Wki

Hoe maak je een gat vast in een muur

Deze gids zal u instructies over hoe u onvolkomenheden of patch gaten in de muren.

Stappen

Hoe maak je een gat vast in een muur. Muren kunnen verschillende soorten problemen hebben, van pin gaten en scheuren tot grote break outs, om textuur die u niet wilt.
Hoe maak je een gat vast in een muur. Muren kunnen verschillende soorten problemen hebben, van pin gaten en scheuren tot grote break outs, om textuur die u niet wilt.
 1. 1
  Muren kunnen verschillende soorten problemen hebben, van pin gaten en scheuren tot grote break outs, om textuur die u niet wilt. Kleine dingen zoals spijker gaten kunnen worden gerepareerd met stopverf, 'Dap 33' oliebasis venster glazuur, of tape & joint compound kan ook worden gebruikt. Scheuren tussen molding en trim kan worden gevuld met overschilderbaar kalefateren.
 2. 2
  Meest alle reparatiewerkzaamheden niet klaar met stopverf kan worden gedaan met 'alle doeleinden tape en joint compound' en 'topping', zowel het 'modder', bevelen USG of US gips. Modder wordt meestal gehouden in een 'California Cake Pan' of kleine rechthoekige doos ongeveer 4 x 12 ". Joint papieren tape wordt gebruikt voor alle reparaties. Gebruik nooit mesh, want het is meestal lucht en zal vaak barsten. Een rol tape gedrenkt in water is het makkelijkst voor amateurs, stokken en vlakker beter, en is dunner hoe langer het is doorweekt. Maar het is meer rommelig. Modder wordt toegepast in een rechte lijn voor de lengte van de tape gebruikt, met bij voorkeur een 9 inch topping lemmet gebruikt voor alle operaties. De tape wordt gedrukt in de modder volledig vlak en de overmaat wordt afgeschraapt. Dit kan drogen of tweede laag kan direct worden toegepast om de tape te dekken.
 3. 3
  Deze jas kan worden van 6 tot 12 centimeter breed of breder. Dit dan is toegestaan ​​om 's nachts en meestal droog een derde laag van Topping is meer dan dat te zetten. Tape kan van elke lengte en moeten worden overlapt over een duim bij elkaar gezet. All Purpose is structureel, hard, krimpt en is moeilijker te schuren. Topping is afgewerkt, zacht, krimpt niet zo veel en het is makkelijk te schuren, met korrel 120 of spons glad. Schuren is het beste onder glazuur. Sponzen heft geen stof, maar kan rommelig tonen onder glazuur, maar vaak goed genoeg onder platte latex.
 4. 4
  Gaten ter grootte van een golfbal en kleiner kan worden ondersteund met een aantal strak stekker of gelijmd, iets dun als kan deksel of gewoon afgeplakt. Elke stijging wordt veroorzaakt door de pleister kan worden bevederd met gips, 12 of meer centimeter rondom. Een patch is altijd afgeplakt. Grote gaten zijn meestal gerepareerd met gipskartonplaten van dezelfde dikte als wat er is of thinner. Voor gipskartonplaten muren: met een 'gipskartonplaten zag' verknipt en over en neer en over te brengen aan de stoeterij in beide richtingen. Gekapt langs de nagel en verwijder gipskartonplaten. Met een scheermes-mes te bezuinigen op het midden van de stoeterij. Knip opnieuw stuk en schroef aan stud beide kanten. Tape alle kanten en veren. Als er geen studs kunt u overmaken patch inch Monteer een stuk en twee gaten aan vier zijden, een in de patch en een in de muur. Draad in, tape en gips. Voor gebroken pleister op lat: verwijder losse gips en snijd een stuk van gipsplaat aan de vorm van het gat. Schroef aan regelwerk en of studs. Gips men niet wil verwijderen kan worden beveiligd met gipsplaat schroeven en brede dunne ringen geschroefd lat. Alle scheuren worden afgeplakt. U kunt ook gebruik maken van USG 'Structolite', als je het kan vinden, die in dikke kunnen worden gebracht. Schrapen als het droog, tape randen en bedek met All Purpose en Topping. Altijd tape alle randen in patchen.
 5. 5
  Scheuren uitgegraven en gevuld met gips weer uiteindelijk barsten. De beste manier om scheuren op te lossen is om ze te bedekken met papier gipskartonplaten tape zoals beschreven in paragraaf 2. Het afplakken bochten zoals gebogen plafonds, gebruik korte stukjes een voet tot 2 meter lang, overlappen een beetje aan de uiteinden. Lange stukken tape op de curve zal krimpen en weg te trekken van de wand. Patches hoeft niet te worden gevuld. Acryl primer zeehonden voeg een hardere huid. Maar grote gebieden zoals sheetrocked hele muren en kamers waarschijnlijk moet worden klaargemaakt voor taaiheid en afdichting om te besparen op afwerking verf.
 6. 6
  Geweven, oneffen muren, kan behang, multiplex, zelfs betonblok (beste verzegeld) zijn romen gecoat over te glad. Voor echt diep huren of zelfs het maken van bochten, gebruik Structolite, die kan vullen tot vier tot 6 centimeter dik in een laag. Anders MSG 'All Purpose' kan worden toegepast en kan tot mooie dikke zelfs tot een centimeter. Dikke jassen moet droog worden verhuurd voordat een tweede laag, zodat het krimpen is voltooid. Anytime een verwijdert door het afschrapen van het plafond of muur textuur, moet men eerst controleren om ervoor te zorgen dat het geen asbest.
 7. 7
  Bij het ​​patchen, een probleem is om structuur aan te passen. Textuur kan moeilijk zijn aan te passen, omdat het meestal machine geblazen. Om textuur patches, zal een stijve stippel borstel vaak doen de truc, door steken kwast in het gips en meanderen op afgewerkte en droge patch. Indien nodig, na het zet een beetje, troffel overheen te hoge plekken plat. Dikke / dunne gips zal wisselende geven beïnvloedt. Een andere methode om grote gebieden waar opgeroepen voor een beetje zand in het gips. Sleep blad flat tegenover al droog patch. Natuurlijk kan men de vingers, handpalmen, spons, doek of wat dan ook kunt gebruiken om het gewenste effect te krijgen. Dit soort dingen kan worden beoefend op een stuk gipsplaat of multiplex.
 8. 8
  Veel mensen gebruiken 'fixall' en snel droog patch mixen. Fixall breidt die helpt om het te verzegelen op zijn plaats. Dus als met het oog op een bult. Wordt erg hard en heeft elektrische schuurmachine te malen naar beneden. In tegenstelling tot Structolite, Fixall zet echt snel dus alleen kan mengen een beetje op tijd. Snelle droge bevat chemicaliën die kunnen bloeden door de verf, en vereist dus een pleisterlaag, primer of 2 of meer lagen van afwerking. Dus het is echt niet veel tijd scheelt.

Tips

 • De meeste snelle droge patching verbindingen zijn moeilijk te schuren. Je moet standaard wandplaat joint compound te gebruiken voor het patchen wandplaat (gipsplaat) of gips.
 • Als het gat deurknop formaat of groter, overwegen gebruik te maken van de in Repair Gaten beschreven in gipsplaten methode.
 • Om de 'bult' probleem op te lossen bij het gebruik Fixall, wachten tot het 'opzetten' een beetje (maar niet volledig verharde) en vervolgens 'scheren' het met uw bevochtigd gipsplaten mes.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor popcorn textuur is geen asbest voordat u. Asbest veroorzaakt mesothelioom, longkanker, asbestose en andere ziekten. Als er een vraag, raadpleeg dan een professional.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede zes of vier centimeter plamuurmes.
 • Standaard joint compound wandplaat.
 • 120 korrel schuurpapier dat past bij het blok of schuren apparaat.