Wki

Hoe maak je een eenvoudige handgemaakte huwelijksuitnodiging maken


Het maken van uw eigen huwelijksuitnodiging hoeft niet alsof je op een budget of dat je uitgehongerd voor creatieve vermogen. De beste en meest effectieve stijl is vaak de eenvoudigste. Probeer deze gemakkelijke en overzichtelijke uitnodiging die kleur kan worden beraamd en patroon aan uw wensen aan te passen. Aan het eind van de dag, handgemaakte uitnodigingen zijn een zeer ontroerende manier van uiten van je persoonlijke inbreng in het huwelijk proces.

Stappen

Hoe maak je een eenvoudige handgemaakte huwelijksuitnodiging maken. Monteer alles voordat u begint.
Hoe maak je een eenvoudige handgemaakte huwelijksuitnodiging maken. Monteer alles voordat u begint.
 1. 1
  Monteer alles voordat u begint. Maak een grote werkruimte beschikbaar voor uw huwelijksuitnodiging crafting.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u gereserveerd een blok van tijd om uw uitnodigingen te maken, om te krijgen een productielijn gaan en geven u de kans af te maken sneller, terwijl je in de stemming en ritme.
 3. 3
  Selecteer het formaat van uw uitnodiging.
  • Maak een sjabloon rechthoek (of vierkant als u op zoek bent naar een vierkante vorm). Dit moet worden gedaan op zeer dik karton, zodat het opnieuw en opnieuw kan worden getrokken rond. Snijden een kartonnen doos is ideaal.
  • Maak een iets kleinere model voor de functie stuk papier die zullen zitten over de bovenkant van de zware kaart. Dit sjabloon moet stoppen enkele centimeters elke kant van de kaart zal worden zittend op. Zie foto voor voorbeeld.
 4. 4
  Teken de grootte sjabloon op de zware kaart. Doe zo veel uitnodigingen als u nodig heeft, plus een aantal onderdelen. Met behulp van een schaar of een precisie snijmachine, knip de kaarten netjes. Doe hetzelfde voor de functie stuk.
 5. 5
  Vouw de zware kaart in twee om een kaart vorm te maken.
 6. 6
  Lijm de functie stuk over de kaart zoals op de foto hierboven. Strijk alle luchtbellen of rimpels. Voordat u de knie krijgen van deze, moet u mogelijk potlood in de exacte plaatsing van de functie stuk om ervoor te zorgen dat het blijft zelfs op elke kaart. Hoe meer kaarten die je maakt, maar de meer intuïtieve dit zal worden.
 7. 7
  Laat de lijm goed drogen op elke kaart.
 8. 8
  Neem het lint en snijd een lengte die voldoende is voor het creëren van een kleine buiging. Zie foto hierboven bijvoorbeeld. Maak zoveel mogelijk van deze bogen als je kaarten.
 9. 9
  Lijm elke boog op de basis van de functie stuk van de kaart, in de middelste stand. Dit zal de voorkant van uw kaart te zijn. Laten drogen.
 10. 10
  Voer de uitnodiging tekst binnen elke kaart. Als je een kalligrafie pen, zal dit het lijken erg elegant. Een ander alternatief is om een ​​bedrukte insert voorbereiden en bevestig deze aan de binnenzijde van elke kaart. Dit is sneller en je hoeft geen zorgen te maken over het maken van fouten of recht te houden.

Monster kaarten RSVP


Tips

 • Een professionele kalligraaf kan een betaalbare optie voor de tekst van de kaart te schrijven zijn. Hij of zij zal schrijven over kalligrafie geschikte papier en als je de juiste afmetingen, kan de kalligrafie worden afgestemd op uw card formaat, klaar voor onmiddellijke inbrengen.

Waarschuwingen

 • Dit kan een lange tijd duren. Misschien wilt u het opzetten van een gebied van het huis dat niet gedurende de tijd dat u de voorbereiding van uw uitnodigingen kunnen worden aangeraakt.

Dingen die je nodig hebt

 • Sterke kaart in kleur naar keuze, vergelijken deze met de bruiloft thema kleuren
 • Lichter kaart papier die gevouwen de sterke kaart, rijstpapier, handgeschept papier enz. zijn geschikte voorbeelden - patronen worden aangemoedigd en moet worden van uw keuze
 • Papier van hoge kwaliteit lijm die droogt duidelijk
 • Lint - satijn, fluweel, enz. Het moet overeenkomen met de kleur thema en is het meest effectief als het overeenkomt met de kleur van de sterke kaart
 • Kaart uit kartonnen doos voor template
 • Potlood
 • Schaar of snijmachine