Wki

Hoe maak je een goede getuige zijn

Als een bruidegom kiest u voor de beste man op zijn bruiloft, het is volkomen normaal om een ​​beetje trots op jezelf te voelen. Het is ook normaal om een ​​ijzingwekkende angst kruipen over je als je je realiseert wat je hebt begaan te voelen. Eigenlijk heb je het makkelijk. Toen de Duitse Goten begon de beste man traditie van bijna 2000 jaar geleden, de beste man moest vechten tegen de bruid boze familieleden toen de bruidegom haar ontvoerd. Alles wat je hebt te doen is een feest, een toast, en zorg ervoor dat de bruiloft op rolletjes loopt.

Stappen

Hoe maak je een goede getuige zijn. Fungeren als persoonlijke assistent van de bruidegom en de adviseur voor de bruiloft planning en afspraken.
Hoe maak je een goede getuige zijn. Fungeren als persoonlijke assistent van de bruidegom en de adviseur voor de bruiloft planning en afspraken.
 1. 1
  Fungeren als persoonlijke assistent van de bruidegom en de adviseur voor de bruiloft planning en afspraken. Gelukkig kunt u vrij veel weg te blijven van het huwelijk planning, maar je moet bieden om de bruidegom te helpen met alles wat hij nodig zou kunnen hebben, vooral als je in de buurt wonen. Je zal waarschijnlijk nodig hebt om te meten voor uw smoking ruim van tevoren.
 2. 2
  Vraag de bruidegom of hij zou graag een vrijgezellenfeest. Zo ja, geweldig. (Indien niet, zie stap 3.) De partij is de eerste van uw verantwoordelijkheden. Het is algemeen voor de bruiloft hield een paar dagen of een week, maar de coördinatie met de bruidegom te achterhalen van de beste tijd. De beste man is meestal verantwoordelijk voor alle plannen, hoewel sommige taken kunnen worden gedelegeerd aan de bruidsjonkers die ook moet helpen betalen. De partij kon variëren van een barbecue naar Vegas losbandigheid. De plannen zijn meestal verborgen (op zijn minst enigszins) van de bruidegom, dus nadenken over wat hij zou willen, als een gids. Maar, start het regelen en het uitnodigen ASAP.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de bruidsjonkers zijn klaar voor de bruiloft. Zorg ervoor dat iedereen heeft zijn smoking en dat ze hebben allemaal geprobeerd hen op. Korte hen over hoe inluiden gasten op de bruiloft en over waar en hoe ze zijn tijdens de ceremonie te staan.
 4. 4
  Helpen de bruidegom op de trouwdag. Op de grote dag, moet je klaar zijn om de bruidegom te voorzien van alle morele steun die hij nodig heeft. U moet ook ervoor zorgen dat hij ziet er scherp, door rechttrekken zijn vlinderdasje of ervoor te zorgen zijn manchetknopen zijn op rechts, bijvoorbeeld. Het belangrijkste is, moet een beste man, zorg ervoor dat de bruidegom krijgt om de bruiloft op tijd. Daarnaast zijn er enkele andere kleine, maar zeer belangrijke taken je meestal nodig hebt om te zorgen voor:
  • Hier krijg je een cheque, meestal van de bruidegom, om te geven aan de officiant na de ceremonie. U kan ook nodig zijn om de controles te geven (nogmaals, niet je eigen) om de DJ of de fotograaf.
  • Zorg ervoor dat de bruidegom brengt het huwelijk licentie om de ceremonie. In de meeste jurisdicties, zal de officiant moeten het huwelijk certificaat te ondertekenen na de ceremonie om wettelijk te trouwen met de bruid en bruidegom. Je zal waarschijnlijk worden belast met het bedrijf op dit document, en je moet ook aanbieden om het te melden als een getuige na de ceremonie.
  • Zorg ervoor dat u de ring (en). Op trouwdag, bent u de beheerder van de bruid de ring en vaak ring van de bruidegom, als goed. Zorg ervoor dat je de ringen met u bij de ceremonie. Neem alle voorzorgsmaatregelen niet om ze te verliezen.
  • Zorg ervoor dat alles in orde is. Uitvoeren van alle last minute taken die nodig zijn om de trouwlocatie, de families, of de gasten klaar voor de ceremonie krijgen. Aanbieden om te helpen op welke manier je kunt. Houd een oogje op mogelijke rampen, en snel handelen om ze te verhelpen. De moeder van de bruid zal meestal ook in staat zijn om te denken van een paar dingen voor je te doen.
 5. 5
  Staan naast de bruidegom bij het ​​altaar en het vasthouden van de bruid de ring (en eventueel ring van de bruidegom) totdat de geloften worden uitgewisseld. Doorgaans zult u de hofdame escorteren door het gangpad en dan wachten op de bruidegom en, tot slot, de bruid. Afhankelijk van de ceremonie, moet u daar staan ​​voor een tijdje. Zien er scherp en waardig, rechtop staan, hoeft er geen gezichten te maken, en niet shuffle over.
 6. 6
  Presenteer de ring (en) op het juiste moment. Als je houdt alleen de ring van de bruidegom, zal u in het algemeen geeft het aan hem direct. Als je houdt beide ringen, zult u waarschijnlijk hen te geven aan de officiant of om de bruid en bruidegom apart. Maak je geen zorgen over de timing, omdat dit zal worden behandeld in de repetitieruimte. Heeft zorgen over het maken ervoor dat u de ring (en), en vermijd rommelen om het / hen te vinden.
 7. 7
  Maak kennis met de receptie vroeg om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Als een last-minute arrangementen zijn vereist, moet u voor hen zorgen. Begroeten de gasten als ze aankomen en zorg ervoor dat ze klaar zijn voor de bruid en de statige entree bruidegom.
 8. 8
  Stellen de eerste toast bij de receptie. Voor de meeste mensen, dit is de meest angstaanjagende deel van het zijn een beste man. Het zal een stuk soepeler gaan als u uw toast te bereiden op voorhand. Het is ook een goed idee om wat aantekeningen bij je te dragen, zelfs als u uw toast hebt opgeslagen. Je wilt niet de toast woord-voor-woord lezen, maar je wilt ook niet om iets belangrijks vergeten. Kijk goed en spreek luid genoeg voor iedereen om u te horen.
 9. 9
  Dansen en zijn charmante gedurende de receptie. Misschien op eerdere bruiloften je hebt uitzinnig dronken een uur in de receptie. Deze keer niet. Wanneer het dansen begint, moet je meestal proberen te dansen met de bruid's moeder, de bruid, de meid van eer, en de bruid andere aanwezigen indien mogelijk. Wees alert op de behoeften van de bruid en bruidegom, en hen te helpen op elke mogelijke manier om ervoor te zorgen dat ze kunnen optimaal genieten van de receptie.
 10. 10
  Versier de vluchtauto. Op een bepaald moment tijdens de receptie, sluipen naar de auto of limousine waarin de bruid en bruidegom zullen verlaten en versier het, meestal met de bruidsjonkers. U kunt een aantal blikjes op de bumper binden en schrijf net getrouwd op de rug venster, of u kunt meer creatief. Dit is een goed moment om eindelijk ontspannen en spelen een onschuldige grap op het nieuwe echtpaar.
 11. 11
  Terug de smokings. Als de smokings worden verhuurd, u absoluut nodig om ervoor te zorgen dat ze op tijd terug. Als de bruidegom bezit zijn smoking, moet u het te droog gereinigd.
 12. 12
  Stuur het echtpaar weg op hun huwelijksreis. Maak reisarrangementen naar de jonggehuwden naar de luchthaven voor hun huwelijksreis, of rijden ze zelf.
 13. 13
  Dit zijn allemaal goede punten, maar ik moet zeggen dat het geven memorabele getuigetoespraken maakt men een grote beste man maakt niet uit hoe onaangenaam dat verantwoordelijk zou kunnen zijn. Hier zijn getest tips om u te helpen dat ook te doen
 14. 14
  Verander uw meningen over spreken in het openbaar, omdat ze invloed hebben op uw keuze van woorden

Tips

 • Geef je bruidegom tijd om te ontspannen. Soms heb je een bazige bruidsmeisje proberen baas de bruidegom rond op de bruiloft. Niet-confronterende, maar maken haar gaan door je heen.
 • Wees een goede vriend - zorg ervoor dat de bruidegom geniet van de dag en zichzelf niet in verlegenheid brengen. Dat omvat niet hem te laten drinken zoveel hij zal worden opgehangen-over voor de bruiloft! Maar als hij behoefte heeft aan een beetje drankje voor de ceremonie of bij de receptie, het is jouw taak om een ​​voor hem te krijgen. Krijg wat voor de bruidsjonkers, terwijl je toch bezig bent.
 • Houd nuttige dingen in je zakken - vul de bruidegom nodig. Dit kan een horloge, zakmes, kam, pepermuntjes, kauwgom, genoeg verandering voor een hapje, extra rechte pennen, en een pen (in je jaszak) omvatten. Gebruik Kleenex aan het geratel van kleingeld te verminderen. U kunt ook vinden dat het hebben van een klein spiekbriefje met belangrijke informatie over het nuttig is. Omvatten zaken als leden van het huwelijksfeest, ouders en andere familieleden van de bruid en bruidegom, orde van de bruidsjonkers en bruidsmeisjes op de bruiloft processie en een schema van de gebeurtenissen.
 • Overdrijf niet of te veel praten.
 • Weet de bruidegom niet vragen: "Weet je het zeker? ' OK, vraag eens. Maar dat is het.
 • Als er een ring aan toonder zal zijn, ervoor zorgen dat hij begrijpt wat hij hoort te doen. Het is meestal een goed idee voor u om de werkelijke trouwringen te houden, zodat het kind ze niet verliest of maak een scène.
 • Geniet van jezelf. Je zult waarschijnlijk een hoop werk te doen, maar er zal ook veel tijd voor plezier, vooral bij de receptie. Zodra u ervoor zorgen dat alles is gegaan zonder problemen - OK, een kink in de kabel (ing) - u kunt ontspannen en feest.
 • Probeer om proactief te zijn. Jongens hebben soms een harde tijd vraagt ​​jongens voor hulp, maar als je attent en enthousiast om te helpen bent, zult u in staat om te zorgen voor de meeste dingen zonder zelfs gevraagd. Het is uw verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor kleine problemen die opduiken, en het is de andere bruidsjonkers verantwoordelijkheid om u te helpen. Bijvoorbeeld, als er niemand beschikbaar om de taart aan te snijden, werven een paar van uw bruidsjonkers om het werk te doen.

Waarschuwingen

 • Bij het geven van de toast, niet in verlegenheid brengen de bruid of maak gekke onthullingen over de bruidegom. Sex verhalen en drinken / drugs verhalen recht uit. Vertellen niet het verhaal over hoe hij kotste over de prostituee. Vertel het verhaal over hoe hij viel over zijn fiets proberen te springen uit de stappen, of hoe hij studeerde de hele nacht voor een finale die niet was voor nog eens twee dagen.
 • Kijk uit voor bazige vrouwen / mannen - een goede vleugel-man, en proberen om dingen licht en leuk te houden. Vergeet niet, het is te zijn dag.