Wki

Hoe maak je een paard in vorm te krijgen

Geschiktheid van een paard is essentieel voor zowel zijn algehele gezondheid en prestaties. Een paard die is fit heeft minder kans op blessures en veel meer uithoudingsvermogen dan een paard die een "weiland standbeeld". Dit is hetzelfde principe dat geldt voor mensen. Als een mens, paarden nodig cardiovasculaire en spieruithoudingsvermogen te kunnen uitvoeren, met name in de paardensport, zoals eventing, springen, en uithoudingsvermogen, hoewel ieder paard heeft een goede oefening programma.

Stappen

Hoe maak je een paard in vorm te krijgen. Na het onderzoek naar een goede oefening programma, schrijven een programma op maat voor uw paard, een week in een tijd.
Hoe maak je een paard in vorm te krijgen. Na het onderzoek naar een goede oefening programma, schrijven een programma op maat voor uw paard, een week in een tijd.
 1. 1
  Na het onderzoek naar een goede oefening programma, schrijven een programma op maat voor uw paard, een week in een tijd. Vergeet niet om klein te beginnen.
 2. 2
  Trails zijn een geweldige plek om te beginnen. Ze helpen neem de "saaie" uit een heel lange rit, en de ander terrein en obstakels zijn geweldig voor uw paard, ook. Enkele ideeën:
 3. 3
  Loop heuvels. Dit bouwt achterste van je paard, en helpt met galop werk. Paarden kunnen lopen vrij steile heuvels, maar beginnen met kleinere op het eerste, en zorg ervoor dat de voet controleren.
 4. 4
  Draf over kleine logs die zijn omgevallen. Dit zorgt ervoor dat je paard zijn benen te halen hoger, de opbouw van spieren nuttig voor expressieve collecties en goede zelfhouding. Voor een back-spieropbouwende workout, lopen over kleine logs bergop en bergaf gaan. Dit zorgt ervoor dat paarden op te halen hun schouders op en gebruiken hun rugspieren, dus het vergroten zelfhouding en collectie vermogen.
 5. 5
  Draf (langzaam) naar beneden. Dit bouwt het achterste been kracht die nodig is voor het springen, en kan daadwerkelijk helpen je paard te springen hoger en beter doen extensies. Als een nog harder trainen, beginnen draven afdaling op een middellange langzame draf, en dan langzaam tot een zeer verzamelde draf. Deze oefening maakt gebruik van momentum om het moeilijker te maken. Vergeet niet om alleen draven neer lichte tot medium heuvels, nooit steil degenen.
 6. 6
  Draf langs rivierbeddingen, vooral zandige degenen. Het is een hoop werk te draven door het zand, en dus verhoogt het uithoudingsvermogen evenals beenspier.
 7. 7
  Weven rond bomen. Dit helpt bouwen flexibiliteit en kan helpen uw paard een betere all-round prestaties.
 8. 8
  Trails zijn ook een geweldige plek om de beurt oefenen. Proberen om hem / haar te stoppen van meer dan buigen. Uw paard zal waarschijnlijk blijven op het spoor, vooral als het is omrand met bomen waardoor u de mogelijkheid om te vragen om een ​​heleboel bocht terwijl hij draait. Dit is een geweldig stuk, en bouwt schouder spieren ook.
 9. 9
  Side-pass langs bochten. De meeste paarden willen het spoor te volgen, dus als je hun hoofd recht te houden en zet je been op, moeten ze side-pass mooi, het bouwen van laterale spieren tegelijk
 10. 10
  Draf en galop tot middelgrote heuvels tot schorsing verbeteren. Zij zal uiteraard draf en galop met een langere, verhevener stride bergop, en dus zal fitheid te verhogen om hetzelfde te doen op het vlakke.
 11. 11
  Voeg extra gewicht met zadeltassen vol met flessen water of gewichten voor een hart-en beenspier training.
 12. 12
  Arena werk is belangrijk, ook. U kunt:
 13. 13
  Back-up van een stuk. Neem geen genoegen met twee sleept van zijn voorpoten, hetzij. Achteruit marcheren op een vrij goed tempo verhoogt rug-en beenspier, helpen met zelfhouding.
 14. 14
  Oefen het stoppen al snel in de hoeken. Draf kordaat langs de lange zijde, en rijd je paard in de muur, om hem te vragen om te stoppen op het laatste moment, waardoor hij zichzelf houden als hij stopt. Dit verbetert inzameling en zelfhouding.
 15. 15
  Draf en galop over de grond palen. Zodra uw paard wordt goed in onderhandelen eerst een paar, en dan meerdere, kunt u ze het opzetten van de gehele lengte van de lange zijde, ongeveer negen meter uit elkaar voor de galop werk, en zes voor de draf. Dit hangt sterk af van stap van je paard, echter, dus indien nodig aanpassen. Natuurlijk kunnen ze ook worden gebruikt om te helpen de opleiding verzameld en uitgebreid gangen, maar vergroot de afstand langzaam.
 16. 16
  Draf dan cavaletti, ook wel bekend als gehesen terrein palen. Dit doet hetzelfde voor je paard als gemalen palen, maar het versterkt het effect. Set nooit meer dan zes op een rij.
 17. 17
  Strekken voor elke rit. Dit voorkomt spierblessures en flexibiliteit te verbeteren.
 18. 18
  Springen! Springen kan conditie te verbeteren in elk paard, ongeacht de discipline, en het is leuk. Start laag, en het vergroten van de hoogte geleidelijk.
 19. 19
  Oefen extreme collectie in de bochten. Draf of galop snel aan de lange kant, en draai volledig rond op het laatste moment voordat de hoek. Uw paard zal zich moeten dragen gedurende deze, bouwen rugspier. Probeer dit te doen zonder te breken gang.
 20. 20
  Side-voorbij een grond paal. Lopen op de paal en side-pass langs totdat je paard side-passeert van de paal. Probeer dit op een verzamelde draf, ook. Dit helpt hen side-pas echt recht, en bouwt veel spier.
 21. 21
  Langere periodes van lange draf en galop zal bouwen cardiale uithoudingsvermogen, en vergeet niet om versoepeling wandeling pauzes te geven wanneer je paard krijgt adem.
 22. 22
  Altijd warm-up en afkoelen voor elke rit, om koliek te voorkomen en trok pezen.
 23. 23
  Indien mogelijk, rijd elke dag. Laat nooit een paard te zitten in zijn stal hele week en dan harde rijden hem in het weekend.
 24. 24
  Controleer de voeten van je paard vaak. Als ze sneller naar beneden dragen omwille van de verhoogde lichaamsbeweging, zou hij anders hoefsmid zorg of een hoef supplement nodig hebben.
 25. 25
  Voer van hoge kwaliteit hooi en / of gras. Tenzij je paard is een harde keeper, voed niet veel graan. De meeste paarden alleen maar genoeg graan om hun supplementen zetten.
 26. 26
  Vergeet niet, altijd plezier hebben met je paard, en zorg ervoor dat hij is plezier hebben, ook. Het doel van het rijden is naar een partner met je paard, niet een dictator te zijn.

Tips

 • Wees geduldig. Inrichten van een paard kost tijd, dus wees niet ontmoedigd als de resultaten niet snel komen.
 • Verzeker uw paard. Als hij gelijk iets doet, laat hem weten dat hij deed het goed door hem te vertellen hoe goed hij is.
 • Niet alleen neem hem uit de paddock voor het werk. Hij zal het beu. Geef hem een ​​dag met knuffels, traktaties en liefde. Paarden zijn slim.
 • Zorg ervoor dat u werkt met hen elke dag, of zoveel als je kunt, maar niet over doen. U en uw paard zullen beide profiteren en je zal een veel betere verbinding met je paard.
 • Niet te doen. Lees uw paard. Als hij ademt te hard of over-verhit, loop met hem voor een paar minuten, laat hem op adem te komen, en ga weer aan het werk.
 • Begin langzaam en bouw.

Waarschuwingen

 • Koel uw paard na het rijden om zijn risico van koliek te verminderen. Als hij wordt zweten, slang hem met water en schraap het uit tot aan zijn schouders zijn koel aanvoelt. Als het erg winderig, bedek hem met een lichte koeler, zodat hij niet wordt gekoeld.
 • Wacht minstens een uur om je paard te voeden nadat hij werd gereden. Voeden van een paard te snel kan hem leiden tot koliek.
 • Niet springen totdat je paard is relatief goed, omdat het springen een overgewicht paard kan hard op de gewrichten en de gehele voorzijde montage zijn. Vergeet niet dat de front-end neemt 100% van de kracht wanneer het paard landt, zelfs als voor een tweede.
 • Draag een helm als je rijdt, voor je eigen veiligheid.
 • Het krijgen van een paard in vorm kost tijd. Het kan langer duren voor oudere paarden te krijgen dat gespierd lichaam om gezond te zijn.
 • Elk ras is anders. Het kan makkelijker zijn voor een Arabische om spieren een pony te krijgen dan. Uw paard zal zijn eigen tempo te krijgen in vorm.
 • Het is niet goed om je paard te rijden elke dag hard! Een paard moet een 1-2 daagse vakantie van het berijden van een week te krijgen. Teveel rijden kan kreupelheid en pijnlijke spieren veroorzaken.
 • Duw niet je paard te hard op het eerste, hij heeft meer risico op letsel op deze manier. Bouwen zijn uithoudingsvermogen en kracht voordat je hem serieus onder druk.