Wki

Hoe maak je een koele tante of oom zijn zonder vervreemden uw nicht of ouders neef

Je hebt nichten en / of neven, en je sterft om te laten zien je wereld! Je wilt dat ze aan jou denken als de "cool", leuke tante of oom, maar u niet wilt dat uw broer of zus ouderschap ondermijnen. Hoe doe je loopt die fijne lijn om de kinderen de tante of oom die ze willen en nodig hebben te geven, maar er ook voor zorgen dat u zich welkom te doen als je ouders vragen of je ze ergens kunt nemen voor de dag zijn?

Stappen

Hoe maak je een koele tante of oom zijn zonder vervreemden uw nicht of ouders neef. Ondermijnen nooit gezag van de ouders.
Hoe maak je een koele tante of oom zijn zonder vervreemden uw nicht of ouders neef. Ondermijnen nooit gezag van de ouders.
 1. 1
  Ondermijnen nooit gezag van de ouders. Dit kan niet genoeg worden benadrukt. Zaaien van ontevredenheid met uw nichtjes of neefjes zal alleen de ouders willen je elke minuut begeleiden met de kinderen, het zal je niet verliefd wordt op hem helemaal. Als u weet dat de ouders hebben strikte regels die hun kinderen niet naar R-rated films, weet je 14 jaar oude neefje en 15 jaar oude nichtje niet nemen om een ​​te zien - niet tenzij u eerst duidelijk het met hun mensen. U wilt ouderlijke onderwijs te versterken, niet geven de kinderen een blauwdruk over hoe om te skaten omheen. In plaats daarvan, doe nuttige dingen als je het niet eens met wat ouderlijke regel. Enlighten uw nicht of neef als de mentaliteit van de ouders. Het is goed voor u om uit te leggen waarom je het oneens bent, naar een punt, zolang je ook hen eraan te herinneren dat u het recht van de ouders om hun mening te respecteren. Leg uit waarom je denkt dat ze deze regels, en wat het kind zou kunnen doen om te stimuleren de ouders om hen te ontspannen - of helpen het kind om te gaan met hen, als je niet gelooft dat ze ooit zal ontspannen.
 2. 2
  Praat met de ouders. Veel problemen kunnen worden vermeden door simpelweg / ouders van het kind van uw plannen van de kinderen te vertellen - voer het uit door hen eerst. Vertel hen wat je hebt gepland, en laat ze goedkeuren of aanpassingen maken. Op deze manier zijn er geen verrassingen en geen noodzaak om later te verontschuldigen.
 3. 3
  Wees flexibel. Laten we zeggen dat je gaat naar Comic-Con in San Diego, te beginnen op woensdag en terug op zondag. U wilt dat uw broer om zijn kinderen op de Amtrak trein en stuur ze naar je op zaterdagochtend, en dan wil je de dag op de Con, de nacht doorbrengen in uw hotel, en speel weer op zondag - dan zal je rijdt iedereen thuis zondagavond. Maar je broer vertelt je dat de oudste van de twee kinderen heeft zomerschool op maandag, dus een late aankomst thuis zal niet goed zijn. Geen probleem - vraag - niet alleen beslissen - vraag je broer hoe laat hij de kinderen naar huis zou willen. Bereken hoe lang het zal duren om ze te rijden naar huis en krijg er op tijd, en beloven te doen. Maar zodra je belooft, niet nalaten om die belofte te houden om je broer. Je wil hem laten zien dat je betrouwbaar en hij kan rekenen op u om te beseffen dat leuk is leuk, maar de verantwoordelijkheden van het ouderschap moet worden gerespecteerd.
 4. 4
  Begrijp dat het zetten van kinderen in uw zorg vraagt ​​de ouders om u te vertrouwen. Als je constant belooft om de kinderen thuis te hebben door 7, maar niet tot 09:30 aankomt, is het de ouders die zal lijden met slaperige, humeurig kinderen in de ochtend, niet jij. En je broer of zus is waarschijnlijk om deze te bekijken met meer toegeeflijkheid dan zijn of haar echtgenoot - probeer niet het geduld van uw in-law. De kinderen zijn uw bloedverwanten, ja, maar ze zijn van iemand anders kinderen, niet de jouwe. Als u verwacht dat de toegang tot de kinderen die je wilt hebben, moet u lijn van de ouders teen. Geloof het - u kunt makkelijk verdienen zo veel meer vertrouwen door door consequent en betrouwbaar is dan je ooit in staat zal zijn om weer op te bouwen als je het op te blazen.
 5. 5
  Opgelet! Niet te verwarren met een uitstapje met de neefjes en nichtjes met een uitje met je vrienden. Je vrienden kunnen voor zichzelf zorgen, kinderen, echter, vooral jonge kinderen, zijn meer onvoorspelbaar dan je je kunt voorstellen. Als ze iets roekeloos of dom doen en zich bezeren op je horloge, omdat je geest dwaalde, zal u nooit vergeven jezelf. Niet zenuwachtig, maar worden hyper-alert. Het is niet moeilijk, het is gewoon een andere mind set die u moeten aannemen.
 6. 6
  Delen spul dat is aangepast aan de leeftijd. De wijsheid, ervaring en kennis die je deelt met je neefjes en nichtjes moet passend zijn. Je zou sommige dating advies delen met je 16 jarige nichtje, maar doe het buiten gehoorsafstand van haar 9-jarige zusje. Om de 9-jarige, dat is "vies."
 7. 7
  Doen sommige dingen een op een. Je wilt nooit lijken een boven de andere te bevoordelen. Ooit. Maar je wilt je naar elk kind kennen als zichzelf, zonder de invloed, of het onderdrukken van instinct, dat aanwezig is in een groep is. Gewoon aan het rijden naar de winkel of school met een kind of de andere van tijd tot tijd (zeker om alternatieve) kunt u genoeg tijd om veel over elk kind kennen. En als je wilt om een ​​ouder kind te nemen naar een concert te gaan, voel je vrij - maar dan voor te bereiden op de jongere naar Chuck E. Cheese's op een andere dag. En ja - je moet krijgen in de balpen als je dat doet.
 8. 8
  Niet het gevoel dat alles moet draaien om "speciale evenementen". En niet het gevoel dat alles moet een slaapfeestje (overnighter) of een hele dag affaire. Gewoon opdagen af ​​en helpen met huiswerk, dan is het nemen van de kinderen voor een Slurpee of ijsje na is fun. Wil je deel uitmaken van het weefsel van hun leven geworden - niet alleen de rockster die waait in eenmaal per zes maanden. Dat kan zijn cool, maar het helpt niet bij de relaties - de kinderen zullen schattig vreemden voor u, en de ouders zal het feit dat jij degene bent die hen naar alle grote evenementen kwalijk.
 9. 9
  Worden rond. Komen of bellen vaak. Wacht niet op "een reden" - de reden is dat je van deze kinderen. als zij mobiele telefoons - gewoon "hey kind, het denken van je, hou van je." is prima. Als ze dit terwijl met hun vrienden of hun ouders, rondom zullen zeggen: "Ach, dat is een goede tante." en het kind zal speciale super voelen omdat je gaf genoeg om het te verzenden. Vraag je broer of zus hoe hij of zij zich voelt over je gewoon laten vallen dan van tijd tot tijd - eerst bellen en praten met de ouder, zodat u kunt ervoor zorgen dat het niet een lastiggevallen, verschrikkelijke dag.
 10. 10
  Help de ouders als je in staat bent. Als de kinderen ouder worden, krijgen ze hun verschillende activiteiten krijgt hairier en hariger. Als je in de buurt wonen, wetende dat Nick heeft voetbal op woensdagmiddag, terwijl Josh heeft karate op hetzelfde moment kunt u de kans om een ​​held te geven. Vraag je zus als je kunt gaan ophalen Nick voor haar, laat haar vrij om te gaan krijgen Josh. En de volgende keer, zet hem op - je gaat krijgen Josh, en ze gaat naar Nick. De kinderen krijgen een verrassing, "Dat is mijn tante! Mijn tante kwam me halen! Tante, dit is mijn vriend, Ryan, en Kaleb, en Jakob, en Matthew en..." je krijgt het beeld. Je bent een held voor het kind, en je zus krijgt een broodnodige uitstel! Het is een enorme overwinning voor iedereen als je in staat om dit te doen bent. (Zorg ervoor dat uw zus heeft u op de "OK"-lijst machtiging van u als persoon in staat om de kinderen van school, indien nodig zetten.)
 11. 11
  Staan klaar om op een show. Als je een speciale vaardigheid, het is vrijwel gegarandeerd dat je uiteindelijk zal worden gedrukt in dienst met die vaardigheid - als de kinderen in de scouts, kan u worden gevraagd, bijvoorbeeld als u een presentatie voor de padvinders konden doen op How To Maak een woonkamer als... (In je vak te vullen). Nu, het zeker helpt als je de leeftijdsgroep begrijpt - laten we doen alsof het is een groep zeer luidruchtige 9-jarigen. En laten we zeggen dat je een kunstenaar. Als je naar binnen gaan en gewoon praten op hen, gaan ze vervelen in 10 minuten, en je gaat worden gefrustreerd omdat ze niet luisteren. Maar - als u PowerPoint of Word gebruiken om een ​​aantal Visuele hulpmiddelen maken - je hebt de ingrediënten voor een leuke, educatieve avond, en nogmaals, de kans om je neef of nicht held te zijn. Maak een aantal afdrukken van cartoons, schilderijen van Van Gogh, sculpturen tot kunst carrière illustreren. Laat ze afdrukken van de Simpsons, Mickey Mouse, voor cartoon illustratie, en foto's van de Coca-Cola logo voor reclame en vormgeving. Vraag hen of ze weten wat de foto's zijn voordat je begint te praten. Haal ze betrokken zijn - u zult versteld staan ​​hoeveel ze weten! En beter nog - een bundel van strips met u! Koop wat goedkope degenen bij uw plaatselijke winkel. Wanneer u een foto laten zien en een jongen barst uit: "O, dat is het Starry Night!" je een stripboek gooien naar hem. Woo hoo! Gratis voor iedereen! Nu moet je echt hun aandacht. De kinderen leren terwijl ze plezier hebben - en je neefje heeft de koelste tante of oom ooit.
 12. 12
  Houd altijd uw beloften. Als je niet vertrouwen kunnen beloven, niet beloven. Niets is meer cool dan het maken van een belofte aan een kind dat je later vergeten - het is een garantie dat kind zal niet vergeten dat. En niets vervreemdt een ouder sneller dan beloven je iets doen en dan verzaken. Ze voelen de pijn van hun kinderen meer dan ze voelen dat hun eigen pijn, en als je teleurstellen hun kinderen, zullen de ouders stappen ondernemen om de kinderen te beschermen tegen de volgende keer.

Tips

 • Niet defensief te krijgen als de ouders even met je praten of brengen iets op over wanneer je hun kind had. Niet iedereen is perfect en het is belangrijk dat de ouders comfortabel om te spreken wanneer ze het gevoel dat ze nodig hebben om te voelen. Niet alles is een aanval op u persoonlijk.