Wki

Hoe maak je een omgekeerde osmose systeem te installeren

Je hebt besloten dat een omgekeerde osmose systeem het beste past bij uw behoeften en hebben besloten dat u wilt het systeem zelf te installeren. De voordelen om het zelf te doen zijn: U bespaart tot 75% meer dan het hebben van het voor u geïnstalleerd. Je zal vertrouwd zijn met het systeem en hebben een goed begrip van hoe het werkt. U zult in staat zijn om het systeem zelf te onderhouden, geld besparen op service calls. U kunt het systeem in een paar uur op het moment van uw keuze te installeren en niet om het installatieprogramma te wachten om te verschijnen.

Stappen

Hoe maak je een omgekeerde osmose systeem te installeren. Koop de omgekeerde osmose-systeem.
Hoe maak je een omgekeerde osmose systeem te installeren. Koop de omgekeerde osmose-systeem.
 1. 1
  Koop de omgekeerde osmose-systeem. U vindt er ook een 1/2 "boor nodig voor montage van de kraan en een kleinere boor voor het installeren van het afvalwater lijn. Teflon tape voor het afdichten van de verbindingen.
 2. 2
  Lees de installatie-instructies helemaal door ten minste een keer, zodat u bekend bent met de procedure zijn en bevestigen dat u alle items die nodig zijn voordat u begint.
 3. 3
  Verzamel alles wat je nodig hebt voor de installatie en hebben deze items dicht bij waar je gaat werken, meestal onder het aanrecht. Het is geen slecht idee om weer te gaan over de instructies voordat u begint.
 4. 4
  Verwijder de r / o-systeem uit de verpakking en controleer of ontbrekende onderdelen. Monteer de filters in de juiste volgorde. De meeste systemen zal komen met de filters al geassembleerd in een bank van filters. De enige filter niet is geïnstalleerd zal de werkelijke omgekeerde osmose membraan. Dit filter zal worden in een verzegelde verpakking en mag niet worden geopend tot u klaar bent om het systeem te installeren zijn.
 5. 5
  Verwijder alle items uit onder de gootsteen en zet ze opzij of op een veilige plaats als kinderen kunnen krijgen voor hen. Dit zal beter het sanitair bloot en geven u ruimte om te werken. Dit is een goed moment om de bodem van de spoelkast lijn met kast plank liner, of iets dergelijks, om vocht te houden van schade aan de kast.
 6. 6
  Kies een locatie voor de r / o kraan. Dit kan aan beide zijden van de spoelbak toestel. Vergeet niet te controleren voor voldoende ruimte aan de onderkant van de gootsteen voordat u uw gat te boren.
 7. 7
  Boor het gat voor de r / o kraan op de gekozen locatie en installeer en draai onderaan de kraan. Dit kan een beetje krap en een licht of zaklamp is een must. Installeer een lengte van de kunststof waterleiding naar de R / O kraan en draai. Zorg ervoor dat de kraan wordt vastgezet voordat je verder gaat, want als filters en tank zijn geïnstalleerd zul je niet veel ruimte om de kraan te hebben.
 8. 8
  Schakel het koud watertoevoer afsluiter en bevestig het zadel klep, volgens de instructies, om de koudwaterleiding naar de kraan. Een koperen lijn is wenselijk, maar ook andere types kan zo goed werken.
 9. 9
  Bevestig het afvalwater lijn en ventiel door het boren van een gat in de afvoerpijp en installeer klep over het gat. Plaats een lengte van de kunststof afvoerleiding in de fitting op het ventiel en draai.
 10. 10
  Monteer elke tee of elleboog hulpstukken aan het systeem filters en tank volgens de instructies.
 11. 11
  Kies een locatie onder de wastafel voor de bank van filters en 3-4 gallon opslagtank, die deel uitmaakt van het systeem. De bank van filters worden meestal geplaatst langs een zijde van de kast, dicht bij de voorzijde voor gemakkelijke toegang.
 12. 12
  Plaats de bank van filters en de opslagtank onder de gootsteen en bevestig de lijnen, volgens de instructies.
 13. 13
  Na een snelle controle van het systeem langzaam zet de koud watertoevoer naar ongeveer halverwege geopend. De filters zal beginnen te vullen. Als ze op zoek naar lekken. Ook opent de R / O kraan om de lucht te zuiveren van het systeem. Lekkage van de lijnen zijn heel gebruikelijk in dit stadium dus klaar met handdoeken of een spons. Schakel het water aan de R / O-systeem en reset de lijnen die gaan lekken en probeer het opnieuw totdat de lekken zijn gestopt.
 14. 14
  Sluit de r / o kraan wanneer de filters zijn gevuld met water. Je kunt aan het geluid dat ze maken. Het reservetank begint te vullen.
 15. 15
  De eerste tank van het water gemaakt zal moeten vanwege eventuele verontreinigingen te worden gespoeld in de filters en tank.