Wki

Hoe maak je een niet-reagerende ontsteking controleren op een murray elektrische start grasmaaier

De ontsteking circuit op een elektrische start grasmaaier heeft verschillende onderdelen. Om het te controleren, moet u verzekeren dat elke component correct werkt.

Stappen

Hoe maak je een niet-reagerende ontsteking controleren op een murray elektrische start grasmaaier. Controleer of de elektromagnetische schakelaar.
Hoe maak je een niet-reagerende ontsteking controleren op een murray elektrische start grasmaaier. Controleer of de elektromagnetische schakelaar.
 1. 1
  Controleer de accu. U moet zeker de batterij in goede conditie te zijn en we zullen aannemen dat dit het geval is. Toch, zelfs met een volledig opgeladen batterij, de spanning moet gaan van de accupolen in de kabels, zodat evenals de batterij bevestigen is "hot", is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zowel de positieve kabel connector is strak, en de grondkabel en het frame aarding aansluiting goed vast zitten en niet verroest of kortgesloten.
 2. 2
  Controleer of de elektromagnetische schakelaar. Nadat is vastgesteld dat de batterij spanning verzenden via kabels, de volgende stap in het circuit is de magneetschakelaar, zich meestal gemonteerd op het frame bij de startmotor in de motorruimte. Dit apparaat bevat een elektromagnetische schakelaar die contacten sluit wanneer het wordt bekrachtigd door de ontsteking. Het is ongeveer 2 cm bij 1 1/2 cm, met twee grote koperen studs voor de starter kabel, en twee kleine schroef noppen voor de bougiekabels, en rond kan zijn, of langwerpig met afgeronde hoeken, en gemaakt van slagvast zwart kunststof met een metalen voet. Door het gebruik van een koperen draad op de "springen" van de twee kleinere terminals, kunt u de contacten van de starter circuit te sluiten. Je moet een vrij luide klik hoort en de startmotor moet schakelen wanneer dit gebeurt. Let er dan op korte ofwel aansluiting op een geaard deel van de maaier, en zich bewust zijn van de 12 volt stroom zal vonk wanneer het in contact wordt gebracht.
 3. 3
  Controleer de veiligheidsschakelaars. Als je hebt er in geslaagd om de startmotor te draaien door te springen van de solenoïde aansluitingen, de primaire startschakeling is goed, en het probleem is ofwel in het contactslot of de veiligheidsvoorzieningen op de maaier. De meeste elektrische start maaiers hebben drie veiligheidsvoorzieningen. Men is gemonteerd onder de zitting, zodat de machine kan alleen gestart worden met zittende bestuurder. Een andere is meestal op de koppeling / rem koppeling onder het dek onder het koppelingspedaal. De derde is gevestigd, hetzij op de drijfriem van de maaier koppeling onder het frame aan de rechterzijde (zittend) van de maaier, of in de elektrische maaier koppeling circuit als de maaier is zo uitgerust. Elk van deze heeft een kunststof geïsoleerde stekker met twee draden die in de inrichting, en een tijdelijke verbindingsdraad kan in hen een voor een door de stekker elk en duwen een stuk koperdraad onder de aansluiting van het uiteinde aan de draden geïnstalleerd. Als u geen geluk vinden van een defecte veiligheidsvoorziening hebben, wordt het probleem teruggebracht tot het contactslot zelf.
 4. 4
  Til de motor deksel als u doen om de olie te controleren, en onmiddellijk op zoek achter het contactslot op de firewall van de maaier. De component schakelaar aan de achterzijde van de keyface, en een aantal draden lopen te hebben, meestal vier. De primaire spanning draad zal de grootste zijn, normaal gesproken is het rood, en vaak wordt gevonden in het centrum. De andere draden te klemmen rondom de buitenkant van de schakelaar bevestigd. Springen van de primaire draad aan elke terminal zal resulteren in verschillende effecten, een bekrachtiging van de ontsteking circuit, een van de startmotor, en op sommige maaiers, een andere de verlichting of andere accessoires. Als je deze terminals en de startmotor draait kan springen, heb je waarschijnlijk bevindt uw moeite, en moet de schakelaar te veranderen.

Tips

 • Dit artikel is geschreven vanuit het meest naar minst waarschijnlijk met betrekking tot de oorzaak van het probleem. Zorg om zeker te zijn dat de test niet geven de status van elk apparaat, zodat je niet uiteindelijk koopt meer onderdelen dan je nodig hebt om de maaier te lossen.
 • Als je een multimeter, kan jumpers en andere "schaduwboom" technieken worden vermeden, en deze compacte apparaten zijn beschikbaar voor minder dan 15€ 0,00 thuis centra en andere winkels. Het kost een beetje moeite om te leren hoe ze te gebruiken, maar ze komen van pas in vele huis en auto reparaties.
 • Zorg ervoor dat alle bijlagen en aandrijfcomponenten zijn in de neutrale stand bij het uitvoeren van deze testen.
 • Kijk naar het maaidek, riemen en katrollen terwijl u controleert, is het misschien een goed moment om andere onderhoud doen terwijl u controleert het elektrische systeem.

Waarschuwingen

 • Ook al het elektrisch circuit is slechts 12 volt, springen de terminals en werken aan verbindingen met een sleutel kan ernstige vonken of elektrische bogen veroorzaken. Deze bogen kunnen smelten van staal, dus ze verdienen respect.
 • Spring nooit de starter of solenoïde zonder een persoon op de hendels van de maaier, de maaier en het aandrijfsysteem in neutraal, en de wielen vastgezet.