Wki

Hoe maak je een hond trainer te worden

Heb je het gevoel een speciale band met honden? Heeft u overwogen om met hen te werken voor de kost? Hoewel er geen formele opleiding eisen, zijn er bepaalde vaardigheden die je zult moeten leren voordat het werken als trainer. Lees dit artikel om te leren hoe.

Stappen

Hoe maak je een hond trainer te worden. Lees boeken over het onderwerp.
Hoe maak je een hond trainer te worden. Lees boeken over het onderwerp.
 1. 1
  Lees boeken over het onderwerp. Aangezien er geen formeel educatief programma in hondentraining, uw beste bron van kennis is te boeken die zijn gepubliceerd door professionals op het gebied van lezen. Deze boeken zullen u de fundamentele kennis die nodig is om effectief te communiceren en te leren honden te geven, evenals geven u meer informatie over het vak.
  • Je moet boeken lezen op de wetenschap van het gedrag van dieren, alsmede boeken over het beroep van hond opleiding zelf. Zorg ervoor dat de boeken die je leest over het gedrag van dieren over de juiste wetenschappelijke steun. De volgende boeken worden aanbevolen door de Humane Society voor aspirant hondentrainers:
  • Niet Shoot The Dog! Door Karen Pryor
  • Excel-nereerd Leren door Pam Reid
  • So You Wanna Be A Dog Trainer Be door Nicole Wilde
  • Coaching mensen om hun honden te trainen door Terry Ryan
 2. 2
  Vrijwilliger bij een lokale dierenasiel. Dit geeft je een kans om je hond-handling vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren door te leren omgaan met vele onbekende honden bij once.Consider vrijwilligerswerk bij uw lokale SPCA of Humane Society te geven.
 3. 3
  Aanmelden voor een lokale hond training klasse. Als u niet wilt deelnemen aan de klas, de leraar vragen als je in kunt zitten en observeren. Dit geeft je een kans om een ​​professionele hondentrainer observeren en af ​​te halen op zijn of haar stijl van lesgeven te geven. Breng uw hond met u, als je er een hebt, zodat u actief kunt deelnemen aan de klas.
 4. 4
  Werken als een leerling met een hond trainer. Dit is de beste manier om het vak te leren omdat er zeer weinig formele hond opleidingen. Vind een lokale hondentrainer of vraag iemand die je al weet wie is een hondentrainer of u kunt leerling voor hen. Leerlingen zitten op klassen, assisteren tijdens de lessen en lessen geleidelijk leiden onder begeleiding van de leerkracht.
  • De lengte van de stage zal variëren, maar de meeste laatste van zes maanden tot een jaar.
 5. 5
  Vinden van een baan. Zodra u de benodigde lezen hebben gedaan en afgerond uw stage, kijk voor dierenasielen of opleiding scholen in uw omgeving die momenteel huren trainers. Kijk op vacatures online, of bezoek de locaties en praat met de mensen die belast zijn van het trainingsprogramma dier.

Tips

 • Word lid van de Nationale Vereniging van de hond gehoorzaamheid Instructors (www.nadoi.org), de International Association of Canine Professionals (www.canineprofessionals.com) en / of de Vereniging van Pet Dog Trainers (www.apdt.com), waar u kunt netwerken met andere trainers online, bijwonen van conferenties, en verder je opleiding, zelfs als je gewoon nog niet een professionele trainer.
 • Er is nu een certificatie die door de Raad voor de Certificatie Pet Dog Trainers (www.ccpdt.org). Zodra je voldoende ervaring, overwegen om gecertificeerd.
 • Dierenliefhebbers zoek naar Certified Dog Trainers geworden kan zich inschrijven op Animal Behavior College voor hun in-huis opleiding met hands-on training
 • Solliciteer voor een volledige collegegeld beurs aan de Hondenclub Academy ( http://canineclubacademy.com ) voor een certificering cursus in hond handling, waaronder een-op-een begeleiding in hoe je je eigen hond bedrijf opgezet en op de markt.
 • Certificering als een hond trainer en als een Dog Training Instructeur ook beschikbaar via IACP (www.canineprofessionals.com)

Waarschuwingen

 • Heb niet het gevoel dat je moet elke zaak dat je weg komt nemen. Als u een verzoek om een ​​probleem zoals agressie, die je nog niet vertrouwd bent met of ervaren in behandeling te behandelen krijgen, verwijzen de beller naar een andere trainer. Vraag dan of je kunt langs komen om te kijken en te leren.
 • Als je ooit op een prive-sessie en je voelt dat je tot over je oren gedrag-wise, nogmaals, laat de klant weten en verwijzen naar een andere trainer.