Wki

Hoe maak je een lek te lokaliseren en repareren van een geknikte houten vloer

Dit artikel zal kort zijn en zich richten op een type vloer systeem en hoe het lek te dichten. Er zijn vele mogelijke bronnen van lekkage, en elk valt binnen totaal verschillende parameters voor reparatie.

Stappen

Hoe maak je een lek te lokaliseren en repareren van een geknikte houten vloer. Ga naar het gebied waar de vloeren is verbogen, en observeer de omstandigheden daar.
Hoe maak je een lek te lokaliseren en repareren van een geknikte houten vloer. Ga naar het gebied waar de vloeren is verbogen, en observeer de omstandigheden daar.
 1. 1
  Ga naar het gebied waar de vloeren is verbogen, en observeer de omstandigheden daar. Bepalen of de grond is gebouwd op een betonnen plaat of gebouwd uit klas, op houten balken met sub vloeren. Elke voorwaarde zal vereisen verschillende benaderingen te herstellen, en dit artikel zal proberen om de eerste plaats te gaan met houten vloeren op een betonnen plaat geïnstalleerd.
 2. 2
  Er zijn verschillende waarschijnlijke bronnen van het waterlek, en totdat deze is gevestigd en gecorrigeerd, het herstellen van de vloer zal geen goede langdurige resultaten geven. De meest waarschijnlijke bron van het lek de leidingen in de wand grenzend aan de beschadigde vloer. Door het observeren hoe dicht de dichtstbijzijnde wand de schade, kan deze worden uitgesloten of direct bevestigd. Kijk voor muren die jij hebt sanitaire leidingen gelegen in hen, zoals de badkamer, keuken, en het nut (wasmachine / droger) kamers. Kijk voor een retourlucht registreren voor de HVAC (airconditioning) en als er iemand in de buurt, verwijder het luchtfilter en zien of er water aanwezig is in de retourluchtplenum. Als dit het geval is, gaat u naar stap 5.
 3. 3
  Als uw probleem gebied grenst aan een badkamer of keuken muur, open de kasten onder het aanrecht en badkamer ijdelheid en kijk voor druppelend water. Ook op zoek achter het toilet (toilet) voor druipen kleppen en tekenen de kom is overstroomd. Kijk naar het toilet tank en kijk of er condens op. Tijdens de winter, na het toilet wordt gespoeld, koud water vullen van de tank kan zelfs leiden tot condensvorming optreden op de tank en het infuus, maar het is onwaarschijnlijk genoeg zou zijn weg naar het probleemgebied te vinden voor vloer veroorzaken gesp, tenzij het toilet is gespoeld heel vaak. Als je een vaatwasser, moet u de schroeven te verwijderen onder de voorkant van de kast boven de deur en schuif het uit om het achterliggende gebied te inspecteren.
 4. 4
  Hopelijk heeft de voorafgaande zoektocht vond de bron van het lek, en je in staat om de reparatie af te handelen. Vaak is het gewoon een klep of een koppeling die kan worden vastgezet met een verstelbare sleutel. De muur stopt (kleppen) gelegen op de levering slang aan wastafels en commodes hebben minder kans op lekken als ze zijn ingeschakeld volledig. Klerenwasmachines kan lekken in de pomp, bad, en flexibele watertoevoer slangen hebben, dus het zou kunnen helpen om te trekken van de wasmachine uit de buurt van de muur en kijk daar, als goed.
 5. 5
  Als je water hebt gevonden in de ruimte in de muur achter uw airconditioner luchtfilter, kan de verdamper spoelen vuil of de condensafvoerleiding kan verstopt, waardoor de lekbak te overstromen. Met behulp van een nat / droog stofzuiger en een zachte borstel, kunt u proberen om de binnenkant van de verdamper spoelen schoon, maar dit is een moeilijke taak en het is normaal gesproken niet makkelijk om er te geraken. Hier, het bellen van een loodgieter of HVAC-technicus kan uw beste weddenschap.
 6. 6
  Tenslotte bereikten we het punt waar we in staat om de oorspronkelijke vraag te beantwoorden. Vaak zal houten vloeren die worden puilden uitdrogen en terug te keren naar hun normale toestand op hun eigen, vooral laminaat vloeren of parket die niet zijn blootgesteld aan vocht te lang. Gewoon handdoek of te zuigen al het water je kunt, en laten drogen. Het plaatsen van een ventilator of kachel in de buurt van de natte plek zal het proces te versnellen. Als de vloer is verkleurd of permanent geknikt, zult u moeten wrikken het gebied buiten de schade en gaan naar een huis te midden van een bijpassende product om het te vervangen vinden. Messing en groef massief houten vloeren zal moeten worden gesneden met een zaag en beitel, en dit vereist veel vaardigheid en de juiste gereedschappen, dus nogmaals, overweeg dan het bellen van een professional voor deze.

Tips

 • Als geen van deze werken, zal het zoeken moeten spreiden, op zoek naar tekenen van schimmel in de muren en langs plinten waar water kan lekken in het dak en afvoer langs de binnenkant van de muren.
 • Geef gebieden die natte ruim de tijd om uit te drogen alvorens te beginnen te verscheuren vloeren zijn geweest. Hout is als een spons, en niet uitdroogt en krimpt terug naar oorspronkelijke grootte overnachten.

Waarschuwingen

 • Elke waterlek kan meer dan alleen schade vloer veroorzaken. Sommige mensen zijn allergisch voor schimmelsporen en bijproducten van hout verval, en permanente schade kan worden toegebracht aan structurele elementen van het huis.