Wki

Hoe maak je een gezonde zwangerschap hebben

Gezond door uw zwangerschap is uiterst belangrijk, omdat het gezond blijven niet alleen verbetert uw kwaliteit van leven, maar ook uw baby.

Stappen

Hoe maak je een gezonde zwangerschap hebben. Kijken hoeveel je eet.
Hoe maak je een gezonde zwangerschap hebben. Kijken hoeveel je eet.
 1. 1
  Kijken hoeveel je eet. De baby zal alle voedingsstoffen die het nodig heeft van wat u inch Veel vrouwen tijdens de zwangerschap voelen verlangen naar een bepaald soort voedsel te nemen. Deze verlangens zijn volkomen normaal, net zo lang als je niet eet een soort voedsel in overmaat. Het is belangrijk om een ​​verscheidenheid van voedsel in gezonde hoeveelheden eten, zodat de baby wordt blootgesteld aan een spectrum van belangrijke voedingsstoffen die ontwikkeling. Het eten van te veel, echter, is een zekere methode van het maken van zowel u als uw baby ziek. Je hoeft niet te gorge jezelf - gewoon eten als je honger hebt.
 2. 2
  Let op uw vitamine inname. Wanneer u de arts te bezoeken je zal praten over prenatals, en de arts kan u een aantal ook voorschrijven. Je moet ze elke dag voor u en uw baby om gezond te blijven en goed te ontwikkelen. Vooral als je op een beperkend dieet, het nemen van prenatale vitamines kan de toegang van uw baby op stoffen die een gezonde ontwikkeling te bevorderen verhogen. In het bijzonder, kan vitamine D helpt uw ​​kind gezond te laten groeien, en kan het risico op het ontwikkelen van type 1 diabetes van uw kind te verminderen.
 3. 3
  Focus op ontspannen en genieten van uw zwangerschap tot het uiterste mate van het mogelijke. Het vermijden van stress, zelfs als je werkt terwijl je zwanger bent, zal u helpen uw geluk te maximaliseren in deze tijd. Gestresste moeders kan een moeilijke tijd uiteindelijk het produceren van moedermelk, het eten van de juiste voedingsmiddelen om de ontwikkeling van hun kind te helpen, en het voorbereiden van een geschikte omgeving voor hun kind om op te groeien.
 4. 4
  Drink veel melk aan uw vitamine D ook, is het nuttig voor je tanden en botten en voor de baby. 1000 mg is ongeveer gelijk calcium zul je iedere dag nodig hebt. Bronnen van vitamine D naast melk bevatten zuivelproducten zoals yoghurt en kaas, blootstelling aan natuurlijk zonlicht, vette vis en eieren. Als u ervoor kiest om vis te gebruiken als een bron van vitamine D, wees voorzichtig om te vissen die lage kwik niveaus selecteren. Het consumeren van vis met kwik hogere niveaus kunnen een negatieve invloed hebben op uw baby's groei. Maar vissen (zee voedsel) die omega-3 vetzuren verhoogt hersenen macht en wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap.
 5. 5
  Zorg ervoor dat je foliumzuur. Foliumzuur helpt bij de ontwikkeling van de baby's rug en houdt haar neurale buizen gezond. Als een toegevoegde bonus, deze voedingsstof ook zal helpen uw nagels en haren groeien gezonder. Foliumzuur kan meestal worden gevonden in voedsel zoals spinazie, eieren, peulvruchten en lever.
 6. 6
  Probeer oefeningen ontworpen voor zwangere vrouwen om je hartslag omhoog en je spieren bezig te houden. Oefenen terwijl je zwanger bent is zeer gunstig voor uw ontwikkeling van de foetus, als het verhoogt de bloedstroom en helpt bij het reguleren van uw stofwisseling. Sommige zwangere vrouw vindt meer statische bewegingen in Yoga en Pilates gemakkelijker op hun groeiende buik, terwijl andere vrouwen geniet van lage-intensiteit runs. Ongeacht welke soort oefening routine die u kiest, moet u overleggen met uw arts voordat u begint met een regime, voor de veiligheid van u en uw baby. Hoewel het uitoefenen tijdens de zwangerschap is heel normaal en gezond, kan uw arts helpen kiezen specifieke oefeningen die zal zijn de minste kans om uw zwangerschap beïnvloeden.
 7. 7
  Omarm de gewichtstoename in verband met zwangerschap, zoals het hebben van een positief lichaamsbeeld tijdens de zwangerschap is gecorreleerd met een grotere resultaten voor zowel u en uw kind. Een positief lichaamsbeeld handhaven, vieren mijlpalen in uw groei, en overleg met een diëtiste zijn allemaal effectief stappen om u te begeleiden op je pad een beter zelfbeeld te.

Tips

 • Voor rugpijn, zitten in stoelen die rug hebben te ondersteunen. Hoe meer houding je hebt, hoe beter je rug zal voelen.
 • Eet kleine maaltijden en grote maaltijden gedurende de dag. Hoe voller je bent het kan gezond zijn voor de baby. Al die voedingsstoffen zijn goed voor de baby. Plus lege magen kan je het gevoel nog erger met misselijkheid.
 • Misselijkheid kan raken op elk moment, het hangt ook af van de persoon. Sommige vrouwen krijgen nooit ziek, maar er zijn enkele die misselijkheid gedurende de hele 9 maanden ontvangen. U kunt eten Graham crackers of zout crackers om je maag te verlichten.
 • Neem nooit prenatals of reguliere vitaminen alleen, altijd eten wanneer je ze. Het nemen van pillen op een lege maag kan leiden tot maagpijn, braken en misselijkheid.
 • Ontspan zo veel als je kunt, want het zal u helpen uw zwangerschap waarderen.

Waarschuwingen

 • Drink nooit alcohol. Drinken tijdens de zwangerschap heeft vele nadelen. Het kan uw baby te doden, want je baby te vroeg en laag geboortegewicht, wat resulteert in de baby die in het ziekenhuis voor een lange tijd voordat je de baby naar huis kan nemen. Dat kan leiden tot foetale alcoholsyndroom. Het veroorzaakt ook miskramen, geboorteafwijkingen, zoals mentale retardatie en nog veel meer slechte dingen. Dus wees lief voor je kostbare geschenk en blijf van de alcohol.
 • Nooit roken. Roken heeft hetzelfde effect, laag geboortegewicht voorbarig, miskraam. Het kan ook leiden longziekten in baby, astma en veel meer. Vergeet niet uw longen zijn je baby's longen.