Wki

Hoe maak je een micro-sized buitenhaard bouwen van gerecycled materiaal

Iedereen houdt van een mooi vuur in een buitenhaard... maar niet iedereen heeft de ruimte voor een. Deze instructies wordt uitgelegd hoe u een kleine open haard die geeft ze een hoop nuttige warmte voor zijn grootte te bouwen. Naast het feit dat een achtertuin nieuwigheid, dit is een werkend model van hoe een full-size open haard werkt op het gebied van ontwerp en demper controles.


Inhoud

Stappen

Hoe maak je een micro-sized buitenhaard bouwen van gerecycled materiaal. Verzamel je grondstoffen voordat u begint de bouw (zie de dingen die je nodig hebt lijst hieronder).
Hoe maak je een micro-sized buitenhaard bouwen van gerecycled materiaal. Verzamel je grondstoffen voordat u begint de bouw (zie de dingen die je nodig hebt lijst hieronder).
 1. 1
  Verzamel je grondstoffen voordat u begint de bouw (zie de dingen die je nodig hebt lijst hieronder).
 2. 2
  Strip de etiketten op twee stalen blikjes. Verwijder de boven-en onderkant van elk met een blikopener, en sla het blik bodems voor een latere stap.

Firebox assemblage

 1. 1
  Met behulp van een permanent marker, maken twee merken aan weerszijden van de onderste rand van een blikje. Verleng deze tot ongeveer iets meer dan een centimeter van de bovenkant van het blikje en over een rechthoek vormen.
 2. 2
  Het gebruik van uw tin cutters (zeer sterke schaar zou hier werken) knip het rechthoekige gebied dat u duidelijk in de vorige stap. Gebruik tape om de vers gesneden randen bedekken of glad ze met een metalen bestand om letsel te voorkomen. Buig de onderkant van de cut gebied uit tot een grotere opening. Sla de cut-out stuk voor een latere stap vormen.
 3. 3
  Snijd rond de binnenste rand van de sardine tin dus je hebt een kleine metalen dienblad. (Zie afbeelding)
 4. 4
  Maak twee sneden in een van de lange zijden van de sardine tin uit de top naar de bodem van de vorm en uitklappen paneel uit een verlenging van de bodem van het blik te vormen. (Zie afbeelding)
 5. 5
  Maak een merk in het midden van de andere kant van het blik, tussen een kwart en een halve centimeter van de bodem. Met behulp van een boor net groter dan de klinknagels die u wilt gebruiken, een gat in het blik bij dit merk. (Zie afbeelding)
 6. 6
  Leg de uitgeknipte en verbreed staal kan in de sardine blik met de achterkant van de bus tegen de kant waar je het gat geboord. Lijn omhoog en strek de kan naar wens, zodat de opening van het blik kijkt de uitgeklapte kant van de sardine tin en is er een kleine ruimte tussen de bus en de sardine tin aan weerszijden.
 7. 7
  Duw de marker door het gat in de sardine tin en markeer de kan. Verwijder de kan uit de sardine tin, klem deze, en boor een gat van dezelfde diameter als voorheen.
 8. 8
  Zet de kan terug in de sardine tin, line-up van de gaten, en duw de klinknagel door. Dubbel te controleren hoe ze line-up voordat klinken de twee samen.

Dempermontage

 1. 1
  Op de tweede kan, maken twee markeringen aan weerszijden van het blik iets meer dan een centimeter van de bovenkant. Klem het blik op een tafel of ander solide platform en boor de gaten iets groter in diameter dan de staaldraad die je gaat gebruiken waar u uw merken gemaakt.
 2. 2
  Steek het staaldraad door middel van een gat en haal het uit de andere. Aan het vrije uiteinde, buigen ongeveer een halve centimeter in een hoek van 90 graden, zodat de draad niet terug te trekken. Aan het uiteinde aan de spoel, snijden ongeveer 3 inch en buig dezelfde richting met een hoek van 90 graden vanaf de andere kant. De gebogen stalen draadeinden moet behoorlijk bijna evenwijdig met de klep naar binnen om een ​​betere controle mogelijk te maken bij het gebruik van de open haard.
 3. 3
  Neem een van de uitgesneden kan bodems van vroeger en snijd twee lonten van het weg, de vorming van een meer langwerpige vorm. Dit zal de demper plaat zijn. Vallen op de bodem van het blik met de staaldraad. Met behulp van de rechthoekige uitsparing van Firebox Vergadering Stap 2 als een ondersteuning, manoeuvreren de demper plaat totdat het omhoog wordt gehouden tegen de staaldraad van onderen. De lange dimensie op de demper plaat moeten parallel aan de staaldraad (kleine aanpassingen kunnen worden gemaakt in de volgende stap). De gebogen stalen draadeinden moet behoorlijk bijna evenwijdig met de klep naar binnen om een ​​betere controle mogelijk te maken bij het gebruik van de open haard.
 4. 4
  Meng tot een aantal hoge temperatuur (ongeveer twee erwten 'waard). Met behulp van een tandenstoker als een spreader, royaal toe te passen, zodat het dekt de staaldraad en stokken om het blik onderste stuk. Nu is de tijd om ervoor te zorgen dat het kan onderste stuk is evenwijdig aan de staaldraad. Laat de epoxy om 's nachts of gedurende ten minste zes uur te genezen.
 5. 5
  Zodra de epoxy is uitgehard, plaatst u het blik met de staaldraad (het segment demper) op de top van de cut-out kan met de sardine tin (het segment vuurhaard). Test de demper door de lange zijde van de staaldraad verplaatsen met je vinger. Als het winkelhaken, wiebelen het het een beetje te krijgen het bewegen. Als het vrij zwaait, gaat u verder met de volgende stap. Als het vangt veel, check binnen om te zien waar het vangt, je kan nodig zijn om dat gebied te buigen tot een soepeler fit te krijgen.
 6. 6
  Lijn het segment demper, zodat het langer deel uit van de staaldraad wijst in dezelfde richting als de vuurhaard opening. Maak een kleine markering op de kruising zodat u gemakkelijk opnieuw uitlijnen.
 7. 7
  Verwijder het segment demper en knijp een zeer royaal lint van de hoge temperatuur siliconenkit rond de top van het segment vuurhaard. Plaats de demper segment terug op het segment vuurhaard en lijn het gebruik van uw merk. Gebruik een tandenstoker om de siliconenkit verspreid om eventuele lacunes te vullen.
 8. 8
  Strek het segment demper op een lijn met het segment vuurhaard en laat de kit te genezen zoals vermeld op de instructies.

Brand rooster montage

 1. 1
  Terwijl de kit hardt, buigen enkele staaldraad in een klein kadertje ongeveer 3/4 van een inch hoog (zie foto).
 2. 2
  Buig een andere lengte van staaldraad in een strakke heen en weer s-vorm breed genoeg om te vormen van een rooster over het frame. Zorg ervoor dat er niet meer dan een kwart inch kloof tussen de spijlen van het rooster of de verbranding van brandstof zal door voortijdig vallen.

Damper regelt assemblage

 1. 1
  Buig de lange zijde van de staaldraad op het segment demper in een u-bocht, zodat het achterwaarts gerichte deel is twee keer zo lang als de naar voren gerichte deel (zie foto). Plaats een kleine moer in de bocht, en gebruik een bindsluiting om het op zijn plaats te houden. Test de demper, het gewicht van de moer moet het draaien geopend. Als de klep vangt bij het draaien, zal je het wilt gebruiken aan de kant met de minste nadelen en weerstand bij het bedienen van de open haard.
 2. 2
  Maak een kleine lus aan het eind van de demper draad en bind wat dun touwtje aan. Maak nog een lengte van staaldraad in een kleine katrol lus die is verankerd onder de stenen of betonnen blok basis. Maak een soortgelijke vergadering met een grotere, plattere st om een ​​wasknijper te houden. (Zie foto)
 3. 3
  Voer het dunne koord naar beneden door de lus die aan de bakstenen. Snijd de snaar zodat er ongeveer twee centimeter extra buiten de wasknijper.
 4. 4
  Test uw demper, het moet draaien van open naar gesloten weer open als je de string te trekken. Oefen het openen en sluiten het, met behulp van de wasknijper om de string los en houd deze vast.

Schoorsteen constructie en de eindmontage

 1. 1
  Verwijder etiketten, tops, bottoms en vanuit drie meer stalen blikjes.
 2. 2
  Stapel deze blikjes op de top van de demper en de vuurhaard aan de rest van de vormen. (Meer blikjes kunnen worden gebruikt, maar te veel maakt de haard topzwaar en onstabiel.)
 3. 3
  Plaats de open haard, draad lus katrol, en de wasknijper zodat de demper snaar vrij kan bewegen.
 4. 4
  Tenslotte buigen staaldraad in twee kleine poken om het vuur aan te passen met. Sla deze stap niet overslaan!

De voorbereiding van de brandstof

 1. 1
  Opengesneden het pakket van de vervaardigde vuur log. Met behulp van een plastic mes, afscheren een deel van de log.
 2. 2
  Smush de krullen in marmer-en kleinbedrijf pellets, dan langwerpige ze lichtjes zodat ze niet zo gemakkelijk te rollen. Rubberen handschoenen zijn hier optioneel, het materiaal is niet giftig, maar ruikt bruto en stokken aan uw handen.
 3. 3
  Herhaal dit tot je een goede aanvoer van pellets. Tien zal een tijdje duren, en meer kunnen later worden gemaakt wanneer het vuur gaat.

Bediening van uw haard

 1. 1
  Plaats een pellet op het rooster aan de achterkant van de vuurhaard (maar niet aanraken van de muur).
 2. 2
  Open de klep allemaal van de weg. De stalen draadeinden tonen de hoek van de demper is gericht, moeten ze verticaal. Als je niet zeker bent, kijk door de schoorsteen om te zien wat er binnen gebeurt.
 3. 3
  Steek de pellet met een aansteker of wedstrijd. Het kan een tijdje duren om te vangen, afhankelijk van het soort brand log u kocht.
 4. 4
  Zodra de pellet is volledig overspoeld voor een minuut, voeg voorzichtig een tweede pellet. Dit is het gemakkelijkst te plaatsen aan de rand van het rooster en schuif het in de poken totdat deze tegen de eerste pellet. De tweede pellet zal vangen van de eerste, als je de eerste halte vlammende en word een beetje Ember, kunt u de tweede pellet verder te duwen inch De pellets maken heel weinig as, en de gloeiende resten zal langzaam afbranden en vallen door in de onderkant van de sardine tin.
 5. 5
  Voeg een derde pellet twee of drie minuten na de tweede, maar eerder als de vlammen lijken op sterven naar beneden. Dit zal de praktijk nemen om te bepalen wanneer het het beste om de volgende pellet voegen.
 6. 6
  Na de derde pellet goed brandt, langzaam sluit de klep tot ongeveer halverwege en kijken naar de reactie. Als je ziet de vlam en rook begint te komen uit de voorkant van de haard, open de demper enkele totdat deze stopt. De meest efficiënte werking is wanneer de rook gaat al door de schoorsteen, maar is voldoende beperkt te vertragen en verwarm de blikjes, waardoor ze stralen de warmte buiten. Elke haard anders zal zijn, dus je zult moeten experimenteren met hoe het beste werk van de demper.
 7. 7
  Wanneer u ervoor kiest om te stoppen met het voeden van uw vuur, zal de laatste pellet zelf opbranden in een gloeiend kooltje. Er zal een beetje rook wanneer dit gebeurt, maar niet zoveel als normaal hout zou opleveren. Laat het vuur gaan helemaal uit en laat de haard laten afkoelen voordat u of demonteren van de schoorsteen.

Tips

 • Als u geen stalen blikjes of een sardine tin hebben, check prullenbakken buren '.
 • Vergeet niet om de twee kleine poken maken van staaldraad. Een oude pincet zal werken voor tang, en een oude suiker lepel werkt als een asschep.
 • Het is een goed idee om een ​​kopje water in de buurt hebben voor noodgevallen.
 • Als de staven van het rooster te ver uit elkaar, zal de pellets door vallen te snel - erg lastig!
 • Gebruik de kit en epoxy aanbevolen. Dit is niet een plek om Elmer's Glue gebruiken!
 • Begrijp epoxy tussen de demper plaat en de zijkant van de schoorsteen. Als dit geneest, uw demper zal door zeer sterk vast (ze niet noemen het een "koude las" voor niets.)
 • Het is mogelijk om kleine stukjes normaal hout branden in deze open haard, maar als gevolg van energie-inhoud van het hout zeer laag in vergelijking met vuur log pellets, zal een klein houtvuur meer rook en moeite dan het waard is. Een smeulende houtsnippers produceert meer roet dan branden meerdere pellets.
 • Houd de vuurhaard schoon en glimmend om het licht en de warmte uit de voorste opening weerspiegelen. Het is gemakkelijk om uw haard te nemen uit elkaar en scrub de onderdelen met een oude tandenborstel en een beetje afwasmiddel in warm water. Dit moet verwijderen van de meeste van de roet en laat je klaar voor een brand zodra deze wordt weer in elkaar gezet. Voor de hardnekkige gebakken-on roet op het rooster, zal een schuursponsje beter dan een tandenborstel werken.
 • Handschoenen zijn optioneel bij het hanteren van brandstof pellets, omdat al zijn ze niet giftig, de meeste brand logs zijn kleverig en hebben een vreemde geur aan hen, naast het feit dat moeilijk af te wassen zonder afwasmiddel.
 • Wanneer de sardine tin vol van as, is het gemakkelijk om wat water te gieten in de vuurhaard. De as is zo licht dat het weg zal wassen met het water, en de open haard het goed zijn om weer te gaan. Regen zal de schoonmaak voor u doen als u het buiten laten.
 • Opmerking: Deze haard kan niet goed werken op grotere hoogten vanwege de kleine omvang van de brand.
 • Heeft een slordige werk niet doen of het uiteindelijke product zal niet goed werken.
 • Zorg ervoor dat je alles hebt voorhand, is het erg vervelend om te moeten gaan naar de winkel vijf verschillende tijden, omdat je de lijst met materialen die niet heb gelezen.
 • Deze haard kan bediend worden met andere brandstoffen, zoals kaarsen.
 • Leren om deze haard te bedienen zal de praktijk, want ieder is anders.

Waarschuwingen

 • Cut metaal is zeer scherp. Leg een strook tape over alle snijranden totdat u klaar bent met werken om gesneden vingers te voorkomen. Als je het niet erg vindt om de extra tijd die je kunt gladstrijken scherpe randen en bramen met een metalen bestand (vrij goedkoop die is te vinden op "Big Lots" of "Harbor Freight Tools")
 • Veilig en hoffelijk met vuur. Gebruik uw open haard op een plaats waar de rook (beetje bij beetje het is) je buren ergeren.
 • Pas op windvlagen en oneffen oppervlakken, zoals de open haard kan kantelen tijdens het gebruik, het versturen van sintels en brandende pellets vliegen.
 • Niet meer dan twee nieuwe pellets tegelijk toevoegen. Zij hebben meer dan tweemaal de energie van hout en kan gemakkelijk overweldigen de epoxy en temperatuurgrenzen silicone's als ze vlamvatten haard componenten (met name de klep) mislukken.
 • De gehele haard zal erg heet tijdens het gebruik. Loop nooit op de open haard tot alle onderdelen en as zijn cool.
 • Branden altijd de basis;. Zonder rechtstreeks een brandbaar oppervlak Als branden met de basis op een brandbaar oppervlak, uitbreiding van de basis door tenminste twee stenen rondom.
 • Als de installatie van deze haard in een krot of andere geïmproviseerde beschutting, zodat minimaal een meter afstand tussen de vuurhaard openen en brandbare stoffen, en minimum vier centimeter speling voor de zijkanten en achterkant van de vuurhaard. Laat minimaal vijf centimeter speling aan alle kanten van de schoorsteenpijp.
 • Gebruik nooit deze open haard in een tent of andere gemakkelijk ontstoken onderdak
 • Laat nooit een vuur onbeheerd
 • Gebruik nooit deze haard in een huis of een afgesloten ruimte, en altijd de schoorsteen goed te ventileren. Terwijl de pellets branden erg schoon in vergelijking met hout, de rook is nog steeds gevaarlijk om te ademen.
 • Als u nodig hebt om je vuur te doven om welke reden dan ook, voorzichtig blussen met een beetje water. Nadat alles is afgekoeld, verwijderen en gooi de half-verbrande pellets in uw composthoop.

Dingen die je nodig hebt

Materieel

 • Vijf stalen eten / drinken blikjes (boven en onder moet uitneembaar zijn en de resulterende buizen moet nog steeds in staat om te verblijven in een stapel -. Slim-fast en kleine soep blikjes blikjes werken het beste aluminium blikjes frisdrank zal niet werken)
 • Sardineblikje
 • Hoge-temperatuur-epoxy (JB Weld werkt goed)
 • Hoge-temperatuur siliconenrubber (Permatex Ultra Copper RTV werkt goed)
 • 16-gauge staaldraad
 • Dunne koord
 • Een kleine metalen moer
 • Twistties
 • Vervaardigd wax-en-zaagsel brand log, bij voorkeur van natuurlijke / hernieuwbare hulpbronnen (bijv. Duraflame Anyfire)
 • Een baksteen of soortgelijke vuurvaste punt voor de basis
 • Rubberen handschoenen voor het hanteren van brandstof pellets (optioneel maar aanbevolen vanwege de geur van de brand log)

Gereedschap

 • Blikschaar (krachtige metal-cutting schaar)
 • Punttang
 • Pop klinknagel pistool en klinknagels
 • Boren met boren
 • Permanent marker
 • Tape (plakband, schilderstape, duct tape, isolatietape allemaal prima)
 • Draadtang (Facultatief als punttang hebben een ingebouwde snijder)
 • Metal-bestand (Optioneel maar nuttig voor het gladstrijken scherpe randen)