Wki

Hoe maak je een gezin kalender te houden

Gezinnen van vandaag bezig zijn! Het houden van ieders schema rechtdoor een gezin kalender kan een ontmoedigende taak zijn. Zelfs met een overvloed aan online kalender tools beschikbaar, veel mensen liever een ouderwetse geschreven kalender, en met een beetje creativiteit en voorbereiding, kunt u dit in afwachting van de tsunami te zetten in niets meer dan een zacht briesje. De toegevoegde bonus is het niet aan een arm en een been kosten...

Stappen

Hoe maak je een gezin kalender te houden. Wijs aan elke persoon in de familie een specifieke "kleur".
Hoe maak je een gezin kalender te houden. Wijs aan elke persoon in de familie een specifieke "kleur".
 1. 1
  Bepaal hoe u wilt uw agenda te houden. Sommige mensen verkiezen decoratieve wand kalenders, anderen geven de voorkeur bureaukalenders, maar anderen geven de voorkeur white board kalenders. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het heeft genoeg ruimte om ten minste een ding te schrijven voor elke persoon in uw familie.
 2. 2
  Wijs aan elke persoon in de familie een specifieke "kleur". Alle afspraken, activiteiten, vergaderingen, etc. voor die persoon zal worden geschreven in die kleur.
 3. 3
  Bepaal hoe eenvoudig of complex u uw agenda wilt maken. Sommige mensen willen het simpel te houden, met alleen tijden of plaatsen. Anderen willen het meer decoratieve maken en te gebruiken stickers of magneten met betrekking tot de specifieke activiteit (bijvoorbeeld, honkballen voor honkbal praktijk of spelen, muzieknoten voor pianolessen).
 4. 4
  Kopen alle benodigdheden. De voorraden nodig zijn hieronder vermeld onder "Wat je nodig hebt". Al deze kan worden gevonden op de meeste ambachtelijke winkels, "big box" winkels (Target, Wal-Mart), kantoor aanbod winkels (Office Max, Staples), of online. U kunt uw complexiteit passen bij uw budget past (Uiteraard kunt u deze stap overslaan als je alles al hebt.)
 5. 5
  Vul uw agenda. Gebruik een kleur voor elke persoon. Vul zoveel informatie als nodig is, maar probeer niet om al te gedetailleerde krijgen. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe moeilijker het zal zijn om de verschillende items recht te houden. Dit is ook nuttig als je meerdere activiteiten op een dag... als je te veel details toe te voegen, loopt u het risico dat u "bloeden" over in aangrenzende dagen.
 6. 6
  Houd de agenda in een plek waar je het elke dag zien, zoals de koelkast, de hal, een gedeelde telecommunicatie-gebied, etc. Als u regelmatig uw e-mail eerste ding in de ochtend, kan een bureau kalender zijn de beste. Als je loopt in de keuken in eerste instantie, zou een muur kalender optimaal zijn.

Tips

 • Er zijn voor-en nadelen van elk type kalender. Wat kan werken voor een persoon kan niet werken voor een ander. Heb een test uit te voeren en bereid zijn om te veranderen naar een andere methode als de eerste lijkt niet zo goed te werken voor uw gezin.
 • Over-scheduling is een groot probleem in gezinnen. Het zien van een kalender met ieders schema geeft je een kans om te bepalen wat echt gedaan moet geven.
 • Bij gebruik van een wit bord kalender, bijwerken aan het begin van de maand elke maand.
 • Veel mensen geven de voorkeur aan houden ook een kleine zak kalender te noteren van afspraken zoals ze zijn gemaakt of houd een visitekaartje houder om benoeming kaarten te verzamelen bij doktersbezoeken.
 • Wanneer er een nieuwe afspraak wordt gemaakt, werken de kalender zo snel mogelijk. Hoe langer je wacht, hoe meer kans je hebt om te vergeten om dit te doen. Evenzo, wanneer een school kalender komt, schrijf alle dagen vrij, vroeg-ontslag, of andere belangrijke data meteen.
 • Voordat het gooien van een oude kalender, noteer alle verjaardagen of jubilea in de nieuwe.

Dingen die je nodig hebt

 • Kalender
 • Kleurentellers
 • Decoratieve stickers, magneten, enz.
 • Iets om de kalender aan de muur of een andere geschikte ondergrond