Wki

Hoe maak je een geweldig huwelijk hebben

De bruiloft is voorbij en dus is de opwinding van de planning van de bruiloft. Binnenkort wordt u de vestiging in huwelijksleven. Het hebben van het perfecte huwelijk is een mix van compromis en eerlijkheid, niet onderdanig gedrag.

Stappen

Hoe maak je een geweldig huwelijk hebben. Uitoefening van uw gevoel voor humor.
Hoe maak je een geweldig huwelijk hebben. Uitoefening van uw gevoel voor humor.
 1. 1
  Wees jezelf uit het begin van elke relatie. Als je begint de relatie door het aantrekken van de voorkant van een perfecte hybride versie van u en een soort van Stepford vrouw, wat er gebeurt wanneer de scheuren beginnen te vertonen? Wees jezelf vanaf de eerste dag, en uw echtgenoot zal hebben bewezen dat je geaccepteerd en geliefd om wie je werkelijk bent, niet wie je beweert te zijn.
 2. 2
  Uitoefening van uw gevoel voor humor. Een goede, stevige gevoel voor humor is onmisbaar voor een geweldig huwelijk. Probeer de humor te zien in moeilijke situaties, het zal u helpen zowel roll met moeilijke tijden veel beter.
 3. 3
  Vergeef, vergeef, vergeef. De drie belangrijkste woorden voor een goed huwelijk.
 4. 4
  Geven elkaar het voordeel van de twijfel. Je hebt een relatie gebaseerd op vertrouwen opgebouwd. Ga er niet vanuit dat uw echtgenoot is om dingen te doen voor het doel van irritante je - misschien is hij / zij gewoon niet beseffen wat hij / zij doet er last van hebt. Laat je partner weten over dingen die je storen, zonder de veronderstelling dat de ergste van hem of haar, en als het eenmaal in de open geef je partner de tijd om aanpassingen en correcties aan te brengen.
 5. 5
  Probeer te laten de kleine ergernissen gaan. Vraag jezelf af of er iets irritant je is echt de moeite waard vechten over. Is er iets mis, of is het gewoon anders dan de manier waarop je het zou doen? Laat verschillen om te gaan door zonder commentaar. Als er iets is echt dwars zit, praat erover in een niet-beschuldigende manier, en kijk of je het kan werken zonder ruzie.
 6. 6
  Vind manieren om verantwoordelijkheid te delen. Als u beiden werkt 80 uur per week, waarom zou de vrouw hebben nog steeds om alle koken en schoonmaken doen? Probeer een mix van taken die u beiden beter doen, bijvoorbeeld gerechten en grasmaaien, en de verantwoordelijkheid delen vinden. Vind manieren van het creëren van een routine die iedereen houdt, dat wil zeggen: "Als je de bakken nemen, ik zal ze brengen", "Je wast, ik droog", enz. Dit zal de zeurende huisvrouw syndroom te voorkomen. Vergeet niet, je zal altijd samen wonen (til de dood jullie scheidt) - redden wat voor morgen. De wereld zal niet tot een einde komen als je niet vandaag afmaken al het wasgoed.
 7. 7
  Maak tijd om samen neer eenmaal per dag en delen tijd samen. Zelfs al is het maar 10 minuten voor het slapen, praten, en delen van elkaars gezelschap.
 8. 8
  Verwacht geen perfectie. Vergeet niet, je partner is menselijk, en jij ook. Maak emissierechten voor de menselijke conditie: moe, overwerkt, overspannen, familie ziektes, persoonlijk ziekten en simpele broosheid.
 9. 9
  Doe iets leuks voor je partner tijdens een moeilijke periode. Koude schouders of constant ruzie over een omstreden onderwerp zal waarschijnlijk gewoon rijden je uit elkaar. Een attent gebaar kan een lange weg te helpen u zich dichter bij elkaar, waardoor het veel meer waarschijnlijk dat je zal werken door uw problemen. Dit werkt vooral goed als je het gevoel dat je partner niet compliment of doe leuke dingen voor je vaak niet meer. Start complimenteren hen en maken er een punt om aardig te zijn - ze zullen willen iets leuks voor u doen!
 10. 10
  Probeer elke dag iets leuks over je partner te vinden, en zeggen dat het aan hen! Of het is een compliment op zijn / haar outfit of een bedankje voor slechts nemen van de vuilnis, het altijd voelt goed om een ​​kleine boost te krijgen van de persoon die je liefde. En je zult goed doen van de het stimuleren van het gevoel.
 11. 11
  Leer van je fouten. Als je zegt "het spijt me", meen het! Dat betekent dat je niet de actie te herhalen. Verontschuldigen en vervolgens herhalen het gedrag toont je partner dat je niet dat me na al, en het tast het vertrouwen in de tijd.
 12. 12
  Houden geen geheimen, en de verschijning van een hanky panky vermijden zelfs. Transparant te zijn met je partner is belangrijk, omdat het laat je elke elkaar vertrouwen met elk detail van je leven. Als je koesteren geheimen, zullen ze uiteindelijk te weten komen en dat problemen worden wel voor je huwelijk. Het houden van dingen helder en geopend voorkomt achterdocht en jaloezie. Niet doen dingen om een ​​stijging te halen uit uw echtgenoot, en als iemand op kantoor is het raken op je en zal niet stoppen, vertel je baas erover en vragen dat een van jullie worden overgedragen. Als u een schone uitstraling en een eerlijke, open communicatie met je partner te onderhouden, wordt u vertrouwd als het echt noodzakelijk.
 13. 13
  Vergeet niet dat het huwelijk een moeren en bouten regeling. Terwijl je van plan bent uw bruiloft, kunt u vermaken sprookje noties van een leven lang en gelukkig leefden. De realiteit van het huwelijk is dat soms, het is gewoon een dagelijkse sleur - een of beide van u kunnen worden gespannen, aan de rand, verveeld, niet gelukkig met de ander, niet voel me zo warm en fuzzy. Het is niet alles over je gevoelens herhalen:. Is het niet alles over je gevoelens Het gaat over je toewijding aan elkaar.. Of je "voelen" alsof je verliefd bent, "voel" je krijgt uw behoeften voldaan, of wat dan ook, de werkelijkheid is, je hebt een eed gezworen aan elkaar. Een groot deel van de tijd, het huwelijk is niet romantisch op alle - het gaat over teamwork en de klus te klaren elke dag.
 14. 14
  Plan voor down-tijd. Je zal veel minder stress hebben te maken met als je samen te werken om een ​​budget te plannen, zich ophopen in ieder geval een kleine spaarrekening (375€ noodfonds kan wonderen verrichten), en voor te bereiden op de tijd als er iets misgaat, zal het leven veel gladder zijn.
 15. 15
  Doen alsof alles oke is. Als je met een moeilijke periode, het gevoel alsof je gewoon niet kan herinneren wat je tot hem aangetrokken in de eerste plaats, zich afvragend wat bezielde je om haar te trouwen... gewoon glimlachen en gedraag je in een soort, deftige manier. Doen alsof alles normaal is. Sterker nog, uit te gaan van uw manier om vriendelijk, attent en zorgzaam richting van je partner te zijn. Het klinkt misschien raar, maar als je gewoon blijven de ene voet voor de andere, en handelen alsof er niets aan de hand is, uiteindelijk, alles echt zal normaal zijn, oke, en zelfs nog beter.
 16. 16
  Wees niet bang om te gaan boos naar bed. Veel goedbedoelende mensen zeggen dat je niet moet laat de zon op een gevecht. Maar het is veel beter om gewoon te komen tot een punt in het betoog, waar u kunt stoppen met vechten actief en een nachtje over slapen. In plaats van verder een argument dat is escaleert uit de hand en gaan in cirkels, het stoppen, rusten, en ontwaken verfrist kunt u nieuw perspectief te geven, en u helpen om een ​​betere en meer bevredigende oplossing komen dan alleen maar vechten het uit totdat jullie allebei gehavend, bloedige, en nadat je hebt gezegd dingen die je kunt nooit terug te nemen. Slapen op het zal je ook helpen toestaan ​​resterende negatieve gevoelens te verdwijnen - je hoeft niet altijd alleen maar zeggen: "Oke, dat is het, argument over," en ga terug naar die warme, liefdevolle gevoelens - soms wrok blijft hangen tijdje. Laat het gaan - wat rusten. Je zult zowel beter te voelen in de ochtend.
 17. 17
  Vraag jezelf af wat je vandaag kunt doen om het leven van uw echtgenoot gelukkiger maken. Door het vinden van een manier om elke dag te leven van je partner te maken maar een klein beetje mooier, zal je nooit vergeten dat je echt zorg doen voor hem of haar. Leuke dingen te doen voor je partner doet denken aardige gedachten over hem of haar. Het is een goede gewoonte.
 18. 18
  Kus je partner gedurende minstens 5 seconden voordat u vertrekt in de ochtend en voor het slapen gaan 's nachts.
 19. 19
  Zeggen dank u voor de kleine dingen (de afwas, opruimen van de tafel, waardoor een nieuwe rol toiletpapier uit, en doe deze dingen ZONDER verwachtingen).
 20. 20
  Compliment elke dag elkaar. Het heeft niet veel nodig om je partner een goed gevoel. Wees oprecht en als je een compliment gegeven, zelfs als u niet akkoord gaat, gewoon zeggen "dank u."
 21. 21
  Knuffelen en houd de handen vaak, dagelijks.
 22. 22
  Hou je mond en luister! Je hebt veel meer leren met je mond dicht en je geest open. Je hebt een mond en twee oren, zodat u kunt twee keer luisteren zo veel als je praat.
 23. 23
  Argumenteren zachtjes. Hoe je het zegt dingen kunnen een grotere invloed dat wat je zegt te hebben. Blijf kalm en spreken in een normale stem.
 24. 24
  Wees voorzichtig en denk na voordat u kiest voor de woorden die je gebruikt. Voordat je spreekt vraag jezelf dit: als u of uw echtgenoot stierf dat moment, zou je willen wat je op het punt om te zeggen te zijn de laatste woorden die u hebt gedeeld?
 25. 25
  Minstens een keer per maand, hebben een speciale avond uit met een ander echtpaar, zodat je kunt lachen en leren van elkaars relatie. Hebben ten minste een romantisch avondje uit per maand en brengen de romantiek naar huis met u!
 26. 26
  Neem een klasse samen. Er zijn een aantal restaurants dat zal je leren hoe je een maaltijd te maken van begin tot eind of u kunt beide leren bespelen van een muziekinstrument. Het is een geweldige manier om samen tijd doorbrengen en zien hoe elkaar leert.
 27. 27
  Om de beurt nemen van beslissingen. Het is niet leuk als iemand je vraagt ​​naar uw mening en je zegt, "wat je wilt." Als alles wat ze wilden was wat ze wilden, zouden ze niet hebben jullie gevraagd. Wees beleefd en geven een volledig en eerlijk antwoord.
 28. 28
  Oefenen samen. Gezond en het verzorgen van jezelf laat je partner dat je wilt rond voor een lange tijd en in staat om voor hen te zorgen als ze ziek zijn.
 29. 29
  Waardeer sterktes van uw partner en hun zwakheden. Ze kozen ervoor om bij je zijn, want er zijn aspecten van je persoonlijkheid, dat ze kunnen leren van en te absorberen. Laat ze zien hoe veel je van ze houdt door als ondersteunend wanneer ze zwak zijn en trots als ze zijn sterk. Luister naar wat ze zeggen, kan je iets leren.
 30. 30
  Doe de kleine dingen (zie nummer 2). Wakker worden met een warme kop koffie of een gestreken overhemd, of thuiskomen om brandende kaarsen zijn weinig manieren om te laten zien dat je zorg.
 31. 31
  Waardering tonen en niet hem ooit nemen / haar voor lief of je zal hem missen / haar toen ze weg zijn!
 32. 32
  Lachen om de kleine fouten in het leven, houdt het drama voor grote crisis! Heeft een kwestie van de "tube tandpasta" niet maken, lachen om de kleine overlast en je zal een gelukkiger mens te zijn!
 33. 33
  Verantwoordelijkheid voor je daden en keuzes te accepteren. Wees eerlijk in alle aspecten van je relatie. Als u nog niet geweest, start nu!
 34. 34
  Ga dansen met je partner in het weekend, het is een uitstekende oefening en plezier. Als je niet kan dansen neem dan een les samen en leren een dans te genieten met elkaar.
 35. 35
  Gaan op een wandeling samen. De oefening is niet alleen goed voor je lichamelijke gezondheid, het krijgt het bloed pompen door je hersenen en helpt u meer helder denken. Het uitzicht en de geuren van de natuur zal helpen ontspannen jullie beiden. De heldere geest en de rustgevende invloed zal een geweldige omgeving om open en eerlijk te zijn en praten over alles.

Huwelijk hulp


Tips

 • Gaan op een date een keer per week! Neem je vrouw op een datum iedere vrijdag of zaterdag. Dit geeft u de tijd weg van de kinderen, en wat de kwaliteit een op een tijd samen.
 • Probeer een "zondagavond roundup". ga vroeger naar bed op een zondag, en gaan zitten en praten over het weekend, en wat je beiden hebt komen volgende week. Het is een geweldige manier om echt te halen.
 • Probeer ook het maken van maandagavond een standaard om samen tijd doorbrengen als gezin. Ronden de kinderen en een verheffende boodschap, en het einde delen met wat lekkers.
 • Lees "The Good Marriage Guide" door John Farrelly, het is uitstekend!

Waarschuwingen

 • Vermijd al te kritisch of defensief. Als u ruzie en uw echtgenoot maakt een gebaar naar het argument te beëindigen door middel van humor of verontschuldiging, proberen om het te nemen. U kunt altijd praten via de uitgifte als je rustig bent.
 • Zorg ervoor dat u een echt duidelijke, open plan met betrekking tot de financiën. Veel mensen hebben moeite met hun huwelijk vanwege geld problemen.