Wki

Hoe maak je een kat te begraven

Er komt keer in het leven van elk huisdier minnaar wanneer je te zeggen vaarwel aan je maatje en zich ontdoen van haar resten veilig en respectvol.

Stappen

Hoe maak je een kat te begraven. Wanneer u uw kat niet ademt, raak niet in paniek.
Hoe maak je een kat te begraven. Wanneer u uw kat niet ademt, raak niet in paniek.
 1. 1
  Wanneer u uw kat niet ademt, raak niet in paniek. Eerste, bel dan uw dierenarts. Hij of zij zal je aanwijzingen geven bij het controleren voor het leven. Pak hem of haar voorzichtig op en zet op een tafel. Als de kat is erg stijf, neemt de kat naar de dierenarts. Het kan zijn vergiftigd, en kan er nog tijd om het terug te brengen zijn. Rigor mortis begint na een paar uur van het lichaam dood. Opent haar mond een beetje om te zien of haar tong is koud. Als dat zo is, helaas uw kat is dood. Als ze is warm en haar ogen open, moet je haar naar de dierenarts.
 2. 2
  Aangezien u gesloten heb je een overleden kat, het vinden van een goede, stevige doos die haar lichaam past, zodat ze kan lay-out met een paar centimeter aan elke kant van haar en een paar centimeter op de top van haar lichaam. U zult een bijpassende deksel nodig ook. De box kan worden hout, plastic, of zelfs een stevige kartonnen.
 3. 3
  Plaats de kat in de doos, misschien wel het toevoegen van haar favoriete speeltje of dekentje, hoewel je misschien wilt deze items blijven om te helpen herinneren haar.
 4. 4
  Nadat het lichaam van uw kat is rust in de doos, zet het deksel op en vind een touw te binden het te sluiten, zodat andere dieren of mensen niet gemakkelijk kunnen erin te krijgen.
 5. 5
  Ga naar buiten uw huis en kies een goede plek die je legaal kan een gat graven ongeveer 3-5 meter diep. Als u uw huis verhuren, bel de verhuurder en vraag of en waar u het gat te graven. Als u niet uw eigen outdoor tuin hebben, kunt u kijken op het internet voor een huisdier begraafplaats. Deze zijn echter zeldzaam en kan kosten een beetje geld, dus probeer een nabijgelegen vriend of familielid het land's eerste en hen vragen om toestemming. Als je een plek om uw kat te begraven niet kunt vinden, vraag uw dierenarts. Hij of zij kan weten van een plaats, of in staat zijn om de benodigde diensten te verlenen.
 6. 6
  Zodra je een plek om je kat te begraven vinden, krijgen een schop en iemand die je kent die kunnen helpen het gat te graven zullen zijn. Graaf een gat dat ongeveer 2-4 meter diep en ongeveer ter grootte van de doos in lengte en breedte. Afhankelijk van de positie van het lichaam, kan een grotere doos, en dus een grotere opening nodig. Plaats de doos in het gat en zeggen dat je laatste goede byes aan uw huisdier. U kunt vrienden uitnodigen, familie en / of buren uit voor een begrafenis. Vul het gat met het vuil u uitgegraven.
 7. 7
  U kunt rotsen, een kruis, of bloemen te plaatsen rond het graf om het graf te markeren als u dat wenst.
 8. 8
  Ga naar huis en te herstellen van het verlies.

Waarschuwingen

 • Begraaf nooit een levende kat. Als er een vraag, bel of bezoek een lokale dierenarts. Zij kunnen u vertellen of het dier dood is.
 • Een gewonde kat is in pijn en zal uithalen als ruw behandeld.
 • Als je moet contact opnemen met de eigenaar, zorg ervoor om een ​​volwassene, niet een kind te praten. Een huisdier is vaak beschouwd als een lid van de familie, dus behandel dit gesprek met hetzelfde respect dat je zou zien als je hun kind dood aangetroffen. Als ze boos op je, het gevoel in natura niet meer terug. Woede is een van de stadia van rouw. Boven alles, niet hun gevoelens ontslaan of blazen ze af - dit is een moeilijke tijd voor hen. Vragen of er iets is wat je kunt doen om te helpen.
 • Soms is een kat mag dan dood lijken, maar is niet - wel erg lief voor elke kat, gewond of niet, als ze aanstoot nemen aan sjouwen.
 • Als de kat is aangereden door een auto of is bloeden, wikkel het voorzichtig in een handdoek en breng het direct naar een lokale dierenarts. Als de kat heeft een kraag, zal de dierenarts de eigenaren noemen.
 • Dode lichamen beginnen te stinken na ongeveer 6 uur, afhankelijk van hoe warm is. Hoe warmer het is, des te sneller de geur zal komen op.
 • Als een kat is gevaarlijk voor u of anderen, neem het mee naar een dierenarts en vraag om het naar beneden worden gezet. Doden een kat nooit jezelf.

Dingen die je nodig hebt

 • Een stevige doos
 • Een schop
 • Toestemming van verhuurders of familie voor de begrafenis
 • Twee of meer mensen om u te helpen het lichaam te transporteren en te graven en te vullen in het gat.
 • Een vriend om mee te praten over uw verlies.
 • Een vriend om u te helpen met het verlies.