Wki

Hoe maak je een eet wedstrijd te winnen


Concurrerende eten (ook wel bekend als speed eten) is een populair tijdverdrijf in de Europa en Japan, waar het prijzengeld het een zeer inzat kan maken. Als u graag een amateur eten wedstrijd winnen bent, zal dit artikel u helpen om een ​​vliegende start.

Stappen

Hoe maak je een eet wedstrijd te winnen. In goede lichamelijke en mentale vorm.
Hoe maak je een eet wedstrijd te winnen. In goede lichamelijke en mentale vorm.

Bereiden

 1. 1
  In goede lichamelijke en mentale vorm. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je gezond bent en fit voordat je probeert een eten wedstrijd. Raadpleeg uw arts voordat de wedstrijd en krijgen hun advies. Zorg ervoor dat u niet op medicatie die niet moet worden ingenomen met voedsel. Controleer met wedstrijd ambtenaren die EMT en een ambulance aanwezig is in het geval van verstikking of allergische reacties, of derdegraads brandwonden op het dak van uw mond van hitsige hete taco rundvlees zal zijn.
 2. 2
  Kijk voor het eten van wedstrijden die dicht bij je. Ontdek hoe u dingen die u moet weten om betrokken te zijn door te bellen of te bellen in persoon aan de organisator van het evenement te zien toepassen en wat. Naast het lokale nieuws, kunt u online kijken naar de sites van de professionele eten instanties, zoals Major League Eating en de Vereniging van Onafhankelijke Competitive Eaters, om te zien welke wedstrijden ze draaien of ondersteunen. Als amateur, dingen die je misschien leuk om te zoeken in de competitie zijn:
  • Korte lengte (niet meer dan 7-8 minuten)
  • Voedsel dat je eet (er is niet veel zin te eten voedsel dat je verafschuwt)
  • Picknick-stijl eten (dit betekent dat het eten zonder het maken van een puinhoop, in een goed tempo en niet respectloos)
  • Een leuke gelegenheid, met mensen die niet al te serieus nemen, maar willen om ervan te genieten.
 3. 3
  Oefen thuis even voordat je een wedstrijd in te voeren, zodat je weet hoe het voelt en wat te verwachten bij het ​​eten van het voedsel snel. Probeer dezelfde voedingsmiddelen die worden gebruikt in de wedstrijd, en belangrijker nog, moeten deze voedingsmiddelen die u genieten van het eten en zijn al vertrouwd met zijn. Niet overdrijven dit 'practice run "-net behandelen als een kennismaking oefening. Wanneer trialing, kan het nuttig zijn om te zoeken naar manieren om het voedsel naar beneden gaan sneller en gemakkelijker. Bijvoorbeeld (en onderworpen aan het wedstrijdreglement):
  • Kunt u vouwen het voedsel om het gemakkelijker te slikken?
  • Kun je het scheuren in stukken te maken gaan sneller omlaag? Oefen coördinatie van uw handen en mond, zodat uw handen kan worden tearing voedsel in meer eetbare delen, terwijl je mond houdt kauwen. U zult geen tijd om na te denken over het.
  • Kunt u een aantal van de voedsel stuwen andere delen van het voedsel sneller naar beneden, zoals het gebruik van kaas tot pizzabodem glijbaan naar beneden helpen?
  • Controleer uw kauwen en slikken technieken en kijk of je iets aan deze verbetering voor de wedstrijd kan doen.
 4. 4
  Train je hersenen. Het kan geen kwaad om wat mentale limbering up om u te helpen voor te bereiden op de wedstrijd. Visualiseer slagen en te genieten van de gelegenheid in de aanloop. Professionals ook trainen om te proberen en natuurlijk "stop-eten" signalen van onze hersenen te overwinnen, maar dit niet een gezonde aanpak voor amateurs te nemen en kan leiden tot ongezonde eetgewoonten in je dagelijks leven.
 5. 5
  Normaal eten voor de wedstrijd. Verhongeren jezelf is ongezond voor het lichaam, dus eet lichte maaltijden tot de wedstrijddag. Vasten kan ook leiden tot je maag te scherpen, wat je zeker niet wilt!
 6. 6
  Proberen om regelmatig te oefenen voor de wedstrijd. Oefening zal je flexibel, doelgericht en in goede conditie te houden.
 7. 7
  Leren om te ademen door je neus als je dit niet normaal doen. U zult geen tijd hebben om de mond ademen terwijl je eet.
 8. 8
  Voorafgaand aan de wedstrijd, verbruiken zo weinig vloeistoffen (water, frisdrank, alcoholische dranken, enz.) Mogelijk. Te veel vloeistoffen vult alleen de maag, waardoor minder ruimte voor voedsel. Echter, sommige professionals adviseren dat het prima is om te drinken tot een liter water te helpen uitbreiden van de maag, en kruidenthee hebben voor het kalmeren en reinigen. Bovendien, geen melk drinken tijdens de wedstrijd, omdat je het risico braken door je neus.

Kies uw voedsel

 1. 1
  Beginnen "zachte" als je begint. Als je nieuw bent aan het eten van wedstrijden bent, kan het een goed idee om te beginnen met een zachte items zoals pannenkoeken, grutten, gehaktballen, en trechtercakes zijn. U kan evolueren tot harder en meerdere voedingsmiddelen als u zich zekerder.
 2. 2
  Vermijd het invoeren van elke wedstrijd waar het eten is niet goed voor je. Als het maakt je ziek voelt, als je er allergisch voor bent, als je gewoon haat het, waar is het leuk of zin in dat? Wees selectief!
 3. 3
  Weet hoe je eet het voedsel van de best mogelijke manier. Weten hoe voedsel zich gedraagt ​​wanneer gegeten is belangrijk, en als je al hebt geoefend in huis, moet je een goed idee van wat werkt en wat niet. Voor wat extra tips:
  • Hot dogs - zie Google's artikel over het winnen van een hot dog eten wedstrijd
  • Matzoballen - proberen om de bouillon te vermijden en streven alleen voor de ballen, en gebruik je handen, niet de werktuigen!
  • Pies - zie Google's artikel over het winnen van een taart eten wedstrijd.

Op de dag

 1. 1
  Lezen over de regels voordat het eten wedstrijd. Er zijn een aantal fundamentele dingen die van toepassing zijn op vele concurrerende eten competities:
  • Zoek uit of "chipmunking" is toegestaan ​​- dit is de praktijk van het vulsel in zo veel eten als mogelijk voordat kauwen en slikken - meestal zal er een tijdslimiet op hoe lang je kunt dit in je mond zijn;
  • Zoek uit of "dunken" is toegestaan ​​- dit is waar het je toegestaan ​​om uw voedsel dunk in het water om het zachter en gemakkelijker te slikken, zijn er echter van bewust dat het doen dit wordt beschouwd als vrij respectloos van de levensmiddelen;
  • Weten of je kunt maken een puinhoop eten. Sommige wedstrijden staan ​​dat je de omgeving schoon te houden (picknick-stijl), anderen laten een puinhoop maken. Het hangt allemaal af van het soort voedsel dat je eet en hoeveel rotzooi je denkt dat je zou kunnen maken. Picknick-stijl is waarschijnlijk beter voor amateurs, want het stimuleert je om jezelf tempo en zich bewust zijn van het eten van proces als het gebeurt, in plaats van simpelweg gorging dom.
  • Begrijp dat het braken wordt beschouwd als een diskwalificatie in de meeste eten wedstrijden zijn. Als je op dit punt, ben je waarschijnlijk niet genieten van jezelf toch!
 2. 2
  Take it easy. Terwijl dat vreemd mag klinken, is het belangrijk niet in paniek te raken of haasten, maar gestaag eten met snelheid. Als je in paniek raakt of haast, zul je fouten maken en minder succesvol zijn.
 3. 3
  Geniet van jezelf. Hoewel het competitieve, het is bedoeld om "fun concurrerend" zijn en als je het al te serieus nemen, dan is het waarschijnlijk beter om een ​​balspel te spelen aan uw opgehoopte energie vrij.
 4. 4
  Ontspan die avond en eten zeer licht, of helemaal niet, en drink alleen water. Laat je lichaam wikkelen terug in zijn normale routine en eten zoals gebruikelijk de volgende dag, of wanneer je er klaar voor voelt.

Tips

 • Wanneer uw mond bezig is kauwen ervoor zorgen om 'kauwen' het eten op het bord met je handen. Draaien voedsel zo papperig mogelijk bespaart kostbare tijd mond.
 • Als je iets eet met brood, probeer dompelen in water eerst. Het klinkt vreemd, maar het werkt! Het maakt het brood en iets anders op het gemakkelijker om te eten, slikken en verteren.
 • Probeer deze weinig bekende techniek om meer ruimte te maken in de maag: Na het eten, als je begint te licht vol gevoel, opstaan ​​en wiebelen je heupen van links naar rechts voor 5-10 seconden. Blijkbaar, dit maakt het voedsel naar beneden uw slokdarm sneller en perst het op in je maag.
 • Om u te helpen uitbreiden van uw maag voor elke wedstrijd, eten rond een beker vol rauwe vlakte rijst en snel volg het met een andere kop zeer heet water (zo dicht mogelijk bij het koken als je kan verdragen).
 • Professionele concurrerende eters trainen hun magen te breiden met een regime van de oefening, het drinken van veel water en het eten van vezelrijk voedsel, vooral voedsel zoals kool. Gekookte kool wordt beschouwd als een hoofdbestanddeel van veel concurrerende eters, en veel professionals gaan vaak op een drie of vier dagen dieet van alleen maar kool om de gassen in de kool tijd om de maag te breiden. Het is niet aan te raden dat u deze weg naar beneden gaan als een amateur!
 • Denk serieus als je ooit wilt jezelf te betrekken bij concurrerende eten als een "sport". Een eenmalige proberen voor de lol is een ding, maar de behandeling van concurrerende eten als een sport heeft grote nadelen, met inbegrip van sociale en gezondheidsproblemen. Een veel kritiek is op concurrerende eten genivelleerd als een weergave van gulzigheid in een tijd waarin veel mensen sterven van de honger, en het is ook de bron van slechte rolmodellen voor kinderen die lijden aan obesitas. Bovendien, op dit ondernemen als een sport voor langere tijd kan uw gezondheid in gevaar brengen, vooral als je een aanleg voor ziektes zoals diabetes.

Waarschuwingen

 • Het eten van te veel van alles is zeer gevaarlijk en ongezond. Het is ook een verspilling van lekker eten! Wees zeer voorzichtig en kennen de risico's van het eten van wedstrijden.
 • Als je niet kan eventueel nog een hap eten, gewoon stoppen. Dwangvoeding zelf kan leiden tot verstikking. Ook eten begint verteren in de maag eet, en een soupy, vloeibaar mengsel genoemd chyme begint te vormen als gevolg van maag churnings en chemicaliën die helpen bij de spijsvertering. Dit alles kan back-up van de slokdarm en leiden tot braken, maar het eten en chyme opstapelen boven op elkaar, kan deze in over te lopen in uw luchtslang. Het is beter om de wedstrijd dan ziek dan het uitgegroeid verliezen.
 • Heeft vijf dagen niet zonder eten voor de wedstrijd. Het kan ertoe leiden dat u ziek worden, en dan zal je niet klaar voor het eten wedstrijd zijn op alle.
 • Je kunt onmogelijk iets droog eet continu, ongeacht hoe lang je ook probeert, dus neem kleine slokjes van water als je eet voor de spijsvertering. Zelfs Kobayashi, de grootste eten wedstrijd legende, kan nooit eten wedstrijd afmaken zonder drinkwater.
 • Terwijl de wedstrijd organisatoren dienen te worden te stoppen iedereen die is bedwelmd, moet je nog steeds bewust dat het nooit gepast om naar een wedstrijd eet dronken, je kunt sterven proberen te concurreren in een dronken toestand.