Wki

Hoe maak je een herbruikbare koffiefilter maken

Hier is een eenvoudige manier om je dagelijkse afvalstroom te beperken: gebruik herbruikbare koffiefilters! U kunt ook gebruik maken filterless systemen, permanente herbruikbare filters, of een, maar sommige mensen verkiezen de smaak van koffie, dat is gefilterd. Het grote nieuws... je kunt een in minder dan 10 minuten te maken met minimale naai ervaring (en te redden wat bomen terwijl je toch bezig bent)!

Stappen

Hoe maak je een herbruikbare koffiefilter maken. Gebruik een papieren filter als een patroon.
Hoe maak je een herbruikbare koffiefilter maken. Gebruik een papieren filter als een patroon.
 1. 1
  Gebruik een papieren filter als een patroon. Plaats een rand langs een opgevouwen stuk voorgewassen natuurlijke 100% katoen (vermijd gebleekt of geverfd materiaal). Voeg een extra 1 "aan de bovenkant als je een afgewerkte rand.
  • U zal de wind met zoiets als het uitgevouwen.
 2. 2
  Naai een zoom langs de bovenrand van de open structuur (indien gewenst). Het werkt prima zonder een, maar ziet er meer afgewerkt op deze manier.
 3. 3
  Vouw uw filter in de helft weer op de vouwlijn. Leg de goede kanten op elkaar als je een zoom hebt gedaan. Als er geen zoom, maakt het niet uit welke kant uit. Naai langs de twee open rand naden.
 4. 4
  Nu heb je een nieuwe 100% herbruikbare koffiefilter! Deze koffie filter wordt voorkomen dat gronden (en de troebelheid) in je koffie, zal het een heerlijke smaak, en is gemakkelijk uit te spoelen. Het blijft steken in het koffiezetapparaat en je zal geen afval na de gronden hebben. Indien u graag een nog meer afgewerkte look, zou je naad binding naar de top toe te voegen.
 5. 5
  Gebruik de afgewerkte kant IN zodat het koffiedik niet vast komen te zitten in de naad. Hier is men na gebruik van een enkele week (let op de niet-afgewerkte rand nog steeds werkt prima, alleen niet zo mooi!). Gewoon uitspoelen, en lag te drogen. Het droogt zeer snel en is klaar om de volgende dag weer te gebruiken, maar met twee is waarschijnlijk beter, zodat je ze kunt draaien. Sinds de katoen, kunt u ook de wasmachine wassen en drogen als je wilt.

Tips

 • Gebruik een natuurlijke, ongebleekt stof om chemicaliën die worden overgebracht naar uw koffie te vermijden.
 • U kunt ervoor kiezen om machine wassen en drogen van uw filter, gebruik gewoon een natuurlijke wasmiddel aan agressieve chemicaliën nog op uw filter en het maken van het in uw koffie te vermijden! (Ook als u een geurende wasmiddel, dat de smaak van uw koffie van invloed kunnen gebruiken)
 • Kijk ook uit voor droger vellen en wasverzachters, ze kunnen chemische producten toe te voegen aan uw filter, dus je filter niet bloot aan hen.
 • Pre-wash uw stof om iets achtergelaten door het productieproces te verwijderen, en om pre-krimpen.
 • uw koffiedik voor een echt verspilling gratis pot koffie
 • Mand vormige filters zijn nog eenvoudiger, maar een cirkel van mousseline uitgesneden zo groot als uw papieren filter vernield plat! De plooien gebeuren natuurlijk als je het lag in het koffiezetapparaat, of u kunt naaien in driehoekige pijltjes om permanent te maken opstaan.
 • Deze tutorial is voor de kegelvormige filters, niet de mand gevormde degenen.