Wki

Hoe maak je een delta merk keuken kraan repareren

Hoe al de pakkingen en veren in een Delta merk Single-Handle keukenkraan vervangen.

Stappen

Hoe maak je een delta merk keuken kraan repareren. Koop een vervangende onderdelen kit van een gerenommeerde ijzerhandel, zoals Home Depot.
Hoe maak je een delta merk keuken kraan repareren. Koop een vervangende onderdelen kit van een gerenommeerde ijzerhandel, zoals Home Depot.
 1. 1
  Koop een vervangende onderdelen kit van een gerenommeerde ijzerhandel, zoals Home Depot. De kit Home Depot verkoopt is zeer uitgebreid in dat het omvat alle van de ringen en pakkingen, veren, een nieuwe bal, en de kunststof inzet stuk voor de top van de assemblage.
 2. 2
  Sluit zorgvuldig de afsluiters onder de gootsteen. Ik zeg zorgvuldig door, want dit zijn enkele van de minst gebruikte kleppen in uw huis en ze kunnen worden aangetast waardoor ze moeilijk te draaien. Oefen nooit overmatige kracht, worden de kleppen waarschijnlijk gemaakt van messing en koper is zachter dan staal. Draai de kraan en zorg ervoor dat het water wordt uitgezet.
 3. 3
  Met behulp van de in de kit geleverd inbussleutel, draai dan de stelschroef die de greep op zijn plaats houdt. Til de hendel uit de kraan monteren en zet apart.
 4. 4
  De kunststof ring inzet in de chroom-dome is verstelbaar en kan worden gebruikt om de druk op de inwendige onderdelen verhogen of verlagen. Deze draadring heeft vier sleuven gesneden in het. Duw in een inkeping met een schroevendraaier om de werking op de inwendige onderdelen te verlichten. U kan nodig zijn om de schroevendraaier zachtjes tikken met een hamer om dingen in beweging.
 5. 5
  Verwijder de chrome-dome door naar links te draaien. U kan nodig zijn om Channel-Lock tang gebruiken om dingen in beweging. Zet opzij.
 6. 6
  Verwijder voorzichtig de plastic schijf die zit op de top van de bal. Deze schijf moet opstijgen met een zwarte rubberen pakking. Deze pakking is wat houdt de kraan lekt rond de top chrome-dome wanneer het water wordt ingeschakeld.
 7. 7
  Verwijder voorzichtig de bal. Let op de richting van de bal, snijd ze in een kant van de bal is een sleuf die rijdt op een stud in de socket.
 8. 8
  In de bodem van de bus moeten nu twee zwarte rubberen stukken. Dit zijn de ringen die het water te houden lekt als de kraan af. Deze kunnen worden verwijderd door ze voorzichtig wrikken met een kleine, platte schroevendraaier. Zorg er ook voor om de veer te verwijderen.
 9. 9
  Plaats de nieuwe veren in de twee gaten. Het grote uiteinde van de veren te gaan in de eerste en de stoelen (de rubberen dingen) beneden glijden over de lente. Je moet stevig op drukken om de stoel van de wasmachine bijna gelijk met de onderkant van de socket. Wrijf een kleine hoeveelheid siliconenvet op de rubber ring. Dit zal helpen om dingen gesmeerd door het leven van de wasmachine.
 10. 10
  Herhaal punt # 9 voor de andere ring.
 11. 11
  Verwijder voorzichtig de kraan arm van de opstaande as door te trekken naar boven op het terwijl draaien.
 12. 12
  Met de kraan arm verwijderd, ziet u twee grote zwarte ringen die de opstaande as omringen. Deze moeten worden verwijderd en vervangen door de desbetreffende ringen van de set onderdelen. Nogmaals, breng een kleine hoeveelheid siliconenvet om dingen te draaien soepel.
 13. 13
  Vervang de kraan arm door te drukken stevig op het terwijl draaien van links naar rechts. Zorg ervoor dat u de cilinder rechtop te houden in het begin, dit maakt het makkelijker om het te krijgen beginnen.
 14. 14
  Vervang de bal in het stopcontact houden van de uitlijning van de bal in het achterhoofd. Je moet niet de bal te dwingen in het stopcontact.
 15. 15
  Seat de grote zwarte dichting in de plastic schijf en vervolgens de stoel van de pakking & schijfmontage op de bal. Houd in gedachten dat de schijf wordt ingetoetst met een sleuf aan de linkerkant van de rechtopstaande cilinder.
 16. 16
  Draai de plastic ring aangebracht in de chrome-dome. Dit zal het matig gemakkelijker om opnieuw installeren van de chrome-dome maken.
 17. 17
  Installeer de chromen dome. Dit zou blijken te zijn het moeilijkste deel van de procedure zijn. Vergeet niet dat alle van de ringen, pakkingen en veren zijn nieuw en er is een stuk minder ruimte in de pasvorm van de dingen. U moet misschien naar beneden drukken op de plastic schijf met een paar punttang om genoeg ruimte te krijgen om de draden chrome-dome begon.
 18. 18
  Draai de chrome-dome op de assemblage. Vergeet niet dat u de plastic ring kan los inzet als je nodig hebt om dat laatste 1/4 slag te krijgen.
 19. 19
  Draai de plastic ring inzet, zodat dingen zijn krap, maar niets bindt. Als je dingen te strak je zal leiden dingen om te dragen sneller dan normaal en je nodig hebt om deze hele procedure opnieuw te doen eerder dan niet.
 20. 20
  Plaats de handgreep op de steel en zet het vast met de inbussleutel.
 21. 21
  Controleren om ervoor te zorgen dat u geen extra onderdelen hebben.
 22. 22
  Draai op het water bij de afsluiters en controleer op lekkage. Begin met het water op koude en op ongeveer de helft van de maximale druk. Als de dingen kijkt OK met de helft druk zet de koud water op de weg. Nogmaals, controleer op lekkage. Zodra u zeker weet dat dingen zijn OK, zet de warm water.
 23. 23
  Opruimen na jezelf en zet je gereedschap weg.

Tips

 • Denk eraan dat niets in deze hele procedure wel moeilijk om te doen, behalve het verwijderen en vervangen van de chrome-dome. Als er iets anders lijkt moeilijk, controleer je de uitlijning.
 • Bewaar de oude onderdelen in een hersluitbaar zakje in geval van mislukking.

Dingen die je nodig hebt

 • Onderdelen kit.
 • Silicon Sanitair Grease
 • Platte schroevendraaier
 • Punttang
 • Kanaalvergrendeling Tangen