Wki

Hoe maak je een kat te houden van weg te lopen wanneer het wordt verplaatst

Verhuizen naar een nieuw huis kan stressvol zijn voor uw kat. Hier is hoe om hem te houden van het weglopen voor, tijdens en na uw verhuizing.

Stappen

Hoe maak je een kat te houden van weg te lopen wanneer het wordt verplaatst. Vóórdat je verhuist, zorg ervoor dat uw kat is in een drager waar hij niet kan ontsnappen.
Hoe maak je een kat te houden van weg te lopen wanneer het wordt verplaatst. Vóórdat je verhuist, zorg ervoor dat uw kat is in een drager waar hij niet kan ontsnappen.
 1. 1
  Vóórdat je verhuist, zorg ervoor dat uw kat is in een drager waar hij niet kan ontsnappen. Laat ze niet uit totdat je je bestemming hebt bereikt; (als reizen lange afstanden, wachten tot u uw Motel / Hotel hebt bereikt) voor het verhuren van uw kat uit of laat uw katten zwerven rond een afgesloten ruimte.
 2. 2
  Zodra u uw nieuwe huis te bereiken, het opzetten van een rustige kamer uit de buurt van alles wat uw kat zou kunnen benadrukken zoals honden en andere huisdieren. Plaats uw kat in de kamer met voedsel, water, kattenbak, speelgoed en een kat bed of een comfortabele handdoek of deken. Laat ze met rust, terwijl je alle meubels en dozen in-en uitpakken brengen.
 3. 3
  Zodra het huis enigszins wordt afgewikkeld, zodat uw kat te verkennen in hun nieuwe huis. Laat uw kat wennen aan de nieuwe omgeving van de woning snuiven.
 4. 4
  Laat niet de kat buiten zonder toezicht voor een paar weken of ze kunnen proberen om terug te keren naar uw vorige huis. Wanneer het tijd is om uit te gaan, neemt een deel van beddengoed en strooisel van de kat en verdeel het buiten rond, in de buurt van de tuin, rond de achtertuin, maar zorg ervoor dat je het daar. Als de kat of katten verdwalen, zullen ze het nest ruiken en weet dat het hunne. Andere katten zullen weten dat dit hun terrein ook.
 5. 5
  Wanneer hij of zij klaar is om uit te gaan, kunt u ofwel leg ze op een kat riem en harnas of lopen met hen naar het gebied waar je hun nest gestrooid en laat ze ruiken, zodat ze weten dat het huis is hun nieuwe thuis. Zorg er ook voor uw kat blijft in je huis voor minstens een week, zodat het comfortabel kan krijgen.
 6. 6
  Na ten minste een week, moet uw kat steeds worden gebruikt voor de verhuizing. Nog steeds zorgen om de gaten al op hen houden.

Tips

 • Katten zijn 's nachts actief! Vergeet niet dat als u overweegt het vergrendelen van het kat-flap 's nachts
 • Uw kat moet een kraag met contactgegevens op het.
 • Een binnenkat is veiliger, zeker als je woont in een drukke omgeving met veel verkeer
 • Declawed katten mag alleen binnenshuis worden gehouden! Ze kunnen niet klimmen of zich te verdedigen zonder hun klauwen.
 • Roomkaas werkt ook in plaats van boter.
 • Een oud fabeltje dat lijkt te werken is wanneer u wilt een kat te weten dat het in zijn nieuwe huis en dat het veilig is, is om een ​​beetje boter op een van hun poten. Zij zullen het aflikken en meer geregeld en zichzelf schoon.
 • Bouwen of kopen een outdoor kat behuizing, zodat uw kat niet kan weglopen.
 • Wees niet fustrated naar de kat als niet doet wat het zegt.
 • Doe de boter op poten van de kat vlak voor laten buiten te gaan voor de eerste keer. Het zal oppikken grond uit rond uw nieuwe woning en slikken het zoals het is het schoonmaken zelf. Dit kan helpen om de nieuwe imprint plaats als thuis.

Waarschuwingen

 • Ook bewust zijn van de risico's en gevaren in uw omgeving: drukke wegen, coyotes, wolven, hond ernaast's etc.
 • Wees je bewust van buurman katten en zwerfkatten die zou kunnen hebben voor rabiës of andere ziekten. Zorg ervoor dat uw katten zijn up to date over alle opnamen, met name FIV.