Wki

Hoe maak je een gietijzeren bad verwijderen

Gietijzeren badkuipen kan meer dan £ 300 wegen. Zelfs als je vijf vrienden die zijn Olympische gewichtheffers, met slechts een uit je huis is een zeer, zeer slecht idee die doorgaans leidt tot schade aan u of uw huis (of beide). Hier is een veel eenvoudiger manier om het beest te veroveren - met behoud van uw doe-het-zelf huiseigenaar reputatie.

Stappen

Hoe maak je een gietijzeren bad verwijderen. Ontkoppel zo veel van het sanitair als je kunt.
Hoe maak je een gietijzeren bad verwijderen. Ontkoppel zo veel van het sanitair als je kunt.
 1. 1
  Ontkoppel zo veel van het sanitair als je kunt. Verwijder kranen, trimmen, enzovoort. In sommige huizen, is er geen gemakkelijke manier om de afvoer onder het bad los. Dat is oke, volg gewoon de rest van de instructies in orde.
 2. 2
  Spullen een doek in de afvoer opening naar buiten te houden puin.
 3. 3
  Bedek het bad met een oude natte deken om vliegende chips van gietijzer en porselein te voorkomen, neem dan een voorhamer en raakte de zijkant van het bad met al uw macht, ongeveer 2/3 van de weg naar beneden vanaf het uiteinde met de afvoer. Uw doel is om buste uit een grote homp tub. Gietijzer is bros en breken het is makkelijker dan je zou verwachten. Toch duurt het een sterk persoon en een grote hamer.
 4. 4
  Zodra u de eerste hunk uit, opnieuw breken de kant, dichter bij de afvoer, dus je kunt krijgen toegang tot de afvoer aansluiting onder het bad. Maak de drain.
 5. 5
  Keep swinging! Breken in drie of vier goede stukjes maakt verwijdering mogelijk.

Tips

 • Gebruik een £ 16. voorhamer, een zware slee zal het werk best doen.
 • Als u het vervangen van deze gietijzeren bad met een nieuwe gietijzeren bad, niet Uncrate totdat je het in de kamer. Ze zijn veel gemakkelijker te dragen (en moeilijker om beschadiging) in de kist.
 • Als je Tom Sawyer hebt gelezen, zou u willen proberen en vertel je vrienden hoe cool het is om een ​​gietijzeren bad met een voorhamer pond. Maak weddenschappen over wie heeft de minste schommels.
 • Wees bewust van de muren achter het bad - het bad zal bewegen wanneer je het te raken en kunnen ze scheuren (zie multiplex tip hieronder).
 • Bedek de plek waar je staat op het punt te raken met een oude natte handdoek. Het porselein is op het punt om splinter in duizend vliegende messen. De handdoek helpt houden ze in toom, een natte handdoek vastklampt aan het bad beter dan een droge.
 • Kijk om je heen. Als er iets in de kamer die u niet wilt raken met een voorhamer, verwijderen of bedekken met dikke multiplex. Mokers hebben soms een eigen geest.

Waarschuwingen

 • Draag een lange broek, lange mouwen en werkhandschoenen. Vliegen porselein messen doen een nummer op de blote huid.
 • Oogbescherming is een must. Gehoorbescherming is te NOODZAKELIJK.