Wki

Hoe maak je een kat te kalmeren

Is uw kat stressen omdat (s) hij hoorde iets, bedrijf is voorbij, of er is een bliksem en onweer? Als uw kat is bang, angstig, of overweldigd, lees deze pagina.

Stappen

Hoe maak je een kat te kalmeren. Aangezien uw kat is freaking out, zorg ervoor dat (s) hij is in een veilige omgeving.
Hoe maak je een kat te kalmeren. Aangezien uw kat is freaking out, zorg ervoor dat (s) hij is in een veilige omgeving.
 1. 1
  Aangezien uw kat is freaking out, zorg ervoor dat (s) hij is in een veilige omgeving. Het laatste wat je nodig hebt is om de kat te voeren ergens af.
 2. 2
  Praat met uw kat rustig. Zeg bijvoorbeeld "Het is oke, Peaches, het is goed. Shh. Shh." Dit zal kalmeren sommige van zijn zenuwen.
 3. 3
  Blijf laag, zodat je niet te groot en intimiderend uitzien. Kijken vanuit het standpunt van een kat, wij zijn reuzen voor hen, die eng om een ​​diertje zal zijn. Ga zitten op de bank en strelen.
 4. 4
  Ga rustig zitten en wacht tot uw kat wennen aan u, en laat ze beseft dat je bedoelt ze geen kwaad, en geen gevaar opleveren. Indien mogelijk, een beroerte hun gezicht door het uitvoeren van uw duim lichtjes omhoog vanaf de brug van de neus van de kat.
 5. 5
  Voed uw kat wat te eten als ze nog schichtig. Natvoer is aantrekkelijker voor hen, en vis heeft een grotere geur dan landdieren. Probeer tonijn.
 6. 6
  Laat ze gaan naar een hogere plaats om hen in staat stellen om veilig en in staat om te zien wat er gaande is te voelen.
 7. 7
  Spreek rustig en in een lagere schelle stem. Het zal gemakkelijker zijn op hun oren.
 8. 8
  Zingen. Zingen kan kalmeren of ontspannen uw kat, net als rustig praten. Iets zingen uit een upbeat song een langzame melodie kan werken. Gewoon niet luid zingen, hard, of iets met snel veranderende plaatsen.
 9. 9
  Speel iets zacht op de tv, kan het kalmeren hen om iemand anders de stem voor een verandering horen.

Tips

 • Speel de tv of muziek rustig, kan harde geluiden zijn gevoelig voor hun oren!
 • Zitten in een hoek van 45-90 graden aan de kat. Deze houding is minder intimiderend en minder uitdagend, en toont ze ze hebben een out.
 • Als de kat wegrent en verbergt in zijn gebied, laat het met rust. Het maakt hen meer benadrukt als je zal proberen en te kwetsen.
 • Plaats wat voer weg van de kat dan een stap terug, zodat ze voelen dat ze kunnen over meer bewegen!
 • Indien mogelijk, sluit de gordijnen of jaloezieën, dus dan is de verlichting niet schrikken / schrikken ze.

Waarschuwingen

 • Als u bereiken voor een kat en het sist en / of bogen haar rug, trekken langzaam maar zeker en heroverwegen uw strategie.
 • Wees voorzichtig, en zorg ervoor dat ze niet te hoek.
 • Hoeft een ander dier niet te brengen in de kamer, kan het toevoegen van stress van uw huisdier.
 • Probeer niet te aaien hen, tenzij ze zien geen schade aan je.