Wki

Hoe maak je een huisdier in je huwelijk onder

Huisdieren zijn een deel van onze familie, dus het is niet verwonderlijk dat sommige mensen willen ze op te nemen in hun grote dag. Hier is hoe u uw harige of gevederde vriend te zijn een deel van je.

Stappen

Hoe maak je een huisdier in je huwelijk onder. Zorg ervoor dat iedereen op uw lijst is comfortabel hebben van uw huisdier rond.
Hoe maak je een huisdier in je huwelijk onder. Zorg ervoor dat iedereen op uw lijst is comfortabel hebben van uw huisdier rond.
 1. 1
  Zorg ervoor dat iedereen op uw lijst is comfortabel hebben van uw huisdier rond. Moet u overleggen met uw echtgenoot-to-be, en u kan nodig zijn om uw gasten direct te vragen. Als uw toekomstige vader-in-law heeft een kat allergie of uw bloem meisje is doodsbang voor honden, laat uw huisdier uit.
 2. 2
  Controleren om er zeker van dat je zal zijn welkom op de sites van uw bruiloft vindt plaats op. Zorg ervoor dat iedereen die je hebt ingehuurd voor de bruiloft weet wat je van plan bent. U wilt niet dat uw officiant niezen zich een weg door de ceremonie te wijten aan een haren van huisdieren allergie.
 3. 3
  Bepaal wat u wilt dat uw huisdier te doen. Houd in gedachten temperament en capaciteiten van uw huisdier. Als uw vogel betrouwbaar kan vliegen van de ene persoon naar de andere en rustig op een schouder voor een tijdje, het is eerlijk om te plannen voor hem te vliegen van de bruidegom aan de bruid en zitten op haar schouder als ze loopt door het gangpad. Echter, als uw puppy is net beginnen te leren hoe om te gaan zitten, het is niet eerlijk om haar te verwachten draf naar het altaar met een kussen met het.
 4. 4
  Oefenen, oefenen, oefenen. Zoals elke truc of nieuw gedrag, uw huwelijk routine moet worden versterkt voor uw huisdier. Doe het rustig aan en hou het positief. Als uw huisdier zal worden het dragen van een nieuw item, zoals een vlinderdas halsband of een ring kussen, zet het op een paar keer voordat het eigenlijke evenement. Bieden traktaties en lof, zelfs voor alleen het dragen van het nieuwe item. Als je kunt, oefenen een paar keer in de werkelijke locatie zodat uw huisdier vertrouwd mee zullen zijn. Indien de locatie niet beschikbaar is, probeer het oefenen in veel verschillende plaatsen, zodat uw huisdier zal zich zelfverzekerd in een vreemde plaats.
 5. 5
  Aanwijzen iemand om uw huisdier te kijken. Zelfs als de rol van uw huisdier in het huwelijk is zo simpel als die naast je zit, u noch uw verloofde kan echt worden verwacht dat het huisdier uw volledige aandacht te geven tijdens de bruiloft. Proberen iemand uw huisdier al kent en vertrouwt kiezen. Als je niet kan, een afspraak van tevoren, zodat uw huisdier kan wennen aan zijn verzorger voor de dag. Zorg ervoor dat de persoon die je kiest is fysiek aan het werk, niet over je 4 jaar oude ring aan toonder probeert uw volwassen Duitse Dog ruzie.
 6. 6
  Wees flexibel. Maakt niet uit hoe goed je van plan bent, mag iets niet werken zoals je gepland had, vooral met uw huisdier betrokken. Wees voorbereid op scenario's zoals uw huisdier krijgt plankenkoorts of het hebben van een ongeval (in dat geval uw huisdier oppas moet bereid zijn om het op te ruimen). Ook, zorg ervoor dat uw huisdier oppas heeft de mogelijkheid van het nemen van uw huisdier buiten of zelfs terug naar huis als uw huisdier fungeert up of lijkt ongemakkelijk.
 7. 7
  Vergeet niet dat, hoewel we houden van onze huisdieren, niet alle van hen zijn bedoeld om op bruiloften. Overweeg zorgvuldig of uw huisdier comfortabel en gelukkig bij uw ceremonie of receptie zal zijn. Zo veel als u wilt uw huisdier daar, kan uw huisdier veel meer inhoud te blijven thuis met een favoriet te zijn. Een foto van u en uw echtgenoot met uw huisdier op een ereplaats bij de receptie kunt tonen hoeveel uw huisdier voor u betekent, zonder dat u (of uw huisdier) zo veel stress. Vergeet ook niet weer dat uw huisdier niet door anderen kan worden genoten zo veel als het is door jou.