Wki

Hoe maak je een gelukkig getrouwde leven

Als je getrouwd bent, dan weet je dat het geluk in je huwelijk is net zo essentieel als voedsel is voor de honger. Misschien wilt u gelukkiger te zijn in je huwelijk - of je denkt over trouwen en je bent op zoek naar hints en tips. Hier is een aantal goede adviezen voor het leven een gelukkig getrouwd leven.

Stappen

Hoe maak je een gelukkig getrouwde leven. Respecteer elkaars standpunten te allen tijde.
Hoe maak je een gelukkig getrouwde leven. Respecteer elkaars standpunten te allen tijde.
 1. 1
  Respecteer elkaars standpunten te allen tijde.
  • Bijzondere aandacht te besteden aan wat je partner wil, gelooft en houdt. Idealiter, eerder dan te werken wat je nodig hebt, moet je proberen uit te werken wat je beide nodig hebt. Als u teleurstellen uw partner, zeggen: "Het spijt me dat ik je teleurgesteld." en "Ik zal proberen om dat goed te maken." Als u aanleiding kan hebben gegeven tot een meningsverschil.
 2. 2
  Luisteren naar elkaar goed. Pretenderen niet te luisteren terwijl u uw antwoord te formuleren.
  • Toon aandacht aan je partner, met een hoge betrekking tot niet onnodig oneens.
 3. 3
  Prioriteit te geven aan je partner meer dan al het andere in je leven.
  • Toon uw waardering voor je partner door de voorkeur te geven over de behoeften en wensen van anderen.
 4. 4
  Oprecht zeggen "ik hou van jou" vaak.
 5. 5
  Begin uw dag met een warme kus of een knuffel.
 6. 6
  Neem de tijd en breng een paar momenten samen - alleen de twee van jou alleen. Misschien kunnen jij en je partner kan gaan voor een wandeling of een rit om weg te komen van anderen.
 7. 7
  Praat genadig met elkaar over je gedachten - vooral dingen voor de twee van u af te spreken of samen doen. Doet dit dagelijks helpt communicatie bevorderen tussen de partners.
  • Praten en dus open hearted, dit kan een brug van gedachten en begrip te creëren.
  • Zeg nooit dingen in woede opzettelijk betekenis aan je partner kwetsen. Wrede woorden die je zei, maar wist niet dat misschien moeilijk voor je partner om te vergeten - ze kunnen blijvende schade aan je relatie veroorzaken.
  • Als argument houden aan het onderwerp en probeer het niet te persoonlijk aan te vallen je partner
 8. 8
  Koken voor elkaar, en laten zien dat je de bedachtzaamheid en het eten waarderen - Zelfs als je beter zou kunnen doen, of u kunt uiteindelijk doen al het koken zelf.
 9. 9
  Vergeet niet dat ideaal en geestelijk beiden je net als een ziel en twee lichamen, als je elkaar pijn doen, je jezelf pijn doen ook.
 10. 10
  Vergeet niet om de kleine dingen die maken elk van je glimlach en het gevoel geliefd te doen.
 11. 11
  Geduld met elkaar zoveel mogelijk.
 12. 12
  Heb tijdens een ruzie niet breken echtelijke ontboezemingen of ze gebruiken als wapen
 13. 13
  Als je merkt dat er iets mis is met uw partner de tijd nemen om hen te omhelzen en te vragen wat er aan de hand - Misschien is dat het moment dat ze je aandacht het meest nodig hebben. Niet negeren die kans.
 14. 14
  Zorg ervoor dat je partner weet hoeveel u genieten van de kleine elke dag dingen die ze doen, als het doen van de afwas of het maken van het bed.
 15. 15
  Verras elkaar met kleine cadeautjes of tekenen van waardering. Dit zal het moment nog specialer te maken. Geschenken hoeft niet extravagant of pijnlijk duur. Het is altijd de gedachte die telt. Een beetje iets om warmte en zoete herinneringen te creëren.

Waarschuwingen

 • Als je cheat op je partner het zal je eigen leven verpesten, dus zorg ervoor om altijd eerlijk te zijn met je partner!
 • Communicatie is de sleutel tot een relatie. Men moet zich vrij voelen om alles te bespreken met uit angst voor repercussie op elk gewenst moment.
 • Leren elkaar zo goed als je kunt weten. Begrijp je niet hetzelfde zijn en mag nooit worden - om elkaar te leren kennen en de manier waarop u beiden bent. Respecteer dat je zowel individuen.
 • L een oplossing moeten hebben en ten tijde van het gesprek worden opgelost. Afmaken wat je begint anderszijds dingen gewoon hangen in de balans, wat leidt tot problemen in de toekomst.
 • Altijd luisteren aandachtig. Aantal gevechten verpesten het leven zelfs beide kanten niet weet wat de oorzaak van het gevecht.