Wki

Hoe maak je een hond te hernoemen

Of u nu een zwerfhond heb aangenomen of je hebt besloten de naam van uw hond gewoon niet meer passen bij hem of haar, moet u uw hond te hernoemen. Zelfs als je nog nooit gelukt om een ​​hond te trainen om zo veel als zitten, zal dit artikel uitleggen hoe je snel en gemakkelijk veranderen naam van uw hond.

Stappen

Hoe maak je een hond te hernoemen. Worden gerustgesteld dat het veranderen van de naam van uw hond is prima.
Hoe maak je een hond te hernoemen. Worden gerustgesteld dat het veranderen van de naam van uw hond is prima.
 1. 1
  Worden gerustgesteld dat het veranderen van de naam van uw hond is prima. Terwijl uw hond waarschijnlijk zal worden verward in het begin, snel honden nieuwe namen te leren. Daarnaast hebben veel experts raden het wijzigen van de naam van een mishandeld of eventueel misbruikte hond, als een hond die zo'n trauma heeft meegemaakt zou zijn gegroeid tot zijn of haar naam associëren met straf en schade. Vergeet niet dat er is geen reden om zich schuldig te voelen over het hernoemen van een hond, zo lang als de vorige eigenaar niet specifiek verzoek dat de naam niet worden veranderd.
 2. 2
  Kies een naam. Natuurlijk, voordat u begint met trainen van je hond met zijn of haar nieuwe naam zul je moeten beslissen over een. Voor advies, lees hoe u uw nieuwe pup of hond te noemen. Wees voorzichtig met het gebruik van "tijdelijke" bijnamen tot u een goede naam te kiezen, zoals u al snel in de gewoonte van het roepen van uw hond kan vallen die bijnaam, die zorgt ervoor hernoemen hem of haar moeilijker.
  • Voordat u probeert om training te beginnen, zorg ervoor dat iedereen het eens over de naam (en kent de naam wordt gewijzigd). Het kan erg verwarrend voor een hond als hij wordt meerdere namen genoemd!
  • Als je weet wat de vorige naam van de hond was, overweeg dan het kiezen van een naam vergelijkbaar met de originele naam om uw hond te leren zijn of haar nieuwe naam. Zo kunnen de namen rijm of beginnen hetzelfde geluid.
 3. 3
  Breek de traktaties. Op dezelfde wijze als bij het ​​trainen van het commando "kom", uw hond moet leren om zijn of haar nieuwe naam associëren met traktaties en aandacht! Geef iedereen in het huishouden een paar lekkernijen in hun zakken te houden, en hen vragen om af en toe roepen nieuwe naam van de hond en geef hem of haar een traktatie.
  • Je moet nooit gebruik de naam van de hond in een verbitterd of boos stem: uw hond moet leren om zijn of haar nieuwe naam associëren met traktaties en aandacht, niet straffen en ongeluk. Zorg ervoor dat elk lid van het huishouden weet dit.
 4. 4
  Scatter trainingen gedurende de dag. Omdat honden hebben een korte aandachtsspanne en zijn snel verveeld, niet proberen om uw hond zijn of haar nieuwe naam in een uur durende sessie leren. In plaats daarvan, scatter vijf minuten trainingen gedurende de dag. Het hele gezin en de hond moet gaan in een kamer of het erf en de praktijk het aanroepen van de hond met de nieuwe naam (en geef de hond een traktatie en veel aandacht!). Uw hond zal snel leren dat zijn of haar nieuwe naam betekent (s) moet hij zich richten op de beller.
 5. 5
  Laat je niet verleiden om oude naam van de hond te gebruiken! Zelfs als je gewoon wilt uw hond te letten, of je blijft laten oude naam van de hond slip uit, met behulp van oude naam van de hond zal alleen maar verwarren hem of haar. Als je nog steeds in contact met de hond oude eigenaar (bijvoorbeeld als u kregen de hond door een familielid), vraag hen dan om nieuwe naam van de hond te gebruiken wanneer om hem of haar.
 6. 6
  Persistent. Hoewel het misschien uw hond een tijdje duren om zijn of haar nieuwe naam (vooral als hij of zij is niet bepaald de helderste bol in de doos), leren als je de naam vaak gebruiken en helpt uw ​​hond associëren de naam met traktaties en aandacht, uw hond zal binnenkort racen over het park aan de oproep van zijn of haar nieuwe naam!

Dingen die je nodig hebt

 • Behandelt