Wki

Hoe maak je een fret trainen

Dat ondeugende fret is nog steeds bijten mensen `s prive-terreinen. Nog steeds nemen craps op het tapijt? Nog steeds niet luisteren? Hier is hoe u uw fretten trainen zonder het gedoe van de dure opleiding lessen en met het gebruik van eenvoudige huishoudelijke artikelen.

Stappen

Hoe maak je een fret trainen. Spuit een beetje appel bitter spuiten waar de fret heeft de neiging om te bijten, of het nu mensen of meubels.
Hoe maak je een fret trainen. Spuit een beetje appel bitter spuiten waar de fret heeft de neiging om te bijten, of het nu mensen of meubels.

Bijtend

 1. 1
  Spuit een beetje appel bitter spuiten waar de fret heeft de neiging om te bijten, of het nu mensen of meubels. Fretten haten de geur. Ook, elke dag voordat het verhuren van uw fret uit, spray Apple Bitter op de plaatsen of dingen je fretten bijt. Uiteindelijk uw fret zal zich realiseren dat dit item of deze persoon niet mag worden gebeten. Ze smaken niet goed.

OPMERKING: Sommige fretten LOVE de bittere appel smaken. TEST dit voor het spuiten het op alles.

 1. 1
  Nekvel de fret. Scruffing is wanneer pak je de vacht op hun nek te kalmeren en of ontspannen ze. Het doet geen pijn de fret. (Wees voorzichtig dat u de fret werkelijke nek grijpen. Hun nekvel voelt bijna als een extra flab van huid achter de nek.) Dan krachtig maar "nee!" Als het doorgaat, blijf proberen!

Zindelijkheidstraining

 1. 1
  Spray appel bitter in het plaatsen van uw fret doet een beetje no-no op het tapijt. De geur zal hen rijden. Citroensap werkt ook voor deze.
 2. 2
  Krijg een of twee fret kattenbakken, vul ze met strooisel, en plaats op verschillende plekken in de kamer of huis. Doe een beetje fret kak in de dozen en plaats uw fret in de doos de eerste keer, zodat hij weet waar het is. Fretten zal meestal potje in dezelfde hoek, dus het helpt als je weet wat de hoek van de kamer of kooi ze willen, en zet de kattenbak in die hoek.
 3. 3
  Geef je fret een Ferretone behandelen elke keer als hij gaat potje in de kattenbak en gaat niet in de buurt van de appel bittere geur.
 4. 4
  Zet dekens in de hoeken van de slaapvertrekken. Fretten niet graag poep waar ze slapen.
 5. 5
  Niet slaan, klap of schop de fret als het gaat niet altijd in het potje doos. Het is niet alleen fysiek schadelijk, maar ook geestelijk.

Het is belangrijk op te merken dat fretten alleen kan ongeveer 90% zindelijk. Zij ongevallen, vooral als hun dozen niet schoongemaakt regelmatig. Ook niet gebruiken kattenbakvulling voor opleiding; Carefresh beddengoed werkt het beste omdat fretten meestal niet eet dit en zijn niet allergisch voor is.

Tricks

 1. 1
  Krijg Ferretone traktaties bij uw lokale dierenwinkel, gebruik geen fruit of groente traktaties.
 2. 2
  Toon uw fret de traktatie en fysiek te verplaatsen uw fret de manier waarop u ze wilt (i. E. Leg ze op hun buik en rol ze dan voor "roll over), terwijl het zeggen van de opdracht.
 3. 3
  Geef de fret de traktatie.
 4. 4
  Doe dit 3-7 keer per dag en wees geduldig.

Tips

 • Maak de kattenbak van dagelijkse of twee keer als je kunt, zodat ze niet gaan in de vloer of ergens anders in hun kooi.
 • Best te gaan trainen als ze jong, dus ze zullen leren sneller.
 • Ook, zorg ervoor dat je deze niet krijgt de fret als het iets verkeerd deed. Het zal bang zijn en dan zal het de hand verlegen, dat is niet goed te zijn.
 • Voor het onderwijs van uw fret trucs, geleidelijk verlagen van de hoeveelheid traktaties, of stoppen allemaal bij elkaar waardoor ze behandelt bij het doen van trucs. Gewoon loven ze met knuffels en aaien op het hoofd. Ze zullen uiteindelijk beseffen dat je ze te vertellen "Good job".

Waarschuwingen

 • Hoe ouder de fret, hoe moeilijker het zal zijn om te trainen.
 • Fretten in dierenwinkels hebben geen andere keuze dan te poepen waar ze slapen. Zorg voor minstens een meter ruimte tussen slaapgedeelte en een badkamer gebied of je zal niet succes hebben. Verwachten ook een paar ongelukken. Reinig ze op en zet de poep waar u wilt dat de fret te gaan.

Dingen die je nodig hebt

 • Apple Bitter Spray of citroensap
 • Fret Kattenbakken
 • Ferretone, of vlees Treats