Wki

Hoe maak je een deur open te houden met een muntstuk

Deuren die dicht op hun eigen zijn ontworpen op die manier voor een reden: om de verspreiding van brand te voorkomen en rook in een gebouw. Soms moet je houd de deur tijdelijk te openen, maar, zoals als je door de deuropening. Als je in een snuifje en je hoeft niet een wig bij de hand (de beste methode, zie rubriek hieronder) kunt u de deur open te houden met een muntstuk.

Stappen

Hoe maak je een deur open te houden met een muntstuk. Houd de rand van de munt tegen de deurstijl bij de top.
Hoe maak je een deur open te houden met een muntstuk. Houd de rand van de munt tegen de deurstijl bij de top.
 1. 1
  Verkrijgen van een Canadees / Amerikaanse Quarter of 20/50 eurocent werken goed.
 2. 2
  Open de deur.
 3. 3
  Houd de rand van de munt tegen de deurstijl bij de top.
 4. 4
  Langzaam laat de deur dicht, zodat een kant van de medaille is het aanraken van de deurstijl en de andere is tegen de deur gedrukt. De druk van de deur zal de munt te vallen. De munt zal brace de deur geopend.
 5. 5
  Verwijder de munt en laat de deur op zodra je klaar bent sluit.

Tips

 • Het is geen goed idee om met deze methode een deur open te houden indien er gaan kinderen stuiteren rond zijn. Ze kunnen hobbel in de deur en hebben te sluiten plotseling op hen.
 • Probeer dit niet met een dubbeltje.
 • Wees voorzichtig niet tegen het lijf loopt in de deur. De munt kan losgeraakte worden, waardoor de deur te sluiten plotseling (vingers zijn bekend te raken platgedrukt op deze manier).
 • Een golfbal kan worden gebruikt om vast te houden open sommige grotere deuren.

Waarschuwingen

 • Zo handig als dit kan zijn, kan het zijn onveilig en / of onwettig om overeind te openen een branddeur of een die automatisch vergrendeld als het sluit. Dit kan uw veiligheid in gevaar brengen en die van anderen.
 • Doe dit alleen met een lichte deur (een deur die niet zelf zwaar niet dicht). Op zwaardere deuren, zal de hefboomwerking van het gewicht van de deur tegen iets in de bovenste scharnier buigen weg van de deur, zeker als je per ongeluk de deur naar de gesloten stand tegen het lijf. Dan zal de deur begint te kantelen in zijn frame. Dat veroorzaakt vaak de deur te binden starten in het frame wanneer u probeert om te sluiten.
 • Dit is ook niet veilig om te doen rond kinderen, ouderen of anderen die kunnen worden gekwetst als de deur werden gestoten.