Wki

Hoe maak je een geboortecentrum te kiezen

De geboorte van uw baby is een monumentale gebeurtenis, en de keuzes die je maakt vandaag zou een lange termijn impact op het leven van uw kind. Een van de vele belangrijke beslissingen die je hebt tijdens je zwangerschap te maken is waar je geboorte te geven aan uw kind. Als je hebt besloten dat u wilt uw baby te verwelkomen in de wereld in een geboortecentrum in plaats van in een ziekenhuis, je bent halverwege, en het vinden van de juiste geboorte huis voor u en uw baby is de volgende stap.

Er zijn een paar belangrijke stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze bij het kiezen van een geboortecentrum. Alsook het kiezen op basis van wat goed voelt voor jou, zijn er enkele dingen die je moet weten om op te letten, omdat niet alle geboorte centra zijn hetzelfde. Door het maken van een weloverwogen beslissing over waar u uw baby zal leveren, kunt u gemoedsrust tijdens het geboorteproces.

Stappen

Hoe maak je een geboortecentrum te kiezen. Zorg ervoor dat u zeker wilt uw baby te leveren in een geboortecentrum in plaats van een ziekenhuis.
Hoe maak je een geboortecentrum te kiezen. Zorg ervoor dat u zeker wilt uw baby te leveren in een geboortecentrum in plaats van een ziekenhuis.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u zeker wilt uw baby te leveren in een geboortecentrum in plaats van een ziekenhuis. Deze faciliteiten zijn niet voor elke zwangerschap, en er zijn een paar accommodaties die ze missen in vergelijking met een ziekenhuisafdeling. Overweeg de volgende vragen voor het plegen van een geboortecentrum:
  • Wil je de faciliteiten die een ziekenhuis biedt? Ziekenhuizen zijn al voorbereid voor elke mogelijkheid in verband met mogelijke complicaties rond de geboorte.
  • Wil je lokale anesthetica te gebruiken, waardoor minder pijn in het hele proces? Veel geboorte centra maken geen gebruik van lokale anesthetica. Echter, dit kan afhangen van het geboortecentrum of waar je woont; sommige geboorte centra zullen het gebruik van lokale anesthetica en lachgas, ook wel bekend als "lachgas" mogelijk te maken.
  • Bent u bang dat uw verzekering niet dekt de geboorte? In veel gevallen zullen de verzekeringsmaatschappijen in het Europa niet voor geboortes die in geboorte-centra worden uitgevoerd, als gevolg van wat wordt beschouwd als hun gebrek aan goede voorzieningen in geval van een complicatie. Praat met uw verzekeraar om te zien of dit is een route die ze zullen toestaan ​​om te nemen.
 2. 2
  Kijk goed rond uw omgeving om een geboortecentrum uw buurt te vinden. Vergeet niet, wil je niet de bevallingscentrum je ervoor kiest om zich te ver van uw huis. Contracties kan abrupt kom op, soms zonder waarschuwing. Als uw bevallingscentrum ligt te ver weg, dan kunt u niet genoeg tijd om hun faciliteiten te bereiken.
  • Op sommige plekken, zoals in Australië, zijn er geboorte centra in het ziekenhuis gronden, die bekend staan ​​als "ziekenhuis aangesloten". Mocht complicaties ontstaan ​​in deze situatie, bent u binnen hetzelfde terrein en slechts een paar lift ritten of gangen weg van medische hulp. Op zoek naar een geboortecentrum verbonden aan ziekenhuizen kan blijken te zijn een uitstekende methode voor het kalmeren van alle zorgen die u hebt over het gebruik van een geboortecentrum te zijn. Echter, wees ervan bewust dat het ziekenhuis gelieerde geboorte centra het ziekenhuis houding je kan proberen te voorkomen, zoals het breken van de vruchtvliezen, inducties en vaginale inspecties tijdens de bevalling kan hebben. En als het geboortecentrum is druk als je in, je kan worden "gestoten" in de ziekenzaal.
  • Als je niet de mogelijkheid van een ziekenhuis gelieerde bevallingscentrum hebben, is het vrijstaande bevallingscentrum gelegen nabij een ziekenhuis? Bij complicaties, moet een ziekenhuis dichtbij zijn om eventuele calamiteiten of dat voortvloeit goed omgaan.
 3. 3
  Contacteer de geboorte centra in uw omgeving en plannen een tijd om de faciliteit tour. Neem een ​​goede blik op de faciliteit. Vragen stellen en kennis te nemen van hoe goed de inrichting is uitgevoerd en hoe bereid ze zijn voor complicaties.
  • Worden ze erkend door de staat, provincie of relevante nationale autoriteit? Om een ​​officiële vergunning in de Europa ontvangen bijvoorbeeld, moet het bevallingscentrum hebben licentie verpleegkundigen en vroedvrouwen. De eisen zullen variëren van rechtsgebied tot rechtsgebied, zodat informeren over uw lokale vergunningsvoorschriften.
  • Als je in de Europa, erachter te komen of zij zijn geaccrediteerd door de Commissie voor de Erkenning van Bevalling Centers. Deze accreditatie is een belangrijke veelbetekenende teken dat het een goed gerund faciliteit. Om de accreditatie ontvangen door de CABC, zijn ze verplicht om grafieken hebben op geboorte resultaten, goede sanitaire voorzieningen, juiste pH in de jacuzzi, etc.
  • Wordt de faciliteit schoon? Is haar informatieve literatuur netjes besteld? Is het personeel zorgzaam en vriendelijk?
 4. 4
  Selecteer een geboortecentrum dat maakt je comfortabel. Ervan uitgaande dat je een die is geslaagd voor de bovenstaande checklist hebt geselecteerd, dan je zou willen om jezelf een paar aanvullende vragen die boren in uw eigen reacties op de geboorte centrum, zoals:
  • Heb ik hou van de sfeer van deze bevallingscentrum? In veel gevallen, vrouwen kiezen geboorte centra omwille van hun huiselijke instellingen. Er zijn vaak draaikolken in te ontspannen, douches of baden, keukens waar de familie zich kan verzamelen, zachte verlichting, een dubbel bed opgemaakt als een thuis bed, oefenballen te rocken op, genoeg ruimte om te bewegen in, enz.
  • Houd ik van het personeel? Het is altijd belangrijk om comfortabel met de mensen die zullen helpen om je baby te voelen. Het is een zeer belangrijke ervaring voor jullie beiden, en personele kwesties moeten niet in de weg van u en uw gemoedsrust staan.
  • Als geboorten gebeuren op het moment dat u een bezoek aan (vaak zeer waarschijnlijk), wat doet de sfeer lijkt? Heb je het gevoel een gevoel dat dit de juiste plek voor jou ook zou kunnen zijn?
 5. 5
  Informeren over hoe lang u zal worden toegestaan ​​om te blijven nadat de baby geboren is. De lengte van de periode postpartum zorg varieert volgens de regels en behoeften van de geboorte centrum. Je wilt niet weten dat je moet vertrekken na 24 uur als je verwacht om te kunnen blijven gedurende 48 uur. In sommige geboorte centra, wordt u aangemoedigd om te vertrekken binnen enkele uren na de geboorte die je in een volkomen gezonde toestand, in dit geval, kunt u overwegen om te schakelen naar een eigen ziekenhuis of andere zorg als je wilt meer rust of om hebben familie en vrienden (of zelfs ingehuurde hulp) klaar om u te helpen in huis voor de eerste paar dagen terug.
  • Heb een vroeg vertrek tijd niet zien als een probleem. In lijn met de filosofie van de geboorte centra om alles zo natuurlijk en naadloos mogelijk te houden, is een spoedige terugkeer naar huis gezien als een belangrijke manier om je in het ritme van de zorg voor uw baby aangeboren, in plaats van het gevoel alsof er een ziekenhuis routine wordt opgelegd aan u. Sommige vrouwen houden van deze, anderen zijn bang van de gedachte van geen rust zo snel! Plannen op basis van hoe het werkt voor je, maar het is verstandig om helpers klaar om een ​​handje te helpen om in ieder geval uw eerste week weer thuis te hebben.
 6. 6
  Zoek uit wat hun bezoeking beleid is. Sommige geboorte centra hebben geen beperkingen en staan ​​een onbeperkt aantal bezoekers te komen en gaan zo vaak als je wilt. Anderen hebben specifieke richtlijnen voor hoeveel bezoekers aanwezig kunnen zijn in een keer en tijdens welke uren bezoekers zijn welkom. Sommigen kunnen zelfs beperken bezoekers alleen directe familieleden. Het beste is om hun beleid van tevoren weten dan te weten wanneer uw gasten, die uren gereisd om jou en je nieuwe aanwinst te zien, worden weggestuurd bij de deur.
  • Het is mogelijk dat het idee van het hebben van bezoekers gapen je als arbeidsongeschikt is niet een die je interesseert in het minst toch. Het hebben van mensen shuffle in en uit om te zien hoe je bent in je ziekenhuisbed is niet de weg van geboorte centrum, dat is een reden zij een beroep op vrouwen die ze gebruiken.
  • Zorg ervoor dat het is fijn voor je partner, echtgenoot of geboorte partner te zijn met u door de geboorte. Dit is een belangrijk aspect van het geboortecentrum filosofie. Natuurlijk, als je niet wilt dat iemand anders dan verloskundigen aanwezig, dat ook is uw voorrecht.
 7. 7
  Zoek uit of u geschikt zijn voor de geboorte centrum bent. Het is niet al uw keuze - je moet een laag risico zwangerschap en een gerenommeerde geboorte centrum zal onderzoek doen, met een arts bewaken uw vooruitgang gedurende de zwangerschap, om ervoor te zorgen dat u een laag risico. Een gerenommeerde centrum zal u adviseren als je een zwangerschap het risico op complicaties en zullen weigeren om u of zal u vragen om uw plannen later op als ze je maar de risico verandering al hebben geaccepteerd tijdens de zwangerschap te veranderen. Ook, in contact blijven met uw behandelend arts om ervoor te zorgen dat u krijgt een goede monitoring gedurende de zwangerschap door een onafhankelijke bron.
  • De regelingen voor het mogen uw reguliere arts of verloskundige in het geboortecentrum tijdens de bevalling te brengen zal afhangen van het beleid van de geboorte centrum en de lokale regels, dus vraag van tevoren wat mogelijk is en wat niet. Ook vragen over het brengen in uw onafhankelijke verloskundige, indien dit is iets dat je wilt doen. De antwoorden op deze vragen kan uw beslissing bepalen.
 8. 8
  Boeken vroeg. Als u wilt een geboortecentrum te gebruiken, beseffen dat de meeste van hen zijn in hoge vraag en kan niet geboekt worden tijdens uw vervaldata als je laat het te laat. Bovendien zal gerenommeerde geboorte centra verwachten dat je regelmatig door hun personeel worden gecontroleerd en zal u ook vragen om een ​​opleiding voor het hebben van een baby, zeker als dit je eerste baby of er sprake is van een lange periode sinds u voor het laatst een baby gehad. Als je het laat te laat, zou je missen en de keuze zal worden gemaakt voor u om in plaats daarvan naar een ziekenhuis faciliteit.

Tips

 • Wonen oriëntatie lessen aan de geboorte centrum dat u selecteert. Tijdens deze lessen zullen ze je door wat je moet weten om je voor te bereiden voor de procedure. Het bijwonen van de lessen zal u toestaan ​​om het even welke vragen u bij voorbaat zou kunnen hebben vragen. In veel gevallen zullen ze zelfs geven lessen en demonstraties op postpartum aanpassing, vroeg kinderopvang en borstvoeding. Een van de grootste voordelen van deze is het feit dat je kunt krijgen om het personeel kennen, en leren belangrijke feiten over uw komst pasgeborene en hoe de zorg voor het. Het is belangrijk op te merken dat deze faciliteiten geen gebruik maken van plaatselijke of algemene verdoving. Zij zullen met behulp van natuurlijke en alternatieve manieren van pijnbestrijding, maar ook gebruik maken van licht verdovende middelen. Wat ze hebben dat de meeste ziekenhuizen zullen niet, zijn comfortabel, ontspannende faciliteiten.
 • Wees eerlijk over uw gezondheid geschiedenis. Bevallings centra scherm potentiële patiënten voor voorafgaande zwangerschapscomplicaties of meerling. Als het middelpunt bepaalt dat uw conditie te riskant kan zijn, bedenk dan dat het voor de veiligheid van u en uw baby.
 • In Australië, zijn ziekenhuis gelieerde geboorte centra gedekt door Medicare. Vrijstaande degenen moeten worden betaald door u, maar controleren om te zien of uw prive verzekering dekt en of Medicare zal alles terugbetalen.

Waarschuwingen

 • Het belangrijkste ding om op te letten bij het zoeken naar een geboortecentrum is accreditatie. Als een geboortecentrum is niet geaccrediteerd, dan is de faciliteit niet zeer fundamentele veiligheidseisen die u en uw pasgeboren in gevaar kunnen brengen passeren. Gebruik alleen geboorte centra die zijn geaccrediteerd. Zorg ervoor dat alle verloskundigen en verpleegkundigen zijn vergunning.
 • U hoort allerlei verhalen. Sommige van deze komen van mensen versteend over geboorte en die zijn slecht geïnformeerd. Laat je niet horen zeggen dat je je af maken van een geboortecentrum keuze voor jezelf, onderzoeken de eerste hand, vragen directe vragen en te weten komen over de kans op complicaties en hoe deze zal worden behandeld. Een gerenommeerde geboorte centrum zal u vertellen of u bent niet een geschikte kandidaat voor het gebruik van hun faciliteiten.
 • Erkennen de zorgen van familieleden die misschien niet willen dat je een geboortecentrum te gebruiken. Ze hebben uw belangen op het hart, maar zijn waarschijnlijk niet goed op de hoogte en kan een te veel sensationele verhalen hebt gelezen. Leg hen uit dat u hebt gedaan van het onderzoek, dat je tevreden bent met het centrum en dat de medewerkers zijn allemaal zeer bekwame en goed bereikbaar bent. Uiteindelijk, bedenk dan dat het is jouw beslissing om te maken en het is u die moet comfortabel; voorkomen dat je gestrest over de voorkeuren van andere mensen.

Dingen die je nodig hebt

 • Literatuur en de website informatie over geboorte-centra in uw buurt
 • Een lijst met vragen te stellen en afvinken