Wki

Hoe maak je een dekbedovertrek te veranderen

Veranderen van een dekbedovertrek lijkt eenvoudig. Het is niet anders dan het zetten van een zaak op een kussen, behalve dat het dekbed heeft geen van de stevigheid van een kussen en heeft het de neiging om gedraaid in het deksel totdat je de verleiding om naar binnen te klimmen om het afvlakken.

Stappen

Hoe maak je een dekbedovertrek te veranderen. Leg het dekbed plat op het bed.
Hoe maak je een dekbedovertrek te veranderen. Leg het dekbed plat op het bed.

Kleine dekbed

 1. 1
  Leg het dekbed plat op het bed. Draai het deksel binnenstebuiten, en leg het op de top van het dekbed, zorg ervoor bevestigingen van de omslag zijn volledig ongedaan gemaakt.
 2. 2
  Zoek de naden van de deksel en strek hen om ervoor te zorgen dat het deksel is plat. Het is moeilijk om de omslag te veranderen als het wordt gedraaid.
 3. 3
  Doe je armen binnen en volg de naden tot je de hoeken kan grijpen.
 4. 4
  Door de hoeken van de cover, houdt u de hoeken van het dekbed, en schud de deksel op het dekbed. Houd de hoeken vast.
 5. 5
  Om het deksel te schudden helemaal op, schud het dekbed over een leuning, uit een stapelbed of staan ​​op het bed.
 6. 6
  Mogelijk moet u trek de laatste van de deksel over de bodem van het dekbed en plooi in de hoeken. Redo daarna de bevestigingen.

Grote dekbed

 1. 1
  Lag het dekbed op het bed. Zorg ervoor dat het dekbed vlak en de randen parallel aan de randen van het bed.
 2. 2
  Leg het dekbedovertrek plat op het dekbed. Controleer of de klep is vlak en de randen parallel aan de randen van het bed. Zorg ervoor dat alle bevestigingen zijn geopend.
 3. 3
  Stel je de rand langs het hoofdeinde naar de noordelijke grens te zijn, de rand langs de voet van het bed te zuidgrens te zijn, de rand langs de linker rand van het bed naar de westelijke grens en de rand langs de rechterrand te zijn van het bed naar de oostgrens zijn.
 4. 4
  Pak de noordwestelijke hoek van het dekbed en vul het helemaal tot in de noordwestelijke hoek van het deksel.
 5. 5
  Pak de noordoostelijke hoek van het dekbed en vul het helemaal tot in de noordoostelijke hoek van het deksel.
 6. 6
  Duw de gehele noordelijke grens van het dekbed in de richting van de noordelijke grens van het deksel, voorzichtig niet aan de hoeken van het dekbed weg te trekken van de hoeken van het deksel.
 7. 7
  Trek aan de zuidoostelijke hoek van het deksel voorzichtig naar beneden richting de zuidoostelijke hoek van het dekbed. Besteden veel zorg niet aan de noordoostelijke hoek van het dekbed te trekken uit de hoek van de dekking. Als je trek het deksel naar beneden over het dekbed, houdt de oostelijke naad van het deksel direct over de oostelijke naad van het dekbed.
 8. 8
  Steek de zuidoostelijke hoek van het dekbed in de zuidoostelijke hoek van het deksel.
 9. 9
  Steek de zuidwestelijke hoek van het dekbed in de zuidwestelijke hoek van het deksel.
 10. 10
  Plooi de zuidelijke grens van het dekbed in het deksel. Op dit punt, de deksel moet nog worden meestal verspreid over het bed, maar het dekbed binnenkant is meestal een grote brok in het midden van het bed. Om te krijgen het dekbed verspreid plat op de omslag
 11. 11
  Pak de zuidwestelijke hoek van het dekbed en dekken en geef het drie goede shakes: til deze op ongeveer 24 centimeter boven het bed en breng het naar beneden snel naar de top van het bed
 12. 12
  Schud de zuidoostelijke hoek van het dekbed en de hoek in een soortgelijke wijze, schud dan uit de noordoostelijke hoek en de noordwestelijke hoek. Het is zeer belangrijk dat de hoeken van het dekbed blijft stevig in de hoeken van het deksel.
 13. 13
  Schud de westelijke, oostelijke en zuidelijke grenzen van het dekbed en hoes voor een goede maatregel.
 14. 14
  Redo de bevestigingsmiddelen.

Sluiting / clip-methode

 1. 1
  Zorg ervoor dat het dekbed en dekbed zijn zo vlak en recht mogelijk.
 2. 2
  Duw het dekbed in het dekbed in de twee onderste hoeken.
 3. 3
  Krijg twee clips (i. E wasknijpers, chip clips, afneembare mobiele telefoon clips, etc.) en klem de onderste hoeken op zijn plaats.
 4. 4
  Steek rest van het dekbed in dekbed zo goed mogelijk.
 5. 5
  Pak bovenhoeken van dekbed met dekbed erin en schud alsof het zetten van een kussen in een kussensloop.
 6. 6
  Toen rechtgetrokken, opnieuw de bevestigingen van dekbed.
 7. 7
  Lag op de top van het bed, het strekken van tot plat.
 8. 8
  Maak de clips. Viola!

Vouwwijze

 1. 1
  Lag dekbedovertrek op het bed, binnenstebuiten, met het patroon dat u wilt bovenste momenteel eindigen onderaan (buitenste patroon), degene die je wilt eindigen in het bed (innerlijke patroon) op de top, met de opening aan de onderkant van de bed. Rechtzetten.
 2. 2
  Lag het dekbed op de bovenkant van de cover, volledig aangelegd, zorg ervoor dat deze is uitgelijnd met het deksel.
 3. 3
  Leg je hand in het deksel openen en pak een benedenhoek van dekbed van binnen - Een hoek dichtst bij de opening. Zorg ervoor dat u het bezit komen van de hoek van de dekking, alsmede van het dekbed en hebben verstoord zo weinig mogelijk van de rest van het dekbed. Voorzichtig zet die hoek buiten het deksel en vervang in de hoek locatie (het zal nu niet recht zijn, maar dat niet toe doet). Doe hetzelfde voor de andere onderste hoek van de opening.
 4. 4
  De opening heeft nu twee hoeken met de rechterkant van de deksels. Van de bodem van het bed, vouw het centrale deel van het dekbed, ongeveer 20 cm, in dezelfde richting de hoeken wilt u nemen, dwz op een afstand van u, compleet met innerlijke patroon van het deksel, waardoor buitenste patroon zijde ontvouwde, (of gevouwen onder uit eigen beweging in het geval van een enkele dekbed)
 5. 5
  Ruim je dekbed zodat de omgevouwen randen plat liggen en de buitenste patroon zijde is gevouwen / verzameld onder.
 6. 6
  Nogmaals, vouw het centrale deel van het dekbed, ongeveer 20 cm, i. E. Weg van u, compleet met innerlijke patroon kant van de dekking, waardoor buitenste patroon zijde ontvouwde, (of verzameld, gevouwen onder uit eigen beweging) Dit is maken van de rol.
 7. 7
  Ruim je dekbed, het invullen van de vouw / roll tot aan de randen, zodat de randen plat liggen (niet plakken in de lucht) en de buitenste patroon zijde is onder verzameld. In dit stadium kunt u de hele dekbed trekken / rollen naar u / de bodem van het bed, voor het gemak van de uitvoering, indien u dat wenst.
 8. 8
  Herhaal stappen 6 en 7 totdat bij alle dekbed opgerold, er geen dekbed te vouwen.
 9. 9
  Beweeg je rol naar de top van het bed, als het niet al is, zorg niet te verstoren.
 10. 10
  Leg je hand in het deksel openen en pak een bovenhoek van dekbed van binnen - Een hoek dichtst bij de opening. Denk aan de opening is de kloof tussen de goede kanten van de buitenste en binnenste patronen. Zorg ervoor dat u het bezit komen van een hoek van de omslag alsmede van het dekbed en hebben verstoord zo weinig mogelijk van de rest van het dekbed. Voorzichtig zet die hoek buiten het deksel en plaats in de bovenhoek locatie. Doe hetzelfde voor de andere bovenhoek van de opening.
 11. 11
  De verzamelde buitenste patroon is nu over de bovenkant van het bed. Een rol van dekbed (compleet met innerlijke patroon) eronder. Strek de top van het dekbed, zeker als dit niet helemaal het geval.
 12. 12
  Voorzichtig afrollen het dekbed onder de verzamelde bovenste patroon kant. De binnenzijde liggende zich uit als uw go, helemaal tot aan de bodem van het bed. Let er dan op de bovenkant van het dekbed te veel als je gaat storen. Het dekbed zal natuurlijk willen uitrollen, zodat een zachte pull in het midden is het enige dat meestal hier nodig is.
 13. 13
  Geef je dekbed een zachte schudden rond de randen en doe de bevestiging - Job gedaan met weinig inspanning.

Tips

 • Voor grotere dekbedden helpt het om twee mensen te hebben.
 • Bij gebruik van clip-methode, gebruikt clips met sterk genoeg houden om het schudden te weerstaan.
 • Zorg ervoor dat het dekbed is niet groter dan het deksel. Niet alle dekbedden en hoezen zijn gestandaardiseerd.

Waarschuwingen

 • Denk over de leuning of uit het stapelbed niet vallen. Dekbedden kan heel zwaar vooral als je ze schud.