Wki

Hoe maak je een cilinderslot wijzigen

Verwijderbare kern cilinders of "Verwisselbare Cores" worden voornamelijk gebruikt in commerciële hardware, en hebben het voordeel dat ze gemakkelijk verwisseld voor een vervanging bij het invoeren moet worden veranderd. De exacte werkwijze kan variëren tussen fabrikanten, maar de meeste zijn veranderd met een speciale sleutel. Dit artikel zal u tonen hoe u de sleutel te gebruiken, van begin tot eind, met foto's langs de weg.

Stappen

Hoe maak je een cilinderslot wijzigen. Verkrijgen of zoek de "kern-toets".
Hoe maak je een cilinderslot wijzigen. Verkrijgen of zoek de "kern-toets".
 1. 1
  Verkrijgen of zoek de "kern-toets". Een kern sleutel is als een master key, maar eerder dan het ontsluiten van deuren en sloten, het laat de terugtrekking van de kern of de cilinder van het slot behuizing zelf. Core toetsen niets ontgrendelen zelf, maar is het mogelijk om een ​​apparaat te ontgrendelen zonder een sleutel. Een eenvoudige schroevendraaier is alles dat normaal nodig is om een ​​slot dat geen een kern openen. Het moet duidelijk zijn dat de kern sleutels moeten vergelijkbaar hoofdsleutels worden gewaarborgd.
 2. 2
  Steek de kern sleutel in de kern zoals u zou doen met een andere toets. Dit is de "vergrendelde" positie.
 3. 3
  Draai de sleutel. Het zal alleen draaien ongeveer 10 graden. Probeer niet om de sleutel verder te forceren. Dit geeft de kern van het slothuis.
 4. 4
  Langzaam trekken de gedraaide sleutel uit het slot. De kern zal terugtrekken uit de behuizing als de sleutel wordt positie ingetrokken. Als de sleutel terug naar de vergrendelde stand staan ​​voordat trekken, wordt alleen de sleutel verwijderd worden.
 5. 5
  Plaats de kern met de sleutel nog geplaatst, naast de nieuwe kern. De kernen zullen waarschijnlijk erg lijken en houden van de sleutel in een zal helpen onderscheiden tussen de twee.
 6. 6
  Inspecteer de kernen. Vele malen zullen ze identiek zijn, de andere keer zullen ze niet kijken. Het is deze keer dat er bijzondere aandacht worden besteed. Het verschil zal zeer waarschijnlijk dat de "band" tussen de kern en de bout nog zal worden gehecht aan de oude kern. De koppeling is een onderdeel dat het de draaiende beweging van de kern overbrengt naar de dode bout of klink mechanisme (het bestaat meestal uit een stuk plat metaal en of pennen die hecht aan de achterzijde van de kern). Als dit het geval is, gewoon verwijderen van de oude kern en plaats de nieuwe kern. Als de kernen zien er hetzelfde uit, zal de koppeling ofwel in het slot behuizing of het viel enige tijd na de kern was verwijderd. Controleer de de verbinding inderdaad nog in het slot. Zorgen dat verband zal een lijn met de kern van het visualiseren van de kern van de aanpassing aan de link. Nudge of pas de koppeling als nodig met een schroevendraaier of punttang.
 7. 7
  Verwijder de kern sleutel uit de oude kern door die de kern in de ene hand en de sleutel terug in de vergrendelde stand met de andere hand.
 8. 8
  Steek de kern sleutel in de nieuwe kern en draai aan de "unlocked"-stand.
 9. 9
  Breng de kern met de sleutel op het slot behuizing. Uitlijnen en volledig in te voegen in het slothuis. Een kern die niet volledig kunnen worden ingevoegd geeft aan dat er verkeerde uitlijning van de koppeling tussen het slot en de kern. Pas het aan paring tussen deze componenten maken en probeer het opnieuw.
 10. 10
  Draai de kern sleutel terug naar de vergrendelde stand. De kern wordt nu vastgezet in het slothuis.
 11. 11
  Trekken de kern sleutel en controleer de goede werking van de sluis en de bijbehorende sleutel (s).

Tips

 • Als de gewone sleutel (s) zijn in staat om de kern draaien, maar het slot niet open, de koppeling is het meest waarschijnlijk ontbreekt in het slot en zal moeten worden gevestigd en opnieuw geïnstalleerd.
 • Zoals vermeld in de inleiding, is dit niet de enige manier om een ​​slotcilinder wijzigen. Als u weet van een andere manier om het te doen, voel je vrij om dit artikel te bewerken en uw kennis te delen.