Wki

Hoe maak je een doek luier vouwen

Voordat je nodig hebt om een ​​luier te veranderen, moet je leren hoe je een correct vouwen. In dit artikel leert u hoe u een doek luier voorafgaand aan het gebruik te vouwen, met inbegrip van een verscheidenheid van verschillende soorten doek luier vouwen.

Stappen

Hoe maak je een doek luier vouwen. Koop 1-2 katoenen luiers (of ten minste een pakket).
Hoe maak je een doek luier vouwen. Koop 1-2 katoenen luiers (of ten minste een pakket).

Driebladige / standaard luier fold

 1. 1
  Koop 1-2 katoenen luiers (of ten minste een pakket). Breng ze naar de luier-veranderende omgeving. Een goede plek is waar dat een plat oppervlak en de zijkanten dat de baby niet kan omrollen heeft.
 2. 2
  Open de plastic zak-deksel en en trek de luiers.
 3. 3
  Ontvouwen 1-2 luiers en leg ze plat op de tafel. De plaatsing van de luier moet eruit zien als een verticale rechthoek. Als u twee, moeten zij een op de top van de andere. Met behulp van twee luiers is goed voor extra absorptievermogen.
 4. 4
  Pak de linker benedenhoek van de luier, en vouw het ongeveer een derde diagonaal. De linkerbovenhoek mag niet bewegen van zijn plaats.
 5. 5
  Pak de rechterbenedenhoek en en spiegelen de eerste vouw je gemaakt. De twee vouwen zal eindigen overlapt op het onderste midden van de rechthoek.
 6. 6
  Vouw de onderkant van de rechthoek een derde van de weg omhoog, zodat je een luier die heeft een 6-laags (of in het geval waar u twee luiers, een 12-laags heb gebruikt) dikte.

Driehoek luier vouwen

 1. 1
  Beginnend met een plein met een hoek (onder) die naar u, vouw de bovenste hoek naar beneden in de helft naar u toe om de benedenhoek te ontmoeten, zodat je uiteindelijk met een driehoek.
 2. 2
  Draai de vouw in de plooi.
 3. 3
  Leg de baby op de luier. Houd het arrowed einde wijst naar je.
 4. 4
  Meesleuren alle drie punten van de driehoek (onder, links, dan naar rechts) en speld de luier met een luier pin aan het centrum waar alle drie de hoeken overlappen.

Bikini twist luier vouwen

 1. 1
  Leg je doek plat in een verticale rechthoek.
 2. 2
  Draai de bodem in een soort kriskras mode. Bij gebruik van een fleece voering, het moet worden lengterichting langs het centrum pas om vocht te houden van de baby eenmaal voorkant van de luier omhoog wordt getrokken over de baby's stride geplaatst (over de gedraaide gebied). Als u het toevoegen van een luier verdubbelaar voor extra absorptievermogen, direct plaatsen in lengterichting onder de baby net zoals je de fleece voering zou doen.
  • Tenzij dunne en smalle, hoeft luier verdubbelers niet goed werken met deze vouw.
 3. 3
  Leg de baby op de bovenkant en vouw de onderste rand van het doek omhoog, waardoor het verdraaid.
 4. 4
  Klap de nieuwe bovenrand (en terug indien nodig) in de taille, waar het aangenaam en behaaglijk past onder een luier deksel. Dit zal ook helpen om het gedraaide gedeelte op zijn plaats houden.
 5. 5
  Wikkel de linker en rechter vleugels knus, trekken meer naar een snugger fit op het krijgen. Pin beide zijden met luier pinnen.
  • Indien nodig, duwt de lagen op de been om 'containment' van alle rotzooi te garanderen.
  • Terug vleugels wikkel rond de baby, en kan worden vastgemaakt met veiligheids vergrendeling luier pinnen, via het frontpaneel, dat was opgevouwen.
   • Als pinning, probeer niet te pinnen door alle lagen-gewoon vangen een of twee. Houd vingers onder luier lagen te zorgen dat u niet de baby vasthouden.

Kite-voudige luier voudig

 1. 1
  Lag een rechthoekige doek luier horizontaal over de tafel.
 2. 2
  Vouw een kant (links of rechts) van de luier naar binnen ongeveer een kwart van de manier om de luier in een vierkant.
 3. 3
  Zet hem, zodat een punt of hoek van het plein naar u toe. Vouw de rechterbovenhoek ongeveer naar het midden.
 4. 4
  Vouw de linker hoek in dezelfde omgeving (het midden van de luier). Zorg ervoor dat de zijkanten van de linker en rechter vouwen zal enigszins overlappen in het midden. Het moet eruit zien als een bedrijf.
 5. 5
  Vouw de bovenste hoek naar beneden over de eerste twee plooien.
 6. 6
  Vouw de onderste tip over een kwart van de weg omhoog.
 7. 7
  Vouw dit deel weer met een kleine hoeveelheid extra ruimte zodat het gevouwen gedeelte zorgt voor een trapeziumvorm.
 8. 8
  Vergeet niet de trapeziumvorm en opnieuw openstellen van de vouw. Leg de baby op de luier. Vouw de onderkant weer omhoog en over de baby (in de trapeziumvorm) en de pin aan beide zijden.

Origami luier vouwen

 1. 1
  Dit is hetzelfde als de kite-fold, behalve de onderste vouw is vastgezet boven op de linker en rechter plooien met slechts een luier pin in het midden.

Terry-square luier voudig

 1. 1
  Een vierkant luier zoals bij de eerste twee stappen van het kite-fold. Zet, zodat de gevouwen zijde onderaan.
 2. 2
  Vouw de linker en rechter hoeken schuin een kwart van het plein. Deze hoeken moeten het midden van het plein (het vormen van een driehoek onderkant naar u toe) geraakt.
 3. 3
  Klap het onderste punt naar het midden.
 4. 4
  Vouw in de linker-en rechterkant, zodat ze elkaar in het midden. Probeer niet te laten de twee bovenste hoeken bewegen veel.
 5. 5
  Leg de baby op de luier. Vouw de onderkant omhoog en over. Vouw de linker en rechter hoeken naar het midden. Vast met twee luier pinnen.

Engel vleugel plooien

Basic angel-wing luier-voudig

 1. 1
  Kijkend naar een verticale rechthoek, vouw de luier in drieën - Breng de links en rechts van de luier te overlappen in het midden om een pad te vormen.
 2. 2
  Vouw de onderkant van een kwart van de weg.
 3. 3
  Spread of ventilator aan de bovenkant open (voor maximale dekking), die twee.
 4. 4
  Leg de luier onder de baby.
 5. 5
  Breng de bottom-up tussen de baby's benen. Breng de twee vleugels rond van de rug en pin.
  • Nogmaals, zorg ervoor dat de pin duwen door slechts een paar lagen stof. U kunt ook gebruik maken van een Snappi luier sluiting als plaats van pinnen gericht.

Dubbele angel-wing luier-voudig

 1. 1
  Volg alle van de in de "basis angel-wing" stappen richtingen. Voor de zware natter, kunnen twee luiers tegelijk nodig zijn. Gewoon stapelen twee luiers bovenop elkaar, voor de engel vleugel vouw.

Navel defensie luier vouwen

 1. 1
  Leg de luier op de verandering tafel, vlak en horizontaal.
 2. 2
  Vouw in de zijkanten, zodat ze elkaar overlappen in het midden.
 3. 3
  Vouw de onderkant naar boven een vijfde van de weg.
 4. 4
  Flare uit de top.
 5. 5
  Leg de baby op de luier.
 6. 6
  Vouw de onderkant naar boven tussen de baby's benen. Vouw zijkanten naar binnen en speld aan weerskanten.

Tips

 • Naarmate de baby groeit, moet u wellicht de eerste en de tweede belangrijkste kanten los een beetje, maar zorg ervoor dat de derde vouw vouwen ten minste een keer om wat absorptievermogen te garanderen.
 • Katoenen luiers komen meestal pre-gevouwen tot 14 inch met 20 inch (35.5cm tot 50.8cm), maar je kan hebben om ze meer folden gezelligheid zorgen. De meeste luier diensten zal leveren pre-gevouwen luiers, maar u kunt ze vouwen zelf, om een ​​betere pasvorm op uw baby te garanderen.
 • Om een ​​doek luier vouwen, het maakt echt niet uit wie de luier vouwt. Of het nu de man in de groep of de vrouw in de groep (of zelfs een jong kind op de lagere school, middelbare school of middelbare school), het vouwen van een doek luier kan worden gevouwen door vrij-veel wie heeft het vermogen en de dingen die nodig zijn om andere stukken van wassen vouwen. En zelfs als je gehandicapt bent, kunt u dit ook doen, het is zo simpel.

Waarschuwingen

 • Laat nooit een baby zonder toezicht bij het veranderen op een oppervlak boven de grond. Je baby kan gemakkelijk rollen of vallen in slechts een moment van uw rug wordt gedraaid.
 • De Navel Defensie Fold mag alleen gebruikt worden, terwijl de baby's navel is genezen, binnen de eerste paar weken van het leven. Bij gebruik van deze vouw, overschakelen op een standaard of een andere vouw, nadat de navel is volledig / helemaal genezen.

Dingen die je nodig hebt

 • 1 doek luier
 • 1 vlak oppervlak dat veilig is voor de baby om op - een commode met zijden is het beste
 • Een schaar of een snij gereedschap (facultatief, indien nodig)