Wki

Hoe maak je een hond te trainen

Denken over het krijgen van een hond? Wilt u weten wat er van je verwacht om een ​​hond te trainen? Check dit artikel eerst.

Stappen

Hoe maak je een hond te trainen. Kies een hond die past bij uw levensstijl.
Hoe maak je een hond te trainen. Kies een hond die past bij uw levensstijl.
 1. 1
  Kies een hond die past bij uw levensstijl. Veel mensen kiezen voor honden die "cute" of "grappig". Of kopen ze op een bevlieging. Maar dat is niet een goede manier om een ​​huisdier te kiezen. Een hond, afhankelijk van het ras, kan een 15 jaar relatie. U wilt er zeker van zijn dat het temperament van uw hond past bij uw levensstijl. Dus doe je onderzoek en eerlijk zijn over wat voor soort activiteit je hebt in je leven. Heb een hond die veel activiteit nodig heeft omdat u een reden om een ​​wandeling te maken en wat gewicht verliezen hoeft niet te krijgen. U en de hond zal uiteindelijk gefrustreerd.
 2. 2
  Het is makkelijker om te beginnen vanaf nul. Reddingshonden zijn geweldig, maar vaak keren ze al hebben slechte gewoontes ontwikkeld en vergen veel meer training. Honden die moeten spenderen het grootste deel van hun leven in een pond of kennel kan veel langer duren om de band met mensen en sommige kunnen nooit volledig deel uitmaken van de "pack" geworden. Pond en reddingshonden kunnen slachtoffer zijn van mishandeling of verwaarlozing zijn en mogen niet de mens vertrouwt of kan een hoop ongewenst gedrag al vroeg vertonen. Als je onervaren bent of niet veel tijd te besteden aan opleiding, te beginnen met een puppy kan een veel betere optie zijn.
 3. 3
  Van plan om te besteden 10-15 minuten per dag te trainen. Dit is alles wat er nodig is om een ​​hond te trainen. Elke langer en uw hond zal moe en haatdragend geworden. Niet minder en zij zullen de informatie niet te behouden ook.
 4. 4
  Vaststellen wie in de familie gaat naar de trainer. Honden zijn roedeldieren en richting alleen van de roedelleider. Een pak kan maar een leider. Bepaal wie verantwoordelijk is voor de opleiding van honden zal zijn en laat niemand anders leren de hond iets nieuws totdat ze de basics onder de knie hebt.
 5. 5
  Geef de hond een naam die is praktisch. De deskundigen zeggen dat de naam van een hond moet eindigen op een klinker, omdat het voor hen gemakkelijker te begrijpen. Maak het niet te fancy of lang te maken of de hond misschien niet weet met wie u praat het. Gebruik de naam van de hond vaak als je aaien en wanneer u het voeden van het. Gebruik het niet als deel van het onderwijs hen een nieuwe opdracht of ze kunnen hun naam associëren met dat commando plaats. Gebruik hun naam wanneer je hun aandacht wilt. Train ze om te kijken naar je gezicht door de naam te zeggen en zachtjes draaien hun gezicht omhoog naar de jouwe. Wanneer je traint is het belangrijk dat ze al hun aandacht op je. Roepen hun naam zou moeten betekenen "kijken naar de roedelleider".
 6. 6
  Deel uw training regels met de rest van de familie. Als je traint uw hond niet te springen op mensen en de kinderen de hond laten springen allemaal over hen, zal dit uw training werk te ondermijnen. Zodra u uw verwachtingen met de hond hebben vastgesteld, moeten ze worden versterkt door iedereen consequent maar nogmaals, niemand behalve de 'roedelleider' moet ooit de hond te trainen.
 7. 7
  Uw eerste training moet leren om te slapen in een krat. U denkt misschien dat het wreed, maar in feite, honden zijn den dieren. Ze eigenlijk genieten van slapen in een krat. Wanneer ze puppies, houdt de krat zeer klein, zodat ze zich niet kunnen verlichten in het (dieren in het algemeen zullen zich niet ontlasten waar ze slapen of eten). Naarmate ze zindelijk, krijgen ze een krat, dat is comfortabel en plaats deze ergens in de buurt waar het gezin is. Houd de kist waar de aangewezen "roedelleider" slaapt. Forceren van een hond te slapen weg van zijn "pack" verwart hem en maakt hem denken dat hij iets verkeerd heeft gedaan. Laat de hond slapen in het bed met je totdat je volledig getraind hen om te slapen in een krat. Het breken van een hond van het slapen op het bed, als ze eenmaal in die gewoonte is bijna onmogelijk. Train je hond om de kist te gebruiken door ze in er voor een paar minuten per keer meerdere malen gedurende de dag, geleidelijk verhogen van de tijd die ze besteden daar tot ze worden verzekerd dat u uiteindelijk gaat komen en laat ze uit.
 8. 8
  'Tweede les moet worden hoe te lopen op een lood / lijn. Dit is belangrijk, vooral als u niet beschikt over een afgesloten binnenplaats. Uw hond moet begrijpen dat wanneer ze naar buiten gaan, worden ze verwacht te gedragen, terwijl aan de lijn. Er zijn veel boeken en video's op het trainen van honden om te helpen te leren hoe dit te doen.
 9. 9
  De derde training les moeten zijn "whoa" of "stop." of hoe je het wilt gebruiken als een opdracht voor uw hond te stoppen met bewegen. Dit commando is erg belangrijk omdat het uw hond het leven kon redden. Vertrouw niet op te roepen hun naam als een opdracht om hen te stoppen. Er kunnen momenten zijn wanneer u niet wilt dat ze aan u om te komen, maar in plaats daarvan blijf waar ze zijn. Als je hun naam noemen, kunnen ze denken dat je wilt dat ze komen. Een soort van stoppen opdracht moet nog worden onderwezen vóór "komen". Er zijn vele video's en boeken die u kunnen helpen met deze training.
 10. 10
  Houd in gedachten dat alle honden hebben verschillende temperamenten. Net als kinderen, verschillende rassen anders leren en met verschillende snelheden. Sommige honden zijn koppig en zal je uitdagen bij elke beurt. Anderen zullen zowat Bend om u te behagen. Het kan nodig zijn om uw training technieken aan te passen aan de behoefte van uw hond temperament voldoen. Dit is een andere goede reden waarom je moet het onderzoek van een ras voordat je een hond om zeker te zijn kun je ze behandelen kopen of adopteren.
 11. 11
  Altijd belonen succes en goed gedrag met lof. Ik niet aan te raden het gebruik van "traktaties" als een beloning voor de opleiding als het leert hen om te werken voor de traktatie, niet voor uw lof. Als er geen behandeling wordt aangeboden wanneer ze presteren, zullen ze in de war worden dan lof kan altijd worden gegeven.
 12. 12
  Bepaal een "release"-opdracht voor het beëindigen van de opleiding. Wanneer u klaar bent training (en eindigde op een positieve noot) geef je hond een commando dat signaleert u klaar bent. Maar zorg ervoor dat het niet een gewoon woord. We maakten de fout van het gebruik van "goed" als een release commando met onze eerste hond en elke keer dat iemand zei, dacht zij dat het tijd was om plezier te hebben en kreeg alle opgewonden!. Gebruik een commando als "Speelkwartier" of "Reces" te laten uw hond weten dat de opleiding een deel van de dag is voorbij en nu kunnen ze gewoon genieten van uw onderneming.
 13. 13
  Eindigen altijd uw dagelijkse trainingen op een positieve noot. Als u hebt geprobeerd hen iets nieuws te leren en ze zijn gewoon niet krijgen van het, beoordeling iets dat ze al goed en doe dan lof voor hen die en het einde van de sessie. Uw hond zal uitkijken naar de trainingen als je altijd positief te eindigen, ongeacht het succes van die les. Zodra de training voorbij is, dan is het goed hen "traktaties" of "cookies" zolang te geven als het niet als een beloning voor een prestatie zou zijn. Als de hond blaft naar je, draai je dan om, negeer het voor 30 seconden en wanneer het stopt, beloon het. Als een hond springt op je en stopt niet nadat u zegt te stoppen, draaien en nee zeggen in een stevige toon. Vergeet niet! Schreeuw niet tegen een hond, zal het u niet begrijpt en zal blijven om de actie te doen, waardoor je frustratie.

Deuropeningen

 1. 1
  Deze methode kan worden toegepast wanneer je door een deuropening met uw hond. Het hoeft niet te gebeuren als je rond en rond in het huis, maar in de zeer vroege puppy dagen of wanneer, als uw hond volgen om je heen, kun je de meeste kans te maken, en deze techniek toe te passen als u wensen.
 2. 2
  Loop naar de deur.
 3. 3
  Vóór het stappen door, draai en het gezicht van uw hond.
 4. 4
  Wanneer ze proberen om voorbij, ze blokkeren met je benen en een dominante houding (opstaan ​​lang en recht, kalm maar zelfverzekerd).
 5. 5
  Vraag uw hond te LUISTEREN. Als ze dat doen, geven een andere opdracht (zoals zitten of liggen) (zie Luister, als je niet zeker bent over deze stap).
 6. 6
  Gebaar naar hen, om door de drempel te komen.

Maaltijden

 1. 1
  Altijd eten voor uw hond.
 2. 2
  Zorg ervoor dat ze zich bewust zijn dat je dit doet, als ze in een andere kamer een hoop, en zie niet in je eten. Je kunt proberen ze in de kamer je eet in ook.
 3. 3
  Nadat u klaar bent met eten, maken hun voedsel.
 4. 4
  Als je hond is een zeer jonge pup en is onderwezen geen commando's, maar zorg ervoor dat u het voedsel rechtstreeks aan hen te geven, en laat het nooit voor hen te vinden. Als je het aan hen, zeggen TAKE IT (deze opdracht is een belangrijk onderdeel voor veel andere oefeningen). Als ze klaar, verwijder de kom dat het eten is in, en zet het ergens kunnen ze niet zien of krijgen.

Nemen

 1. 1
  Gebruik het wanneer je je hond wat te eten of een traktatie of een stuk speelgoed om mee te spelen te geven.
 2. 2
  Als uw hond wacht op een traktatie of een speeltje, kan dit in een scenario dat u gebruikt om uw hond te leren (zoals het gooien van een traktatie, en het maken van uw hond geduldig wachten, voordat het is toegestaan ​​om het te hebben). TAKE IT moet worden gebruikt wanneer u bent blij dat ze kunnen gaan halen. Het moet ook worden gebruikt wanneer u een hond voor een commando te belonen.

Luisteren

 1. 1
  De Luisteropdracht is een zeer belangrijke opdracht. Het is een van de eerste opdrachten die u moet uw hond te leren. Gebruik het om uw hond de aandacht te krijgen, zodat u ze de volgende opdracht te geven.
 2. 2
  Zoek een moment dat uw hond is in geen commando (i. E. Vrijelijk rondlopen, liggend of iets snuiven.)
 3. 3
  Hier krijg je een handvol lekkernijen.
 4. 4
  Staan in de buurt van uw hond. (Als u dit kunt doen zonder afleidende hen, zal de techniek nog beter werken Zo niet, maak je geen zorgen, maar niet met hen;. Gewoon staan ​​kijken een andere richting, en ze moeten hun belangstelling verliezen.)
 5. 5
  Zeggen LUISTEREN met vaste stem (doe dit alsof u belt naam van een persoon, want je wilt iets zeggen tegen hen).
 6. 6
  Zodra uw hond reageert, de meeste kans dat ze zullen kijken naar u en stoppen met wat ze doen. Geef ze een traktatie (denk aan de 'take it "-regel).
  • U hoeft niet te blijven belonen met lekkernijen als ze hebben geleerd te luisteren, als ze snel zullen beseffen dat de traktaties komen met de opdracht of activiteit die volgt op de 'luisteren'.

Komen

 1. 1
  Gebruik deze opdracht, wanneer u wilt dat uw hond naar u toe komen.
 2. 2
  Vind een manier om je aandacht te trekken van de hond, om ze te laten draaien naar u toe. Dit kan een geluid, een speeltje, een opgewonden klap of gewoon het openen van uw armen zijn. Begint te lopen en vervolgens stoppen kan ook werken, zoals honden zal natuurlijk beginnen te jagen.
 3. 3
  Wanneer uw hond begint te bewegen naar u toe, geef het commando KOM en herhalen totdat ze u bereiken.
 4. 4
  Als ze je bereiken, belonen met ofwel een traktatie of een stuk speelgoed en een "goede hond".
 5. 5
  Geef een release commando, en loop weg.

Zitten

 1. 1
  Dit is een eenvoudige methode om uw hond te krijgen in de zit positie. Nadat u zeker bent van uw hond weet wat sit is, te integreren in het dagelijks leven.
 2. 2
  Wat te eten traktaties of een speeltje.
 3. 3
  Bel uw hond aan u.
 4. 4
  Als ze naar je, vertel hen te luisteren, en houdt het speelgoed of te behandelen in het licht.
 5. 5
  Dit kan worden bereikt door het bewegen van het object de hond zoals (behandelen of speelgoed), vanaf de voorzijde van de neus naar boven honden weg. Ze moeten natuurlijk zitten. Zo niet, probeer dan klopte of zachtjes op de achterkant van hun rug.
 6. 6
  Als je hond begint te zitten, zeggen zitten, en herhaal onbeperkt aantal keren.
 7. 7
  Beloon uw hond met de te behandelen, of geef ze het speelgoed om mee te spelen.
 8. 8
  Geef het commando release, en loop weg.

Gaan liggen

 1. 1
  Een eenvoudige methode, net als de sit-methode, om uw hond te krijgen om te gaan en te blijven in de liggende positie. Nadat u bent zeker van uw hond weet wat het commando gaan liggen is, te integreren in het algemene oefeningen.
 2. 2
  Wat te eten traktaties of een speeltje.
 3. 3
  Bel je hond aan u.
 4. 4
  Als ze naar je, vertel hen te luisteren, en houdt het speelgoed of te behandelen in het licht.
 5. 5
  Gebruik het behandelen of speelgoed, om uw hond te gaan liggen. Dit kan worden bereikt door het speeltje or treat op de grond voor de hond. Hun hoofd moet volgen, en hun lichaam moeten kort daarna volgen.
 6. 6
  Wanneer ze beginnen te gaan liggen, geef het commando, en herhaal dit een aantal keren, het bijhouden van de behandeling op de grond op het eerste. Als je het verplaatsen en de hond beweegt met het, breng het terug naar beneden.
 7. 7
  Beloon de hond met de te behandelen, of geef ze het speelgoed om mee te spelen.
 8. 8
  Geef het commando vrijlating en loop weg.

Staan

 1. 1
  Een soortgelijke methode aangepast aan uw hond te krijgen om staande te blijven en niet bewegen. Wanneer uw hond het heeft geleerd, te integreren in het algemene oefeningen.
 2. 2
  Krijg wat lekker eten traktaties of een speeltje.
 3. 3
  Bel je hond aan u.
 4. 4
  Als ze voor u, vertel hen te luisteren, en houdt het speelgoed of te behandelen voor hun gezicht, op hun neus hoogte (als ze zitten, probeer het opnieuw, maar met het behandelen of speelgoed iets lager).
 5. 5
  Geef het commando STAND of staan ​​en herhaal, het bijhouden van de behandeling nog steeds voor hun neus. Als uw hond probeert te eten of te verwijderen, sluit je hand en mondeling object (je kon schreeuwen "Nee!" Stevig.) Opnieuw opent uw hand, als ze stoppen.
 6. 6
  Beloon de hond met de te behandelen, of geef ze het speelgoed om mee te spelen.
 7. 7
  Geef het commando release, en loop weg.

Tips

 • Realiseer je dat je puppy ongevallen zal hebben. Niet overreageren * Laat uw hond om u te bijten, zelfs speels. Dit zet een slecht precedent en het zal moeilijk zijn voor u om ze te breken van deze gewoonte.
 • Vergeet niet dat honden niet communiceren op dezelfde manier mensen dat doen. Het is aan jou om hun "taal" niet andersom leren.
 • Wanneer uw hond gesproken commando onder de knie heeft, overweeg dan het toevoegen handsignalen om de opdracht in je training ook. Op die manier als ze je niet kunnen horen, maar zij kunnen jou zien, dan kunt u altijd de controle over uw hond te houden.
 • Als uw hond ongehoorzaam is, een andere goede manier om ze te berispen is om ze te isoleren van de rest van de "pack". Leg ze in hun krat of kennel en negeer ze. Isolatie van het pakket is hondentaal voor "je hebt slecht geweest en we niet leuk vinden". Uw hond zal begrijpen. Ze kunnen zelfs janken en huilen, maar je hebt om het te negeren. Beschouw het als een "time out" voor uw hond.
 • Wees consistent. Zorg ervoor dat het commando en handgebaar gebruik is elke keer hetzelfde. 10-15 minuten per dag elke dag is alles wat nodig is.
 • Berisping uw hond op dezelfde manier die "mama hond" zou doen. Als ze janken of blaffen als je niet wilt dat ze, gebruik je hand over hun snuit en hun mond dicht. Dan krijgen dicht bij hun gezicht en in een zeer lage stem (als een grom) zeggen: "Nee", lang en laag, zodat het klinkt bijna als een grom. Mama honden zullen dit doen met hun mond op de pups snuit te laten weten dat ze niet worden gedragen. Honden begrijpen dit. Schreeuwen "nee" en wees naar hen betekent niets voor een hond. Je kan net zo goed zeggen "blah blah blah". Zodra ze de lage identificeren, grommen "nee" als negatief, kunt u deze gebruiken om hen te berispen.
 • Bij gebruik van handsignalen, zorg ervoor dat ze zijn uniek en verschillend voor de hond om te zien en te differentiëren
 • Laat uw hond "lean" op je ofwel als je opstaat of gaat zitten. Dit is niet een teken dat ze je graag. Dit is een teken van dominantie. U bent de leider. Duw ze uit als ze dit doen.
 • Laat uw hond iets ergs te vaak doen, want ze zullen krijgen in een slechte gewoonte.
 • Bij het gebruik van gesproken opdrachten, gebruik dan een vaste stem. Je bedoelt voor deze hond te gaan zitten, zo te zeggen met betekenis. Pleiten niet of fluisteren, de hond zal denken dat je bent te verlegen om te spreken en hij zal denken dat hij is de dominante, niet jij. Ook, niet schreeuwen, de hond zal denken dat je boos bent en word langzamerhand bang.

Waarschuwingen

 • Trainen van honden vereist een grote hoeveelheid geduld, en kan zeer frustrerend zijn als je niet de juiste keuze te maken voor uw vaardigheidsniveau en lifestyle. Als je merkt dat je een slechte keuze hebben gemaakt, vindt een nieuw thuis voor de hond zo snel mogelijk. Bel uw plaatselijke reddings organisatie of dierenarts. Wacht niet tot u en de hond hebben geleden Als je gewoon niet het geduld hebben, vervolgens verfijn uw training vaardigheden en technieken, of huur een professional om uw hond te trainen.
 • Opruimen na uw hond als ze zich ontlasten op iemand anders eigendom of in een openbare plaats. Door dit te doen zal ervoor zorgen dat anderen genieten van uw hond zo veel als jij.
 • Het hebben van een hond vereist bijna evenveel verantwoordelijkheid als een kind. Als je nog niet klaar voor, niet een krijgen.
 • Voer niet uw hond junk food. Vasthouden aan voedsel speciaal voor honden. Tafelresten zijn goed als ze zijn gezond eten en als je hoeveelheid hondenvoer verminderen u hen te voeden. Droge hond brokken is beter dan nat voer. Het houdt hun tanden schoon en hun adem meer draaglijk. U kunt nat voer gebruiken als traktatie of meng het met het droge in kleine hoeveelheden.
 • Wees niet wreed om uw hond of raak ze. Als u uw hond slaan uit frustratie, zal het alleen leren om je angst.
 • Regelmatige lichaamsbeweging voor uw hond zal ze voorkomen dat destructieve in uw huis. Honden vervelen. Als ze zich vervelen, ze manieren om "entertainen" zichzelf te vinden. Dat kan onder meer kauwen van uw favoriete schoenen (ja, het is mij overkomen... meerdere malen) of meubels te vernietigen of te blaffen onophoudelijk. Vermijd dit probleem door ze voor regelmatige wandelingen (twee keer per dag is het beste). En het is goed voor je ook!
 • Gebruik een halsband en riem die geschikt is voor uw hond grootte is. Te los of te strak kragen kan letsel veroorzaken.
 • Schreeuw niet tegen UW HOND!
 • Beloon je hond vaak.
 • Houd regelmatige bezoeken aan de dierenarts, blijf op de hoogte van schoten, actueel houden op uw stad of licentie-eisen stad en uw huisdier gesteriliseerd of gecastreerd zodra ze oud genoeg zijn.
 • Gehoorzaamheid opleiding is echt niet voor de hond... het is voor JOU. Deze training leert u hoe te communiceren wat je wilt dat je hond te doen op een manier die hij begrijpt. Als u uw hond te sturen naar iemand anders om hen te trainen, leren ze om te werken met die persoon, niet jij. Neem de tijd om te leren hoe u uw hond te trainen, niet de verantwoordelijkheid niet uit te geven aan iemand anders.