je mannetje te staan.)
 4. 4
  Begrijpen hoe je zal slaan: Alleen mep met je open hand, gebruik nooit werktuigen en altijd op gekleed onderkant van het kind, maar zo hard en zo lang als er te komen aandacht, niet om ze te schaden (mogelijk ongeveer 15 seconden, afhankelijk van de leeftijd, oe misschien een mep voor elk jaar en ouder)
 5. 5
  Spanking moet over de knie, buigen over een bed of stoel, maar het opstaan ​​kan letsel veroorzaken. Spanking moet worden gedaan met alleen de open hand. Zodra u de beslissing om te slaan, krijgen in positie hebt gemaakt (Als de spanking zal zijn over de knie, ga zitten, trek het kind over je schoot.)
 6. 6
  Zorg ervoor dat alle ringen op je vingers en / of voorwerpen in uw achterzak worden verwijderd en uit de buurt van de spanking, op een tafel of een stoel aan de zijkant. Je wilt niet iets dat de spanking zal belemmeren of eventueel pijn van het kind.
 7. 7
  Vertel het kind dat je gaat om ze te slaan en ze in stand moeten blijven. Vertel ze het onverstandig zou zijn als ze proberen om de straf te blokkeren of anderszins weerstaan. Niet praten tijdens de spanking. Sommige kinderen zijn van nature geneigd om schreeuwen uit.
 8. 8
  Als ze klagen of zeuren, vertel hen dit zal niet leiden tot een kortere spanking. Huilen, echter, is heel natuurlijk voor, tijdens en na de spanking, en mag nooit worden gestraft.
 9. 9
  Ontspan je hand en al je ledematen, zorg ervoor dat het kind de benen zijn vergrendeld onder jou en dat je er een stevige hand op hun rug en een op hun bodem. Tel tot drie, het nemen van een diep adem en begint spanking. Je moet alleen hef je arm halverwege. Zorg ervoor dat je naar het kind reageert acties luisteren.
 10. 10
  Herinneren aan het kind dat je niet graag met hem of haar slaan, maar dat zult u als dat nodig is om hem of haar te corrigeren, zoals je net deed, en neem dan slechte keuzes niet opnieuw te maken als deze.
 11. 11
  Wanneer goed uitgevoerd, hoewel dit vreemd klinkt, een pak slaag kan een positieve leerervaring. Hoewel sommigen denken dat het tot geweld aanzet, is het niet kinderen te leren dat geweld lost problemen op. Het bouwt een vertrouwensrelatie tussen familieleden, en de meeste kinderen op een bepaald punt in hun leven nodig hebben een pak slaag om hun gedrag te corrigeren. Het is volkomen normaal. U kunt slecht voelen binnen (dat is volkomen normaal), maar weet dat je niet een slechte ouder in de geringste voor spanking uw kind, want als correct (zonder misbruik en om de juiste redenen) gedaan, het is een onderdeel van het ouderschap. Zorg ervoor dat aan het eind van de dag dat u uw kind vertellen dat je van ze houdt altijd niet uit wat. Knuffel ze en geef ze een kus. Zij kunnen wrokkig om je voelt voor een paar dagen, maar zal in het algemeen vergeven u voor.

Tips

 • Een spanker nodig heeft om verstandige keuzes te maken.
 • Spank nooit te vaak. Als u constant hebben om de hele tijd slaan dan is het waarschijnlijk niet werkt op uw kind (zoals elk kind is anders), of ze krijgen te wennen, dat nooit had mogen gebeuren. Een goede spanking moet een zeer incidenteel ding, iets dat alleen gebeurt een paar keer per jaar / eens in de paar maanden in hun groei-jaren te zijn.
 • Spanking is niet nodig voor kinderen ouder dan 12 jaar, dus wees voorzichtig wanneer en wie je kiest om te slaan.
 • Als discipline (niet alleen spanking, maar discipline in het algemeen) vroeg wordt gestart, rond ongeveer 1 en een 1/2 jaar oud, moet je niet nodig hebt om je kind slaan voorbij de leeftijd van ongeveer 9 of 10. Als het veel nodig is voorbij dat, is het raadzaam u andere straffen.

Waarschuwingen

 • Spank nooit in elk type van het rijdende voertuig.
 • Ook op plaatsen waar het slaan is volkomen legaal, afhankelijk van de lokale houding, als je genoeg mensen ergeren, kan je nog steeds in rekening worden gebracht met het aanzetten tot rellen als je ergens dat de houdingen ten opzichte van spanking neiging om vijandige (dwz bijna alle van San Francisco; het grootste deel van Vancouver, Ann Arbor, Michigan)
 • Laat kinderen niet je bent niet de wettelijke voogd van billenkoek. Babysitters, dit ben jij. Niet alleen kan het illegaal zijn, kun je worden veroordeeld voor een zedenmisdrijf (geen grap, dit is wel mogelijk in sommige staten)
 • Aan alle regelgeving beperken of te verbieden spanking. In de Europa alle>, het is momenteel legaal is om je kind, of een kind dat u de wettelijke voogd van (sommige staten verbieden spanking pleegkinderen. Het is illegaal voor leraren en personeel om kinderen slaan in 31 staten. In Canada billenkoek illegale> het illegaal is voor ouders om kinderen onder de leeftijd van 3 of boven de leeftijd van 11 billenkoek. Spanking met enige vorm van werktuig is illegaal, en het is illegaal voor iedereen die is niet> de biologische ouder te slaan. In New zeeland en 22 andere landen wereldwijd alle spanking is illegaal, zonder uitzondering.
 • Spank nooit een kind, terwijl boze
 • Wees ervan bewust dat als u ervoor kiest om te slaan in het openbaar, kunt u worden geconfronteerd met mensen die zich verzetten tegen wat je doet. Dit geldt vooral in gebieden waar de houding ten opzichte van spanking zijn vijandig (San Francisco, Vancouver, Ann Arbor)
 • Spank een kind ergens anders dan de billen nooit!
 • Gebruik nooit werktuigen, ongeacht de leeftijd of de grootte van het kind.
 • Overschrijd nooit 3 of 4 spanks.

Dingen die je nodig hebt

 • Een eigen plek
 • Een lange bed of stoel om op te zitten of bukken
 • Een open, flexibele kant