Wki

Hoe maak je een grapefruit knippen

Grapefruit huid is de meest bittere gedeelte. De ingeblikte schijfjes zijn zonder vel, maar hebben een aantal voedingsstoffen verloren. Deze methode laat in een beetje huid, maar heeft de neiging om het weg te houden van je tong, waardoor het fruit hapjes smakelijker en meer vezels. (Voor het maken van een grapefruit half eten, zie hier in plaats: Eat-a-Grapefruit)

Stappen

Hoe maak je een grapefruit knippen. Bescherm de teller met een groot bord of snijplank.
Hoe maak je een grapefruit knippen. Bescherm de teller met een groot bord of snijplank.
 1. 1
  Bescherm de teller met een groot bord of snijplank. Draai de vrucht op zijn kant. Snijd uit de top.
 2. 2
  Draai het fruit en snijd de bodem.
 3. 3
  Houd de vrucht onderste ondersteboven. Gebruik dit als een ondersteuning van de vrucht af te houden van de plaat.
 4. 4
  Gebruik een gebogen snede, slice uit een gedeelte van de schil. Dan kunt u ofwel
   1. Draai de grapefruit 1/8 van een bocht en zag uit een ander segment.
   2. Herhaal dit totdat je helemaal rond bent gegaan.
  • 5
   of
    1. Draai de grapefruit 1/4 van een draai
    2. Afzagen een ander segment. Verwijder de vier zijden van de korst op deze manier.
    3. Verwijder de resterende stukken ertussen.
   • 6
    Met behulp van licht gebogen bezuinigingen, afhakken hapklare brokken. Leren om de "kern"-gebied en de regio waar er misschien zaden te voorkomen. Deze foto is een zijaanzicht, met een voorgestelde volgorde van bezuinigingen:
   • 7
    Afgewerkt.

Tips

 • De bovenkant van de vrucht heeft een kleine bruine kern van de stam, maar de bodem heeft gewoon een inkeping. Nadat de uiteinden zijn afgesneden, de bodem heeft een gat of zachte witachtige plek waar je een vinger prikken in. Dit zal u laten het makkelijker te houden!
 • Vaststelling van grapefruit voor bedrijf? Een vrucht levert doorgaans twee kleine porties. Garneer met marasquinkersen.
 • Voor een iets andere smaak, probeer het toevoegen van drie of vier druppels vanille-extract.
 • Proef een klein stukje om te zien of het zuur. Als het is, voeg een beetje suiker, of voeg een klein beetje zout, ook.
 • Typisch, de boven-en onderkant zijn de meest zure onderdelen, terwijl de "evenaar" is de zoetste.
 • Geen behoefte om het sap en vruchtvlees in de schil verspillen. Hier krijg je een grote mok of kom met hoge rand. Met behulp van uw vingers, wrijf de roze delen om het sap eruit drukken van de schillen. Knijp de 'cores' droog, ook. Drink het sap op als je wilt, of voeg deze in met de stukjes fruit.
 • Grapefruit schillen zijn een groot ingrediënt in anti-mot potpourri. Niet gooien 'em out - Schud ze in een zakje met 1 theel. kaneelpoeder en 1/2 theelepel. Fruit Vers voor de waarde van korst elke vrucht's. Droog ze in een bakblik in de oven op lage (rond 170F/77c graden). 4 uur moet het doen, als ze nog zacht zij zal de lucht-drogen prima. Laat ze drogen gedurende minstens 48 uur. Voeg royale hoeveelheden van anijs sterren, hele kaneelstokjes en kruidnagels. Zet een kop in een zip-afdichting tas en steken twee dozijn gaten overal in de zak om de lekkere geur uit te laten.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen moeten grapefruit om medische redenen te vermijden. Het heeft geen effect op de meeste mensen, maar grapefruit en grapefruitsap kunnen mogelijk kunnen interfereren met bepaalde medicijnen. Als u vragen hebt, neem dan, vraag dan uw MD
 • Grapefruit beïnvloedt ook de bekleding van het spijsverteringskanaal, mogelijk maakt opname van voedingsstoffen en bepaalde geneesmiddelen sterker door het blokkeren van bepaalde enzymen. (Het idee dat dit als gevolg van grote hoeveelheden vitamine C is blijkbaar een mythe.)
 • Volgens de Mayo Clinic, hebben de volgende potentieel ernstige interacties bekend (zie link):