Wki

Hoe maak je een hond van je hou

Als je vriend of vriendin / vriend heeft een hond, maar je hebt nooit echt een hond persoon, en hebben geen idee hoe de hond om je wilt krijgen, kunt u profiteren van een aantal suggesties. Als uw familie heeft een hond, maar je echt niet "krijgen" wat de hond wil, lees dan verder voor deze eenvoudige tips in de richting van het verkrijgen van het voordeel van een hond. Breng traktaties.

Stappen

Hoe maak je een hond van je hou. Observeer de hond voor een tijdje.
Hoe maak je een hond van je hou. Observeer de hond voor een tijdje.
 1. 1
  Observeer de hond voor een tijdje. Hoe werkt het fungeren als het wil spelen? Wanneer het honger heeft? Wanneer hij wil knuffelen? Begrijpen wat de hond wil is een geweldige eerste stap in het zijn meer inspelen op de behoeften van de hond, en als zodanig zal hem of haar als je beter.
 2. 2
  Kinderboerderij is een goede manier om te beginnen. Maar observeren tekenen dat de hond wordt gedaan met geaaid. Veel honden zullen niet toestaan ​​dat u huisdier hen wanneer ze willen spelen, dus speel met hen in plaats.
 3. 3
  De snelste manier om het hart van een hond is door zijn maag. Zachte lekkernijen die geven een sterke geur vlees zijn meestal een geweldige manier om aandacht te krijgen. Als de hond wordt opgeleid om hem of haar te gaan zitten, of liggen, of te blijven alvorens het te behandelen. Heb traktaties niet bieden te vaak als je ze gebruikt in opleiding. Als ze komen te makkelijk de hond denkt elke actie de juiste is. Vergeet niet, als de hond is niet je eigen, altijd toestemming om de hond uit hun eigenaar te voeden vragen.
 4. 4
  Alle honden moeten worden onderwezen gehoorzaamheid routines. Denk aan het trainen van de hond om te zitten, liggen, blijf, kom, hiel, en andere eenvoudige gedragingen. Krijg je niet alleen om voedsel beloningen te gebruiken tijdens de training, honden houden om hechting tijd te hebben met mensen. Als u niet weet wat uw hond te trainen, raadpleeg dan een hond trainer, of iemand anders die heeft een uitzonderlijk goed gedragen of goed getrainde hond.
 5. 5
  Niet verwaarlozing dagelijkse karweitjes. Feeding ligt voor de hand, maar neem een ​​paar minuten van uw dag om uw hond te poetsen. Hij zal profiteren van de dagelijkse aandacht, en zijn vacht zal ook gezonder.
 6. 6
  Honden houden om te worden gelopen. Het maakt het veel minder van een karwei op je als je leert hoe je de hond goed te leren hiel zonder te trekken je over of struikelen u. Plus het helpt nog wat energie uit.
 7. 7
  Respecteer de ruimte van uw hond. Niet altijd worden verstikken de hond, of hij kan beginnen te vermijden. Elk dier heeft enige tijd nodig om niet te worden lastig gevallen, dus respect voor zijn ruimte en hij zal de tijd om je heen te genieten meer.
 8. 8
  Laat de hond niet staren recht in de ogen. Sommige honden beschouwen het als een bedreiging. Kijk uit naar de kant. Honden ontbloten hun tanden als ze klaar zijn om uit te halen en kan je parelwitte tanden nemen de verkeerde manier.
 9. 9
  Prijs de hond als hij doet dingen goed, maar wilt. "Good Boy / Girl"

Tips

 • Raakte nooit uw hond. Een stevige "nee" gevolgd door een luide klap is genoeg om ze te stoppen van het doen van wat ze doen als het zo belangrijk is. Een lichte duwtje zou volstaan. De beste optie is om alleen te bieden lof, maken de hond herhalen de actie over en worden beloond met lof als het goed is, en een "doe-over" als het verkeerd is.
 • Wanneer u een traktatie voeden van een hond, proberen om de hand voeden het op uw handpalm. Het bouwt een band tussen hond en mens.
 • Geef uw hond een willekeurige knuffel eens in de zoveel tijd. Zij kunnen suggle aan u of wilt u met hen te spelen!
 • Praat met uw hond in een grappige stem. Ze krijgen opgewonden en knuffelen aan jou of wil met je spelen!
 • Bij het spelen touwtrekken met een hond, moet je hem laten / haar af en toe winnen. Niet de hele tijd al!
 • Honden genieten wordt gesproken. Het gaat meer om de toon van je stem dan wat je zegt, maar het is een ander vaak vergeten manier om te communiceren met je hond. Praten in een gelukkige toon bij het afspelen, of een kalmerende toon bij hem of haar aaien. Dit is ook handig als je probeert om hem of haar te krijgen gelukkig en springkastelen te zijn of te kalmeren.
 • Zijn altijd in staat om aandacht te besteden aan hen.
 • Schreeuwen nooit zelfs als je iets leuks te zeggen.
 • Het is zeer belangrijk dat u uw hond te veel junk food te geven als het gezondheidsproblemen en andere complicaties kunnen veroorzaken.
 • Honden houden wanneer je ze een beetje kip!
 • Laat uw hond familarize zich met zijn omgeving, als een grote hond komt dan langzaam kies je hond omhoog en langzaam uw hond naar beneden gaan als de andere hond langs komt. Als de andere hond probeert om uw hond bijten, til je hond omhoog zodat ze kunnen elkaar alleen ruiken.
 • Speel altijd met uw hond wanneer hij wil. Maar als uw hond heeft zijn speelgoed neem het niet van hem!

Waarschuwingen

 • Als je moet schreeuwen "Nee", gevolgd door een hand klappen om slecht gedrag te ontmoedigen, proberen om de hond iets ga je akkoord van doen krijgen, dan achteraf loven hen. Schreeuwen tirades zijn niet effectief bij honden, en zal ze bang en verward.

Dingen die je nodig hebt

 • Riem
 • Behandelt
 • Borstel
 • Voedsel
 • Water
 • Hond Toys en beloningen.