Wki

Hoe maak je een duw grasmaaier starten

Hoe doe je een grasmaaier beginnen? Pull! Oke, er is meer aan de hand dan dat, zeker als je het wilt blijven draaien. Natuurlijk, hoe u uw individuele grasmaaier start kan variëren afhankelijk van welk merk en model van de grasmaaier die je hebt, maar dit artikel zal u op weg helpen. Lees verder!

Stappen

Hoe maak je een duw grasmaaier starten. Fill'er up en controleer de olie.
Hoe maak je een duw grasmaaier starten. Fill'er up en controleer de olie.
 1. 1
  Fill'er up en controleer de olie. Het is zo makkelijk, na een langdurige grasmaaien sessie, om maar we deze maaier weg als je klaar bent. Als je draait op leeg, of de maaier zat verwaarloosd voor de winter, kon je trekt dat startkoord voor een uur en krijg niets anders dan een pijnlijke arm en bloot uw kinderen een harde Woordenschat les.
  • Pop de tankdop, en neem een ​​kijkje binnen. Als u geen gas zie daar, vul het tot de aanbevolen niveau. Er moeten markeringen aan de binnenkant om te laten zien waar dat is, maar zo niet, vullen tot het niveau van benzine is net onder de vulpijp. Je wil het niet morsen
  • Zorg ervoor dat je genoeg in uw maaier. Net zoals uw auto, draaien zonder het is een zekere manier om uw motor wrak. Meestal is er een dop op de bovenkant van de maaier lichaam, kleiner dan de tankdop, die zegt: "olie" of kan een afbeelding van een oliekan hebben. De kap kan een olie spoor hebben gehecht, dus check de olie zoals je zou doen in een auto: rechter het niveau van de olie op de meter tegen de diepte van het reservoir (de lengte van de meter).
  • Merk op dat sommige grasmaaier motoren maken gebruik van een brandstof-oliemengsel. Als dat het geval is, volgt u de instructies van de fabrikant zorgvuldig.
 2. 2
  Prime die pomp! Zoek de prime-knop, die meestal een rode of zwarte squishy knop ergens op het lichaam van de maaier. Je kunt het zien in de buurt van de bougie. Schuif het tussen 3 en 4 keer om de benzine te ver in de leidingen. Niet gek met de squishing, of je de motor overstromen.
 3. 3
  Controleer de bougie. Er moet een enkele bougie einde steken op de achterkant of zijkant van de motor te zijn, met een voorsprong die ziet er een dikke draad met een rubberen dop die eraan verbonden zijn. Dit is wat krijgt die motor lopen, dus zorg ervoor dat de leiding stevig is aangesloten op de bougie.
 4. 4
  Wees voorzichtig bij het ​​starten. De meeste nieuwere maaiers hebben een veiligheidsschakelaar die je nodig hebt om ingedrukt te houden bij het starten. Het kan nodig zijn om te trekken en houd het als je de opstartprocedure. Als uw maaier is ouder en niet over een veiligheidsschakelaar, zorg ervoor dat het op een vlakke ondergrond en stabiel.
 5. 5
  Pull up scherp! Brace je arm houden van de start hendel, greep het handvat van de starter (bevestigd aan het einde van een touw of koord), en omhoog te trekken snel en stevig. Mogelijk moet u dit meerdere keren doen voordat de motor wordt gestart.
  • Als het sputtert en klinkt als het probeert om te beginnen, maar het is niet, controleer je genoeg gas in de tank.
  • Als het niet starten, en niet sputteren, controleert u of de bougie is bevestigd.
 6. 6
  Lees de handleiding. Als u nog steeds niet in staat om uw maaier gestart, probeer dan de grasmaaier inspectie en stappen voor probleemoplossing in de handleiding van uw gebruikersnaam, of kijk op onze Google artikel over hoe je een grasmaaier repareren. U zult blij zijn dat je deed!

Tips

 • Reinig uw grasmaaier als je klaar bent. Het zal worden aangekoekt in gras en dingen konden verstoppen als het te dik. Plus, zal het stinken als het gras vergaat. Dus zodra je klaar bent, schraap die oude gras uit voordat u het opbergt.
 • Sla nooit uw maaier buiten het seizoen met gas in de tank. Het kon gummy krijgen en verstoppen de gasleidingen.
 • Laat nooit uw maaier zonder de juiste oliën, tenzij je dol op het kopen van nieuwe grasmaaiers bent.

Waarschuwingen

 • Plaats nooit een deel van uw lichaam in de buurt van de grasmaaier messen als er ook maar de kleine kans van de maaier opstarten. Vergeet niet: Het is allemaal leuk en spelen tot iemand hun vingers verliest!