Wki

Hoe maak je een evenwichtige levensstijl hebben

"Geluk is niet een kwestie van, maar van evenwicht en orde en ritme en harmonie." - Thomas Merton. Geluk kan alleen worden bereikt als er een evenwicht is tussen het fysieke, het mentale, het spirituele en de sociaal / emotionele. Echter, de intensiteit helpt wel bij gelegenheid.

Stappen

Hoe maak je een evenwichtige levensstijl hebben. Zoek tijd om te ontspannen.
Hoe maak je een evenwichtige levensstijl hebben. Zoek tijd om te ontspannen.

Fysiek

 1. 1
  Krijgen voldoende. Regelmatige,,, of wandelen zijn voorbeelden. Tenzij u bent uitgeschakeld in dat geval kunt u een aangepaste oefening regime te leren.
 2. 2
  Krijgen voldoende. Ongeveer acht uur slaap helpt het lichaam zichzelf te herstellen. U mag zelf min of meer nodig hebben, zoals slaap eisen verschillen tussen mensen.
 3. 3
  Gezonder eten. Kijk online en vind de voedselpiramide, probeer dan balanceren van uw calorie-inname met uw oefening. Er zijn verschillende concurrerende voedsel piramides, dus kies er een of twee, omdat na alle van hen te moeilijk zou zijn.
 4. 4
  Zoek tijd om te ontspannen. Gewoon gaan liggen en denk na over wat je deed voordat je begon te ontspannen. Denken of het nemen van een ontspannende hobby als zitten of slapen.
 5. 5
  Kies een hobby die je leuk vindt. Hobby's kunnen dagelijkse stress tegen te gaan. Tenzij de hobby is stressvol, zoals base-jumping of zelfverminking. Je zou kunnen proberen te verzamelen modeltreinen of postzegels.

Mentaal

 1. 1
  Plannen van uw dag, en doelen. Maar maak je geen stress als je niet alles alleen de manier waarop u van plan was te bereiken. Flexibel blijven en probeer verschillende benaderingen van uw doelen. Vergeet niet, soms is het leven gebeurt, en je mag niet de tijd om alles te hebben. Wees productief in de tijd die je hebt.
 2. 2
  Schrijf maar hou het positief. Geen negatieve gedachten. Als je negatieve gedachten, niet schrijf ze op doen. Zoek iemand die je kunt negatieve gedachten ventileren te - doen alsof ze de hele tijd gelukkig zal geen goed doen voor je op de lange termijn.
 3. 3
  Ontdek en ontwikkel je talenten. Ga naar buiten en doe-activiteiten te vinden wat je wilt en dan streven de een of twee die uw fantasie staking. Als je dat drie van hen dat zal te stressvol.
 4. 4
  Houd een dagboek of tijdschrift. Dit zou een goede plek om dingen te schrijven. Maar vergeet niet, geen negatieve gedachten.
 5. 5
  Lezen. Probeer klassiekers als Shakespeare, Jane Austen, Montaigne, Proust, of Tolstoj. Als je niet dol op deze, probeer dan de krant, een fantasy roman, bibliografie, of mysterie. Er is voor elk wat wils-check out uw lokale bibliotheek om de wateren te testen.
 6. 6
  Probeer in te stellen doelen die redelijk zijn te bereiken. Onredelijke doelen zijn moeilijker en zal waarschijnlijk enkel leiden tot teleurstelling.

Geestelijk

 1. 1
  Effectief te bidden of te mediteren en te leren verschillende soorten asana, zoals: de lotus, het lijk, de boom, neerwaartse hond, de slang, enz.
 2. 2
  Communiceren met de natuur. Ga naar buiten, wandelen, kamperen, of hebben visreis. Vind je jezelf doet het hoogste woord.
 3. 3
  Als je religieus bent, de studie van de Bijbel, Koran, geeta, ramayana, goeroe subsidie ​​Sahib elke psalmen, enz. Leer over de hemel en Jezus Christus, Mohammed, Boeddha, etc.

Sociaal / emotionele

 1. 1
  Doe een voor andere mensen.
 2. 2
  Samenwerken met andere mensen die je ontmoet.
 3. 3
  Luisteren naar andere mensen. Er is verschil tussen alleen het horen van de woorden en eigenlijk betalen aandacht en aan hen.
 4. 4
  Synergize wederzijds voordelige compatibiliteit van de elementen, of.

Materiaal

 1. 1
  Hier krijg je een goede opleiding. Om een ​​goede zelfdragende baan te krijgen, de vaardigheden die nodig zijn voor jullie vooruitgang. Op die manier zul je niet afhankelijk iemand anders.
 2. 2
  De taak heeft om de degene die je lief zijn. "Love it or leave it."
 3. 3
  Geld is niet zo belangrijk. Geluk is het allerbelangrijkste. Herinner mensen op Forbes 100 zijn geen gelukkiger dan de gemiddelde mensen.

Tips

 • Leven in het heden. Leven nooit in het verleden of de toekomst, gewoon doen wat je wilt juist op dat moment, voor het verleden kan niet worden veranderd, en de toekomst zal onvermijdelijk veranderen in het heden.
 • Denk positief, zonder geen of niet is, in plaats van: "Ik zal niet falen," denkt, "ik zal slagen." Het is beter.
 • Bemoei je met je eigen zaken, en houd je gedachten af ​​dagelijks leven van andere mensen.
 • Obsessies kan een indicatie zijn dat u niet leven een evenwichtig leven, omdat je afhankelijk van dat ding om gelukkig te zijn te zijn. Als je leeft een evenwichtige vindt vreugde vinden in bijna alles wat je doet. Sommige een beetje meer dan anderen, maar je geluk zal afkomstig zijn van binnen in je en niet van externe bronnen.