Wki

Hoe maak je een garage sale te houden

Op zoek naar een geweldige manier om zich te ontdoen van uw huishouden rommel en maak wat extra geld op hetzelfde moment? Een garage sale of garage sale kan alleen het ticket. Garage verkoop zijn eenvoudig te plannen en te beheren, en ze kunnen draaien grote, logge oude lampen en de gerechten in kleinere, meer hanteerbare stapels geld. Afhankelijk van hoeveel je moet verkopen, kon je realistisch maken 750€ of meer in een weekend. Laat de verkopen beginnen!

Stappen

Hoe maak je een garage sale te houden. Verzamel items te koop.
Hoe maak je een garage sale te houden. Verzamel items te koop.
 1. 1
  Verzamel items te koop. Ga door die dozen op zolder, schuur, kast of garage en selecteer items die je kunt verkopen. Dan lopen van kamer naar kamer in uw huis, het identificeren van dingen die je niet meer nodig hebt. De meesten van ons hebben moeite afscheid van dingen, zelfs als we ze gebruiken nooit: als je niet iets meer dan een jaar hebben gebruikt, het is een goed teken zult u niet missen!
 2. 2
  Inventariseren elk item op een vel papier als je het identificeren te koop. Veel mensen deze stap overslaan, maar het kan uw verkoop gaat een stuk soepeler. Prijskaartjes hebben een vreemde manier te verdwalen bij garage sales, en het is moeilijk om te komen met een eerlijke prijs op de plek, vooral als je hebt andere mensen die vragen u vragen of als je werkt een multi-familie verkoop. Een inventarislijst lost dit probleem op. Houd in gedachten, je hoeft niet alles te inventariseren: als je hebt een doos met boeken die zijn allemaal 25 cent per stuk, inventariseren elk van hen is een verspilling van tijd.
 3. 3
  Controleer uw ingevulde inventarislijst en wijs een redelijke prijs aan elk item. Als je echt wil gewoon om zich te ontdoen van een oude snuisterijen, prijs dienovereenkomstig. Voor items die waardevoller zijn, een algemene regel is om prijs op 1/4 van wat je betaald of minder. Uiteraard kunt u uitzonderingen voor sommige dingen, zoals die zijn bijna nieuw of waardevol antiek te maken. Bedenk echter, garage verkoop shoppers zijn op zoek naar koopjes, en als je niet wilt hebben om alles inpakken terug in je huis aan het eind van de dag, heb je mensen de lage prijzen die ze zoekt te geven. Sommige mensen zullen niet betalen meer dan 10% van de verkoopprijs als ze naar garage-Saling.
 4. 4
  Bevestig een duidelijk geschreven prijsetiket op elk item. Met behulp van felgekleurde labels zal het gemakkelijker maken voor uw klanten om de prijs te vinden en zal u tijd besparen op de dag van de verkoop. U kunt zelfklevende etiketten kopen, of u kunt een gebruiken "sticker pistool." Als je veel van soortgelijke items die zijn allemaal dezelfde prijs (bijv. boeken), niet de moeite individueel prijsstelling hen. Zet ze allemaal in een doos en het etiket van de doos. Als u niet beschikt over etiketten, kunt u ook gebruik maken van kleine stukjes plakband.
 5. 5
  Informeer bij uw stad of de vereniging van huiseigenaren en het verkrijgen van een vergunning, indien dat vereist is. Veel steden plaats beperkingen details, zoals de plaatsing van bewegwijzering, bedrijfsuren, frequentie en etc. Het is beter om de tijd te nemen om uw onderzoek te doen en te betalen de 5€ -15€ voor een vergunning dan risico meer geld verliezen dan je in boetes.
 6. 6
  Stel een datum en plaats voor uw verkoop. Een tweedaagse garage sale is meestal perfect, en de zomer weekends - vooral vrijdag en zaterdag - zijn de beste tijden. Controleer uw weersvoorspelling en proberen om regen te vermijden, en wees voorzichtig over het plannen van uw verkoop tijdens speciale evenementen en feestdagen, als veel potentiële klanten zal iets beters te doen hebben. Vermijd ook het houden van een verkoop wanneer er wegwerkzaamheden plaatsvinden op de belangrijkste route naar uw verkoop locatie. Als je gewoon met een single-familie verkoop, uw locatie is vrij veel, maar als je met een multi-familie of liefdadigheid verkoop, moet u een plek die is groot genoeg voor waren ieders plukken, en kies een locatie die gemakkelijk te vinden en te bereiken, bij voorkeur dicht bij, maar niet noodzakelijkerwijs op, een belangrijke verkeersader.
 7. 7
  Adverteer uw verkoop. Uw lokale krant biedt waarschijnlijk een deal voor garage sales. Voor een vrijdag-zaterdag of zaterdag-zondag, verkoop, hoeft u alleen maar om te adverteren op donderdag, vrijdag en eventueel zaterdag, maar u zult willen ervoor zorgen om uw advertentie te krijgen in de krant voor de deadline, die zouden kunnen worden een aantal dagen vooraf. Je moet ook adverteren in gratis wekelijkse gemeenschap winkelen papieren, zoals Pennysavers of Thrifty Nickels, en op de gemeenschap prikborden in supermarkten en wasserettes. Vergeet niet het internet, ofwel: een goede, gratis plek om te beginnen als je in een grootstedelijk gebied is op Craigslist (check onder de externe links). Zorg ervoor dat u de basis-dagen en tijden van de verkoop en het adres te vermelden (en aanwijzingen of bezienswaardigheden als het moeilijk te vinden) - en de lijst specifieke items die je te koop hebt, vooral big-ticket items of antiquiteiten. U kunt ook kijken naar het publiceren van uw koop bij Salenook.com, die instaat voor garage verkoop met Google Maps-integratie. Als u ervoor kiest om uw verkoop te adverteren, een mogelijk nadeel is dat er soms mensen zal verschijnen vóór de verkoop (soms in de kleine uurtjes) om te proberen om het neusje van de beste items te krijgen.
 8. 8
  Ruim uw tuin en / of garage. Je zou het schoonmaken van uw huis als je probeert om het te verkopen, toch? Garage sale klanten hebben meer kans om te kopen (en te kopen tegen hogere prijzen) als het lijkt alsof de goederen kwam uit een goed huis met eigenaars die de zorg voor hun spullen. Ze zijn ook meer kans om comfortabel te stoppen en surfen als uw verkoop ruimte is aantrekkelijk en schoon voelen.
 9. 9
  Maak tekenen een paar dagen voor de verkoop. Als je geluk hebt, kan uw krant geven u een paar tekenen als onderdeel van uw advertentie aankoop. Maar je kunt ook borden kopen of u kunt uw eigen uit te maken van de poster-board of karton. Kinderen hebben veel begeleiding als zij zullen het maken van de borden. Effen, felle kleuren, eenvoudig letters, en stevig posten hardware zijn essentieel. Vergeet niet dat het teken moet duidelijk leesbaar zijn om mensen rijden door, en kan hebben om op te staan ​​om wind, regen of hitte als je het vroeg na een paar dagen. Geef de datum en het tijdstip van de verkoop, de locatie en - als je kamer - list sommige items te koop.
 10. 10
  Hang je tekenen een paar dagen voor de verkoop op plaatsen waar ze zullen worden opgemerkt door menig voorbijgangers. Maak al uw bewegwijzering onderscheidend op een bepaalde manier, en maken ze allemaal hetzelfde. Dit zal vooral van belang zijn als er een heleboel andere verkopen die bijzonder weekend. Vergeet niet om een ​​teken te zetten bij de ingang van uw buurt, of in de voorkant van uw huis! Als je vlakbij een grote weg wonen, hangen de borden op telefoonpalen of straatnaamborden op een kruispunt op die weg (kruisingen met stopborden of verkeerstekens zijn bijzonder goed). Teken pijlen op de borden wijzen de weg naar uw verkoop. Het is een goed idee om eerst te controleren uw gemeente of huiseigenaren regels vereniging over tekenen zodat je niet afoul van de lokale overheden te voeren. Als u woont in een out-of-the-way gebied, moet u een "pad" met uw tekenen dat is makkelijk te volgen construeren. Plaats een bord op elke hoek waar een shopper zou moeten draaien. Mensen misschien niet in staat zijn om uw bord te lezen erg goed, dus een ontbrekende teken kan uw klanten te verliezen.
 11. 11
  Zorg ervoor dat je genoeg ruimte in hebben. Terwijl klanten niet te zien en te kopen items die op de grond, is het belangrijk om voldoende tafels om kleine items weer te geven om hen te beschermen en ervoor te zorgen dat mensen ze gemakkelijk kunnen inspecteren. U kunt tabellen en boekenplanken gebruiken vanaf uw huis of u kunt klaptafels huren als je niet genoeg hebben.
 12. 12
  Zorg voor voldoende verandering en kleine kas. Tenzij je een hoop verandering hebt in huis, is de kans groot dat je nodig hebt voor een bezoek aan de bank van de dag voor de verkoop aan een aantal rollen van wijken en tal van dollarbiljetten krijgen. Je gaat te maken van verandering voor veel klanten, dus zorg ervoor dat een heuptasje hebt om uw geld te organiseren.
 13. 13
  Opzetten van de ochtend van de verkoop. Vroeg opstaan, zodat u genoeg tijd om uw vending gebied te regelen hebben. Doorgewinterde garage sale klanten vaak vóór de gedetacheerde keer om een ​​eerste scheur in het premium merchandise, en deze klanten komen om te bestellen. Zorg ervoor dat je alles klaar een uur of twee voordat je geadverteerde starttijd.
 14. 14
  Houd uw scherm visueel aantrekkelijk. Veel potentiële klanten zullen rijden door eerst, en u wilt uw verkoop kijken intrigerend en goed georganiseerd, zodat ze stoppen. Dus neem dingen uit de boxen je ze verzameld in, zodat mensen het rijden door uw goederen plaats zal zien van een bos van kartonnen dozen. Plaats premium items (bijna-nieuwe merchandise, antiek, grote gereedschappen, etc.) dicht bij de straat. Schik uw tafels zodat items worden netjes weergegeven met genoeg ruimte tussen de items om mensen in staat stellen om ze comfortabel te inspecteren. In plaats van het vouwen van kleding op tafels, hang ze aan een waslijn gespannen van bomen of van uw garage plafond bij de deur. Opknoping kleren zijn makkelijker om door te kijken, en je zult geen zorgen te maken over het opnieuw vouwen ze op tafel.
 15. 15
  Wees een actieve verkoper. Het runnen van een garage sale is een partij zoals het werken bij een handelszaak, dus brengen de verkoper (of verkoopster) in u. Uw klanten te begroeten met een vriendelijke glimlach als ze aankomen. Je wilt dat mensen comfortabel in uw verkoop te voelen, zodat ze begroeten als je zou als je eigenaar van een bedrijf. Tout uw waren trots. Bieden arrangementen (als een persoon koopt een blender, bijvoorbeeld, waarom zouden ze niet kopen die margarita bril ook?), En belonen van grote kopers met bulk kortingen. Hopen niet alleen dingen zelf te verkopen.
 16. 16
  Hebben extra hulp bij de hand. Hebben altijd meerdere mensen bij de verkoop - het is belangrijk voor de persoonlijke veiligheid en gemak. Deze manier kunt u een plaspauze te nemen wanneer je er een nodig, en je kunt dingen op orde te houden. Als uw verkoop vordert, zullen de dingen onvermijdelijk krijgen slordig en ongeorganiseerd (mogelijk zelfs gebroken). Als je wilt zo veel mogelijk te verkopen, moet je proberen om dingen te kijken mooi. Houd alle boeken met stekels zien. Houd alle kleding op hangers. Mogelijk moet u refold kleding of beddengoed regelmatig. Houd alle felgekleurde, nieuwste uitziende dingen voor uw tuin, en op de toppen van de palen.
 17. 17
  Onderhandelen met hagglers. Ook al is uw prijzen zijn duidelijk aangegeven, zullen sommige mensen proberen te onderhandelen. Speel mee; afdingen kan een leuke ervaring zijn, en je zult waarschijnlijk een stuk meer verkopen als je bereid bent om deze koopjesjagers belonen bent. Wees niet bang om een ​​aanbod dalen, maar alle aanbiedingen overwegen. Immers, je probeert om zich te ontdoen van dit spul. Zorg ervoor dat u uw prijs vroeg laten vallen op de dag. Een geslaagde weerlegging van een haggler zou zijn 'ik kan de prijs niet vallen voor 10 uur, we net begonnen'. Als je de vorige stappen hebt gedaan, moet je genoeg van het verkeer dat de volledige prijs zal betalen.
 18. 18
  Bieden last-minute aanbiedingen. Als je nog steeds hebt dingen overblijven tijdens de laatste geplande uren van uw verkoop, ga je gang en slash prijzen. Bieden buy-one-get-one deals of bulk kortingen. Zeggen Hoe zit het met deze beide punten voor de prijs van een? Doe alles wat je kunt om de verkoop te maken, vooral als je van plan bent weg te gooien of weg te geven van de items toch.
 19. 19
  Vangen die laatkomers. Als je wacht tot na sluitingstijd voordat u begint in te pakken, kan het zijn dat sommige achterblijvers zullen komen. Soms zullen mensen komen om u een set bedrag in dollars voor de gehele lading!
 20. 20
  Houd een gratis garage verkoop na de verkoop. Zodra je klaar bent verkoopt, plaatst een advertentie op www.craigslist.org of uw lokale freecycle.org en reclame voor de resterende spullen gratis. Je kunt het goed laten in de tuin en binnen blijven tellen van je geld, terwijl mensen komen halen spullen. Niet weggooien potentieel bruikbare voorwerpen, en niet terug te nemen ongewenste rommel in uw huis alleen maar omdat het niet verkopen, tenzij natuurlijk, je denkt dat je wilt naar een andere verkoop houden in een paar maanden. In dat geval pak je punten op en zet ze ergens droog en uit de weg, waar u in staat om ze gemakkelijk uit voor uw volgende werf \ garage te koop zal zijn.
 21. 21
  Afbreken van je borden na de verkoop, rechts bij sluitingstijd. Wees een goede buur en lid van de gemeenschap! Niemand houdt ervan om te verschijnen op een garage sale nadat deze al is gesloten, en niemand vindt het leuk om oude, vervaagde, slappe borden geplakt op palen, ook niet zien.
 22. 22
  Vraag je vrienden om deel te nemen, ook al heb je een hoop door nu, kunnen goede vrienden zijn wil om ten minste 2-3 grote voorwerpen en / of kleding te verkopen op uw verkoop. Jullie hebben het georganiseerd, nu de vruchten plukken! Zorg ervoor dat ze hebben inventarisatie gedaan om gedoe te voorkomen later. Afdingen op vrienden 'posten mag alleen worden gedaan met hun toestemming. "Het is niet van mij, dus ik heb aan de stok met die prijs voor u en de andere kopers" is een positieve lijn als iemand niet bereid is tot een compromis over hun koopje.
 23. 23
  Veilig het gebied * houd een oogje op uw klanten. Een garage sale brengt allerlei mensen, waaronder winkeldieven. Zolang mensen weten je kijkt, zal je waarschijnlijk niet tegenkomen veel moeite, maar als iemand doet stelen een klein artikel, het is waarschijnlijk niet de moeite hen te confronteren. Als u vermoedt dat iemand er iets waardevols gestolen, tactvol confronteren hen, en bel de politie indien nodig, maar ze niet vast te houden.
  • Let op uw kas. Iedereen kan komen om het te stelen en het geld dat u hebt gemaakt, dus zorg ervoor dat er iemand aanwezig is ten alle tijden. Probeer niet meer dan 15€ of zo te houden in een. Op die manier, als iemand niet stelen, ze niet krijgen van te veel. Beter nog, gebruik geen geldkist. Iemand kan al je geld te stelen, of zelfs proberen om uw kas te kopen! Gebruik een heuptasje plaats, en in uw huis te houden grote rekeningen (50's en 100's), indien mogelijk. Een goede heuptasje heeft twee zakken, en je kunt de rekeningen te houden in het grote compartiment, en de munten in de kleinere ruimte.
  • Als iemand echt nodig heeft om naar het toilet, ze doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde openbaar gebouw, of zorg ervoor dat iemand in uw familie (of u) neemt de persoon daar en wacht tot ze uit, zodat je niet eindigen met problemen binnen. U bent niet verplicht om iedereen te laten in uw huis, zelfs naar het toilet te gebruiken, maar je zou kunnen overwegen om uitzonderingen voor kleine kinderen of ouderen.

Tips

 • Wanneer je prijzen, kijk naar elk item met kritische ogen, en vraag jezelf af wat je zou willen betalen, als je wilde het kopen. Komen met een bedrag dat u zou willen krijgen voor elk item is niet realistisch. Het item wordt alleen waard wat iemand echt zou betalen. Dat is wat het woord "waard" betekent. Als je wilt om het te verkopen op eBay, verkopen dan is het op eBay, maar verwacht niet dat eBay (of craigslist) prijzen te krijgen op een garage sale. Het gaat niet gebeuren, tenzij de koper toevallig een goede vriend te zijn.
 • Om mensen die voor je klaar om te openen zijn voorkomen, wachten om je borden zetten tot je alles uit en u bent klaar om te verkopen zijn. Zet de borden die het dichtst bij uw huis het laatste op. De vroege vogels (meestal resellers) kunnen afleiden, zo niet opdringerig terwijl je bezig met het opzetten.
 • Voeg meer belang aan uw verkoop door het aanbieden van ambachtelijke producten, zelfgebakken goederen of dranken. Deze zullen trekken toeschouwers, maar verwacht niet te veel te verkopen. De meeste garage-salers zijn zeer serieus over het krijgen alleen koopjes. Met koffie of donuts beschikbaar moedigt sommige om te blijven en meer kopen. Mensen hebben de neiging om mensen aan te trekken. Mensen zullen vaak voorbij laten gaan een garage verkoop indien er niemand aanwezig is.
 • Mensen zullen zo ongeveer alles te kopen. Hoewel er bepaalde hete verkopers (kinderspeelgoed, oude gereedschappen, boeken, antiek en simpele keuken artikelen, bijvoorbeeld) wees niet bang om te proberen om dingen die je niet kan voorstellen dat iemand kopen bod. Vergeet niet het citaat: "Een persoon afval is een schat van een andere persoon."
 • Heeft u een stopcontact of verlengsnoer beschikbaar zodat mensen elektrische producten kunnen testen. Je krijgt een betere prijs te krijgen als mensen kunnen controleren of er iets echt werkt, en als er iets niet werkt, moet je niet proberen om het te verkopen alsof het deed.
 • Hagglers komen vaak voor bij garage sales, dus prijs alles een beetje hoger dan de laagste prijs die u bereid bent te accepteren. Bijvoorbeeld, kon u een stuk speelgoed u bereid bent om $ 0,25 voor nemen tegen een prijs van $ 0,30 of $ 0,35 zijn te verkopen. Dit werkt op hoger geprijsde items ook, net als een 15€ punt voor 20€. Een goede vuistregel is een vraagprijs 20% hoger dan uw dieptepunt prijs. Als bonus kan je een beetje meer geld te verdienen!
 • Tijdens uw verkoop te vergrendelen alle deuren in het huis dat je niet kunt zien - het beste is om alle interieur toegangsdeuren inclusief de garage te vergrendelen! Er kan een dief of dieven samen te werken, op zoek naar uw keepable-kostbaarheden binnen vijf-vinger-korting. Menigten brengen afleiding en de back-yard gaat naar waar je niet kunt zien uw flatscreen of sieraden doos verdwijnen onder een trui of in een jaszak!
 • Sommige straten en omgeving daarvan zal hebben "Annual Garage / Yard Sale" dagen. Dit zijn je opportuun momenten. Op deze dagen is iedereen op zoek naar werf verkoop in uw regio, dus het maakt reclame vrijwel achterhaald. Vaak tijden, berichten over deze dagen zullen komen in de mail. Kijk uit voor hen!
 • Verspreid het woord door je eigen buurt grapevine.
 • Neem contact op met lokale goede doelen en missies. Sommigen zullen pick-up items die je niet verkopen en zet ze (of de opbrengst van de verkoop) goed te benutten. Dit is nog makkelijker dan een post-sale "vrije verkoop." Een ontvangstbewijs krijgen voor wat ze opgepikt. U kunt deze items als fiscaal aftrekbare giften claimen.
 • Vraag uw buren om hun artikelen bijdragen of hebben een multi-familie verkoop. Klanten hebben meer kans om te stoppen bij een grotere verkoop. Als je items te mengen in een multi-familie verkoop, kleurcode uw prijskaartjes of anderszins duidelijk markeren de items, zodat uw kassier zal weten wie het geld zou moeten krijgen voor elk item.
 • Gebruik een stevig materiaal voor uw garage te koop borden, net als een paar lagen van posterboard of golfkarton, zodat de wind ze niet zullen buigen. Gebruik een licht gekleurde achtergrond en grote donkere letters op zijn minst een paar centimeter hoog, zodat mensen terloops rijden door het bord kunt het lezen in een oogopslag. Doe geen schriftelijk kleiner dan ongeveer 2 "hoog op een bord. Als je ze uitzetten in de grond, zorg ervoor dat ze stevig genoeg dat een beetje wind ze niet zullen omver geplaatst. Een gevallen teken kan iedereen houdt van het vinden van uw huis en verkoop.
 • Vergeet niet, je bent uit om zich te ontdoen van je spullen, niet een enorme winst te maken. Niemand gaat naar een dure item te kopen - ze niet schelen wat je voor betaald! Prijs van uw goederen te verkopen en u zult geld verdienen.
 • De uitdrukking "een aanbod" kan worden gebruikt.
 • Helium ballonnen zijn een goedkope manier om de aandacht te vestigen op uw verkoop. Hang ze op uw tafel of aan het einde van uw straat.
 • Zorg ervoor merchandise is redelijk schoon en niet zo gebroken dat het iemand zou kunnen verwonden. Zoals gezegd, echter, je zou versteld staan ​​hoeveel mensen zullen kopen kapotte hardware items, oud, geknikte slangen, oude deuren, en andere schijnbaar ongewenste items.
 • Overweeg een 'back yard' verkoop. Omdat mensen niet kunnen zien al je spullen, zal het trekken in een groot deel van de 'drive-byers', die duurt maar een paar momenten om uw waren te onderzoeken van de straat. Het voorkomt ook dat u alles halen in en uit wanneer je met een tweedaagse verkoop.
 • Heb lege dozen en kartonnen trays beschikbaar voor het winkelend publiek om te gebruiken als een "winkelmandje" als hun handen vol.

Waarschuwingen

 • Als uw verkoop is in de tuin, zijn bereid om uw koopwaar in een garage of een beschutte plaats in geval van regen verplaatst. Artikelen op tafels kan worden afgedekt met dekzeilen als je niet wilt ze allemaal in winkelwagen
 • Telefoonpalen en straatnaamborden zijn meestal 'geen rekeningen "gezoneerd en je kunt in de problemen komen door het plaatsen van borden op hen. In het algemeen, het plaatsen van borden op andermans eigendom zonder hun toestemming is illegaal en als ontdekt, niet zo vriendelijk zal worden bekeken. Plus, ze weten waar je nu woont.
 • Soms, winkelend publiek proberen items gratis met de volgende truc te krijgen: Ze brengen u een kleine, een-dollar punt, en met de hand je een 75€ factuur te betalen. Wat zij verwachten is dat dit onmiddellijke afvoer van al uw verandering zal u overgeven je handen in frustratie, en uitroepen: "O, neem het gewoon!" U kunt de keuze maken ze het item op te geven, vraag hen dan om gaan halen verandering, of hebben extra wissel klaar voor deze mogelijkheid. Of, zou het 75€ wetsvoorstel zijn nagemaakt, in tegenstelling tot de 75€ in de verandering die je net overhandigd aan hen. Gegaan kon al uw winst die u werkte zo hard om te maken!
 • Vergeet niet dat elke klant die uw verkoop bezoekt is uw gast, en je hebt bepaalde juridische en financiële verplichtingen aan uw gasten als ze gewond raken op uw eigendom. Verminder uw blootstelling aansprakelijkheid door het opruimen van uw tuin en garage en het nemen van voorzorgsmaatregelen om verwondingen, vooral aan kinderen te voorkomen. Plaats scherpe of potentieel gevaarlijke voorwerpen buiten het bereik van kinderen.