Wki

Hoe maak je een garen pop maken

Het maken van een garen pop is een geweldige manier om quality time doorbrengen doen van een kindvriendelijk project met uw kind. Niet alleen dat, maar het zal hem iets om mee te spelen en trots zijn op te geven of haar. Om een ​​garen pop te maken, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een garen pop maken. Bepaal hoe lang u wilt dat de pop te zijn.
Hoe maak je een garen pop maken. Bepaal hoe lang u wilt dat de pop te zijn.
 1. 1
  Bepaal hoe lang u wilt dat de pop te zijn. Knip een stuk karton (of u kunt een muismat te gebruiken), dat is ongeveer dezelfde hoogte. (Voor een kleine pop, kunt u een cd-doosje te gebruiken.)
 2. 2
  Lus garen eenmaal rond de kartonnen lengterichting. Zorg ervoor dat u een zachte garen te gebruiken, zoals krassend garen zal niet zo knuffelbaar. Ambachtelijke winkels heeft veel verschillende stijlen en texturen en maten van garen dat je kunt gebruiken.
 3. 3
  Leg een knoop aan de bovenkant om het te beveiligen. Hoeft de draad niet afgesneden gewoon nog niet.
 4. 4
  Houd wikkelen de draad rond het karton. Je zult moeten minstens 100 lussen voor een goede pop. Vergeet niet, hoe meer tijd je het wikkelen, zal het dikker je pop te zijn. Op je laatste lus, bind het aan een eerdere lus om het te beveiligen.
 5. 5
  Schuif een touwtje tussen de lussen en het karton. Schuif deze naar de top van het karton en maak een stevige knoop. Dit zal alle snaren bijeen in het centrum van de jajshhwudjejudhdhudhhshhehshehhsheudhedsieekcardboard. Voor een mooi accent boog, kunt u gebruik maken van een andere kleur stukje garen.
 6. 6
  Schuif de snaren af van het karton. Bind een touwtje in een strakke knoop rond waar u wilt dat de hals van de pop te zijn. Maak je geen zorgen als het eindigt te hoog of te laag, je kunt het later aanpassen.
 7. 7
  Trek een paar lussen aan elke kant om de armen van de pop te vormen. Bind een touwtje strak om het midden van de lus snaren waar u wilt dat de taille te zijn.
 8. 8
  Bind de armen op het "polsen" en trim de lus garen uiteinden. Voor een andere look, vlecht de armen voordat koppelverkoop ze af.
 9. 9
  Dwars door de bodem van het lichaam om een "rok" van garen te maken. (Je kunt ook de uiteinden een lus als u liever de look.) U kunt de benen maken door het splitsen van het midden in 2 delen van de taille naar beneden en binden ze af zoals je deed de armen, vergeet niet dat je kunt vlechten deze ook.

Tips

 • Als u wilt dat uw pop naar haar te hebben, zorg ervoor dat je een paar extra lussen in het begin. Dan, voordat je bind de nek stuk, trek een aantal lussen voor haar. Laat ze hangen in de rug terwijl je klaar bent met de pop en dan knippen en vlechten ze in haar.
 • Probeer een aantal verfraaiingen, zoals lint of met behulp van twee kleuren van het garen achtereenvolgens.
 • Een gigantische-sized garen pop te maken, gebruik een string mop in plaats van garen. Neem de mop uit het stukje plastic dat zou aansluiten op het handvat, vouw in de helft, en binden aan het hoofd te maken.
 • Graanschil poppen zijn gemaakt op een soortgelijke manier, alleen uit graanschillen eerder dan garen.
 • U kunt een ring van LifeSavers in het midden van een meer solide body. Het is echt schattig!

Waarschuwingen

 • Een grote pop kan eten door een heleboel garen. Grootte met zorg.
 • Wees altijd voorzichtig met een schaar.

Dingen die je nodig hebt

 • Karton
 • Garen
 • Schaar